Du säger att kärleken aldrig har tid för dig



Bloggen tar skada av lov, o ja! Men efter nyår kan jag nog lova att blogga lite mer och lägga upp massor av bilder.


Jul,jul,jul!

Är uppe i Gävle och firar jul med mammas släkt, är i matkoma och har precis öppnat alla presenter! Nu blir det film, love actually! Älskar julen och min fina släkt, puss!


God jul


Kom precis hem från bion som jag, Caroline och Sofia gick på. Sherlock Holmes, bättre än förväntat och sällskapet sitter aldrig fel. God jul på er föresten, jul jul jul jul! Har en känsla att den här julen kommer bli den bästa på länge, jag älskar julen. Har lyssnat på Coldplays "Christmas Light" hela dagen, helt underbart. Om jag inte sagt det, glömt nämna det eller helt enklelt sagt det för mycket så kommer det nu igen. GOD JUL!

Christmas time


Godmorgon på er, en dag innan jul! Idag kommer dagen bestå av stan och kvällen bio med mina fina tjejor. Bilderna är från igår där middagen var hos farmor. Sedan på kvällen klädde familjen granen och nu är julkänslan på topp.

Julloooooov

Äntligen! Sitter på bussen påväg till älskade farmor där julpyssel med kusinerna står på schemat! Höres när jag kommer hem, puss!


Godnatt


Sista dagen i skolan imorgon, sedan jullov. Kan inte bli bättre, puss!

Från igår och idag


Igår var Caroline hemma hos mig, vi spelade tv-spel och kollade på Victoria's Secret fashion show. När jag tänker efter låter det vädligt grabbigt, dock väldigt mysigt. Idag har tiden runnit förbi och inga mer arbeten denna termin ska lämnas in, skrivas eller framställas muntligt, hur underbart? Jag, Sofia och Carro åt sushi till lunch och hade efter bara en kort lektion. Längtar så otroligt mycket till jul och nyår, snart fan.

Lights will guide you home


Från en promenad med pall Sofia!


Kallt

Har varit utelåst i 30 minuter nu, eftersom mamma uppmanade till att nycklar absolut inte behövdes tas med! Känns redan som om jag blivit förkyld!


rock´n´roll


Snabbt och kort inlägg, ska på promenad med Sofia snart och sedan hem och avsluta den sista inlämningen för detta år! Puss

Think

Tänkte inte på att jag hade ett inlägg igår med exakt samma saker som idag. Kaffe och mina gröna naglar, men kaffet är nybryggt idag och bilder har lite bättre kvalité iallafall. Puss.

My greeen nails


Dags för mig att börja bege mig till skolan, om en timme. Eller två.

A cup of cofee


Har man tiden så varför inte?

En sak


Hej på er, har en lång sovmorgon idag, snön har lagt sig och om 5 dagar är det jul. Helt underbart, jag längtar väldigt mycket ska ni veta.

Söndag


Min dag har varit seg och skön, jag längtar verkligen inte till skolan imorgon men fan. Snart jullov. Puss.

Stan med fina Elina


Snart är det jul


Väntar på att få ett samtal från Belinda men medan kollar jag på älskade PH. Dagen har bestått tv tittande i sällskap av Sofia som sov över här och som gårdagen även spenderades med. Snön har fallit och om exakt en vecka är det jul, ingenting fan. Puss

Mycket vill ha mera


Godnatt på er, morgondagen kommer bestå av plugg och träning. Puss!

Kräm (så nära får ingen gå)


Kents underbara låt ihopsatt med klipp från Andy Warhols kortfilm "Kiss". Du Elina som älskar pussar, kolla en extra gång på videon kära du.

Jag måste ha träffat din frekvens


Godkväll på er, min dag har varit väldigt väldigt lugnt. Jag hade bara en lektion i skolan så åkte senare in till stan en snabbis för att äta lunch med Sofia och Caroline. Sedan jag kom hem har jag fördruckit mig på té, lyssnat onödigt mycket på Lars Winnerbäck och Kent (om det nu går), pratat med Elina och pluggat exakt 35 minuter företagseknomi. Puss på er, håll ut. Det är julafton om 10 dagar, och jullov om 8.

A little bit of






Busan



En timme en minut


Nu har jag pluggat klart, läst ut Elle och mammas Tara, lyssnat sönder albumet Minor Love och Kents andra platta "Verkligen" och smörjt in mig med en nattansiktsmask. Redo för sängen och morgondagen, sov gott!

Lockout

Jag har ont i huvudet, mina ögon är svullna, gör ont och är röda. Har sovit fem timmar idag efter skolan. Allt detta pågrund av fyra timmars nattsömn, anledning. Gick upp kvart över fem till Lucia, nästan värt det. Notera ordet nästan. Ska verkligen försöka plugga en timme till med hjälp av att Adam Greens låtar spelas i bakgrunden och sedan ska jag försöka sova. Bildlöst inlägg, klagofyllt inlägg. Jag vet.


Kort godnatt inlägg.

Är jättetrött och vill bara få jullov nu, orkar inte göra bilden lite större för att den ska matcha bloggen! Godnatt.

Gävle

Kusinen fyller år här uppe i Gävle, mat mat och mera mat står på schemat. Vi höres imorgon när jag kommer hem, slänger in en grym remix av Swedish House Maffia! Ha en supertrevlig lördag, puss!

Harryiwillmarry

Säger godnatt med denna låt istället, gha så fina röster! Vi höres imorgon, och fan vad jag har bloggar bra idag.

Happy days

Säger godnatt med att lägga upp en bild på världens snyggaste jacka, och då menar jag världens. Om gud kunde slänga ned ex antal tusenlappar skulle en flicka på 17 vårar bli glad. Sov gott nu alla där ute, vet inte varför men mitt humör är på topp. Längtar till min julmiddag på fredag, att åka upp till Gävla för att fira fina kusinen, att vara med i lucia tåget. Och framför allt, julafton.

Who you are

Finns fan ingen coolare brud där ute än Jessie J, hennes röst är helt otrolig. Hennes hår, hennes kläder. Allt, ja. Inspiration helt enkelt. Min kväll har förresten spenderas oerhört lungt, telefonprat med älskade Elina och tv. Puss

Bilder från förrgår


Sista bilden, alla låtar är gråa. Inte ok.


One thing


Dagen har flytit på bra även fast no provet gick som det gick. Just nu kollar jag som vanligt vid klockan fyra tiden på topmodel. Efteråt blir det att sätta igång med plugget. Puss, juste. Eftersom min bildbrist är väldigt stor lägger jag upp en bild på mina tre absoluta favorit ringar.


One day


Planer inför morgondagen


Imorgon blir det plugg, julbakning med släkten, plugg och skype med älskade älskade Linda. Godnatt.

AlexMarsipanTomte




Dagen började med storhandling på Willys, regnet öste ned och julstämmning kunde inte varit lägre. Sedan kom vi hem till Sofia, julmusik sattes på, pepparkaksdegen och mandelmassan togs fram och då kom julen och hälsade på. Senare åt vi middag tillsammans, kollade på hem till midgård och avslutade kvällen med pictionary, tjejerna mot killarna. Vi vann, såklart!

Just nu


Lyssnar på One Direction, mina P12:or ( <3 ) och läser Style By, bästa! Dagen och kvällen har hur som varit underbart mysig. När tidningen är utläst lägger jag upp bilder. Kram på er!

You are


Feelings


Stormakt.


Fredag, äntligen. Dagen har rullat på med skola, kvällsshopping och inspelat idol kollande. Har verkligen brist på bilder och de flesta är tagen med mobilen. Kanske kommer tomten med en liten systemkamera till mig?

1 December

Det närmar sig jul, underbart!


RSS 2.0