Spread a little love


Jag har verkligen inte haft tid för att blogga de senaste dagarna, men plugg och träning står högt upp på listan. Det kommer iallafall bli sjukt skönt med helg, ska sova ut riktigt ordentligt. Idag har jag hur som varit på naturhistoriska med klassen,vi lyssnade på en föreläsning om jordbävningar. Sedan bar det av direkt till träning (jag som ville gå på alla utställingar) men livet är hårt och ni bryr er inte. Puss.


Jag var där in i natten, jag var en vinnare


Sofia gick precis och det är dags för mig att sova. Bilden är från företagsekonomin idag, vi hade genomgång av provet som gjordes i fredag. Jag är körd. Hur som så längtar jag till orienteringen imorgon, jättemycket faktiskt. Eller? Hur som, godnatt!

Life

"What you don't do : 1- Follow what everybody else is doing 2- Make fun of other people who are different 3- Try to be something you just ain't. What you should do 1- be yourself 2- don't be a afraid to stand out from the crowd 3- Be how you are not what somebody else is."

5 in the afternoon


Kom hem från skolan för ett bra tag sen och väntar nu på att Sofia ska komma. Har ingenting mer att skriva. Är så stört trött, fred ut varulvstjut.

Lovley



Släkten har precis åkt och det är snart dags för mig att sova och längta efter en ny skolvecka full av prov och läxor. Maten var hur som bland det godaste jag ätit på länge så har en grov matkoma, en väldigt lyckat kväll helt enkelt.

09/25/2011





Yanira och Bruno gick precis, vi har haft filmkväll och kollade på Simpsons The Movie och Farsan. På morgonen åt vi en god frukost ute i solen och kollade något avsnitt av extrem överlevnad! Nu är jag hur som ensam hemma och det börjar bli dags för städning, senare kommer släkten förbi och äter middag. Ingen söndagsångest här inte.

Jacob Wagner







super trouper



Kvällsmys med familjen, världens finaste lillebror!

Sov så sött


En dag


Nu vill jag ha lite sommar, bara en dag på farmors land. Vakna upp tidigt när det fortfarande är lite kyligt och gräset är fullt med dagg. Äta en lång frukost på minst några timmar med läsande av tidningen och prat. Sedan ned till badet och sedan upp och laga lunch tillsammans. Senare äta lite bullar, kaffe och saft.  Saknar att till kvällen cyckla in till närmaste affären för att köpa lite kött för att senare grilla och äta ihop med potatisen och alla grönsaker plockat direkt ur grönsakslandet. Att farmor senare somnar med DN:s korsord över huvudet och jag somnar till hennes snarkningar. Vill ha en dag sommar, en dag sommar på farmors land.

Nytt i garderoben


Så jävla fin, älskar mönstret. Det var 75 procent på tröjan så värd var den.

Falling slowly


Stan spenderades med världens bästa, fyndnade världens finaste tröja frun Urban Outfitters. Hinner nog visa den innan jag ska bege mig till träningen. Pusspuss!

morgonen ljusnar så rosig



Sovmorgon måste vara det härligaste som finns, fast att vara ledig en torsdag är nog ännu bättre. Vaknade runt tio och har sedan dess druckit te, ätit kakor och kollat på min nya favvo serie As If. Ska kolla ett avsnitt till och sedan blir det shopping och lunch i stan med Soffan och Carro.

Smelly cat


Sofia har världens sötaste katt... Hur som, min dag idag har varit lite pendlade om vi säger så. Allt var super tills gympan började, utomhus i spöregnet. Allt var genomblott, sminket rann och skorna läckte in. Ja, ni förstår känslan helt enkelt. Kom iallafll nyss hem från volleyboll träningen, har precis duschat. Känslan av varmt vatten var obeskrivligt skönt efter denna ruggiga dag. Imorgon är vi LEDIGA, så det blir stan och plugg med mina pallies Caroline och Sofia. Fred ut, varulvstjut.

As if


Inte världens mest smickrande bild, men ni klarar er. Orkar knappt blogga just nu, skola träning och polare tar upp allt för mycket tid. Dagen gick väldigt bra idag, kören var inställd och jag slutade ett. Åkte hem och pluggade, sedan bar det in till stan för middag/fika med Isabella och Yanira. Mina underbara. Hur som, dags för sömn. Smell ya.

Ett ögonblick


Riktigt riktig känsla i bilden och med den är det dags för mig att säga godnatt. Kommer somna när som helst, hare gött.

The Ark Grönan2011


Alla bilder tagna av moi... Helt underbart.

Jag hatar söndagar, sitter i helvetesbilen...

Jag hatar söndagar, sitter i helvetesbilen och lyssnar på diggilstan. Alltså Sveriges topp 100 låtar, fyfan vad dålig musik. Jag kommer snart spy! Jag är hemma om kanske 30 min, snälla snälla ta mig här ifrån!


Sitter i bilen påväg uppåt i landet, läser...

img_9043 (MMS)

Sitter i bilen påväg uppåt i landet, läser Elle, lyssnar på The Ark och tänker på The Ark. Vill tillbaka till igår allt för mycket! Är hur som inte framme i Gävle på ett bra tag! Vi höres senare under bilresan, dododo what you wanna do, dont think twice do what you have to dooo! WORD.


Vi ses igen?


Finns inga ord som kan beskriva hur bra The Ark var, fan fan fan vad underbart! Kommer komma ihåg den här kvällen resten av mitt liv. Snälla sluta inte spela, åh. "Om en kväll att minnas när allt annat känns grått och trist."

Clamour for Glamour

Om tio minuter bär det in till The Arks avslutningskonsert, åh vad det kommer bli bra. Vi hörs senare inatt, om jag orkar dock. Om inte hörs vi på söndag när jag kommer hem från Gävle. Hare gött, NU KÖR VI!

Bilder från en svenska lektion







Superstar


Den här dagen kan inte bli bättre, sovmorgon till tio, en lektion sedan lunch och sen inställd företagseknomi = ingen dugga! Sitter hemma och taggar till med The Ark, ikväll smäller det!

Du måste va sjuk, sjuk, sjuk, sjuk!





Har varit hemma hos Sofia en stund och pluggat företagsekonomi + svenska. Säger godnatt med dessa några bilder som garanterat säger mer än 1000 ord. Älskar sista bilden jättemycket, och första. Ni förgyller återigen som sagt tidigare mina skoldagar!

Gitarrer & bas, trummor & hat







Weheartit. Dagen har varit ovärd, inte för att klaga men det har varit ett jävla åkande. Började med att jag försov mig till studebesöket. Missade bussen och fick vänta i 14 min. Fick hur som ett sms 8.30 "har du glömt att det är armemuseét idag". Jag for upp och var inne vid Östermalmstorg på en timme och väl framme fick jag vänta än halvtimme på att bli insläppt, sedan så gick jag omkring ensam inne på museét och höll på att pissa på mig av rädsla och tillslut hjälpte en vakt mig att hitta. Dock var besöket jävligt roligt! Sedan bar den tillbaka till skolan, äta snabb lunch och sedan hade jag en halv geografi lektion för att jag skulle till tandläkaren. Väl framme där fick jag vänta 25 minuter och sedan gå in, hämta någon typ av nattandställning och sedan åka hem. Oj vad nu egentligen inte bryr er men jaja. Nu blir det plugg inför duggan imorgon. Freed!

SWE



Jag kan inte annat än älska svensk musik, säger godnatt med dessa två helt jävla underbara låtar.

Life will smile for you


Sitter hemma i soffan med min älskade nyponsoppa, skoldagen gick bra och det är snart dags för lite läxor och plugg inför duggan nu på fredag. Vi höres senare, och som ni föresten ser på bilden. Tandställningen är äntligen efter 1,5 år bortaaa! Fred!

Hela världen är så underbar, om man är korkad, tom och glad


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger


Min dag har sätt ut på följande vis: Vaknade 7.00, började 8.15 slutade 12.00. Sedan åkte jag hem, kollade ett avsnitt av Shamless och sedan sov jag till 18.00. Jag och Sofia åkte sedan runt 19.00 in till Kista och shoppade, och jag kom hem 22.00 prick. Hon fick hem världens finaste skinnhanskar från Maison scotch och en spetströja lika snygg från Salt. Jag fick hem en tröja från Odd Molly och lite tandblekningsskit för imorgon smäller det. Rälset ska ut! Stelt inlägg, najs.


När man är ung


Stan har feber ikväll, strålkastar ljusen bländar mig. Hon e fem på morgonen men alla har feber i öronen.Det gör inget om jag dör för nu vet jag vad mina läppar är till för. Å jag vet att det är fel men det känns så skönt.


Jag såg min ungdom trampa gasen i botten


But i know it is all about fear



Jag fick världens coolaste solglasögon av Sofia idag, kommer ha på mig dom hela nästa sommar på alla festivaler! Man kan väll inget annat än älska dom? Hur som, dagen har varit jävligt effektiv och herre vad jag har pluggad med Sofia, riktiga krigare. Säger godnatt med detta inlägg och hoppas på en trevlig morgondag. Peace! 

Imorgon är starten på något nytt


Säger godnatt nu, kommer nog klara av skolan imorgon. Och på tal om imorgon, det är då bara fem dagar kvar tills The Ark, åhh vad jag längtar! Kan inte ens beskriva med ord, vet att inte många förstår att jag kan längta så till The Ark. Men jag längtar fan stört mycket, ni läsare får stå ut med mycket tjat tills fredagen har paserat. Och kanske forsätter det då! Godnatt alla sötnosar! Peace.

You will do alright


Godnatt alla fina där ute, ska sova ut riktigt ordentligt imorgon och hoppas på att sjukheten är borta! Peace.


Joy Surrender












Rasmus Seebach, Mimikry, Mando Diao, Bob Dylan, Journey, Håkan Hellstom 3x. Fyfan vad underbart, och än är det inte slut! The Ark, (Deras sista spelning, någonsin.GAAAH!) om en vecka kommer sätta slut på musiksommaren 2011 perfekt! Och Elina, jag är dig evigt tacksam över att du föjt med mig på nästan allt! Att du följde med mig till Peace and Love. Bara över en dag, för att jag ville se Bob Dylan är det finaste någon någonsin gjort för mig, och tro mig. Det finns inte mycket som kommer slå det! Är så jävla lyckligt över att ha dig i mitt liv! Till slut, tack musiken. Tack för att du finns.

This is music


Vad fan skulle jag göra utan musiken? Ingen aning faktiskt, musik är allt. Slänger in en riktig bra låt från Arcade Fire, som föressten inte finns på spotify. Riktigt dåkigt. Hoppas alla får en jättebra lördagskväll, själv ligger jag hemma med ett stort glas te bredvid. Vill inte vara sjuk, skit. Fred ut!

AmandaSofiaCaroline


Om ni undrar hur jag mår så är svaret, sjuk. Ligger i sängen och världens bästa mormor kom precis in med en skål vindruvor och chips. Ikväll stannar jag hemma och dricker massvis med te och knaprar alvedon. Den här lördagen kommer verkligen bli maxad! Fan att jag inte kan vara lite mer pigg, ville träffa er pallies. Dock är mormor och morfar på besök, det kan inte bli bättre när jag tänker efter!

Det är så jag säger det







Vad ska jag säga om gårdagen mer än att den var så jävla grym, vacker och helt underbaaar! Vilket drag, vilken stämmning! Jag, Elina och Hanna gick sedan en promenad genom stan, köpte lite mat och sedan rörde vi oss hemåt. Det kan inte bli mer perfekt. Håkan Helstöm, FAN vad han är bra!

Helt jävla underbart


Kan inte må bättre just nu, kommer somna med ett leénde på läpparna. Tack Hanna, Elina och Håkan för att ni gjorde en av de bästa kvällarna i mitt liv, just bäst.

Heven is a place on earth


Att det ser ut så här i världen går knappt att förstå, säger godnatt med dessa två bilder. Kan egentligen inte förstå, den sista bilden kan inte vara sann. Det går inte, men vackert är det. Fred ut.

Strikeapose


Missade min träning, åh vad jag blir sur. Misstog vilken tid vi började, fan. Livar upp stämmningen med att säga att jag hade skolfoto idag, jag och Caroline övade lite poser innan. Jag är säker på att vi kommer vara de fränaste brudarna i hela skolkatalogen med tanke på hur vi kan posera.


“Human kind cannot bear much reality.”


Word.


Do you sometimes feel small? You are.


Den här dagen måste vara den mest ovärda dagen på minst en måndag. Jag gick upp sju och regnet öste ned. Missade bussen men tog en tidigare så vet att jag kommer hinna i till lektionen som börjar 10, sen i skolan får jag reda på att företagsekonomin är inställd = håltimme på tre timmar = jag kunde ha haft sovmorgon till ett. Här ska väll jag egentligen inte klaga, men ni förstår nog det ovärda i det hela. Puss och kram, vi hörs.

Don't you forget about me, don'tdon'tdon'tdon't


As you walk on by, will you call my name? As you walk on by, will you call my name? When you walk away.

Nu är det dags för lite nattsömt, godnatt alla där ute. Dröm stort.


JamesFranco




Guds gåva till mig och Yanira, världens vackraste man. *Drömmer mig bort*

Rörelse




Tre bilder tagna idag ute i trädgården är vad ni får se,kanske lite tråkigt för er läsare men har inga andra bilder att lägga upp just nu. Eller snarare, orkar lägga up. Men hur som, träffade Yanira en snabb stund. För lite tid, för mycket att prata om. Vi höres senare, pussochkram.

Du är det finaste jag vet

Det är väldigt lyckat när jag sitter och kollar på film, tänker "varför förstår jag inte engelskan dom pratar?" och kommer på att det är franska. Dumma film, du och jag Isabella. Vi får kolla på den tillsammans, så kan du översätta allt åt mig.


Movietime



Sätter mig och kollar på film nu istället, höll på en timme eller två med företagsekonomin tidigare så det blev klart. Bättre att få saker gjorda och sen göra det man vill. Vi hörs senare ikväll, puss och kram.

As-tu Déjà Aimé?


Slutade riktigt tidigt idag, tolv. Fan vad skönt! Ska lägga mig soffan och kolla på film, dricka te och äta flingor. Senare blir det plugg, plugg, plugg. Men innan dess blir det att kolla på "La belle personne." Fred ut.

Innan jag somnar


Åh  fan, finns väll ingen bättre låt på franska där ute? Låten är från filmen Les chansons d'amour, eller kärlekssånger som den heter på svenska. Hur som, det jag ville säga var, se den och godnatt.

09052011


Godmorgon, vaknade självmant kvart i sju. Sovmorgonen till tio sket sig ganska rejält. Men hur som, måndag idag och tandläkartid står högt upp på schemat. Ska börja bege mig mot duschen och senare skola. Puss.

Prayer for the weekend


Godnatt på er mina vänner, ska inte sova än men bloggandet tar nog slut för idag. Har gått en kvällprommis med Elina, alltid lika skönt att snacka skit och lite allvar där emellan. Imorgon börjar skolan igen, och fan vad jag inte ens tänker på det. För om 5 dagar är det Håkan, och om 12 The Ark. Förlåt läsare, men ni får stå ut. Längtar för mycket! Puss.

Och du kan inte fånga mig och jag kan inte fånga dig


Fan vad jag längtar, fan fan fan. Den här fredagen kommer bli den bästa på länge.

fuckyeahtheuniverse





Så.jävla.coolt.


Saturday night


Godkväll alla där ute, sitter hemma och kollar på film med familjen. Sånt behövs verkligen ibland, känner mig dock väldigt rastlöst men har man bestämt sig för att vara hemma hela dagen och kvällen så har man det. Senare blir det ännu mer film. Peace. P.s. Fan vad jag vill ha vinter, jag älskar vinter.

Let something new in

Vet inte vad ni tycker, men som ni ser har hela bloggen ändrat utseénde. Vad tycks?


Mäktfullt


Better Alone


Idag har jag bestämt mig för att inte göra någonting utan inprencip bara vara hemma. Jag ska ta en springtur först, köra lite hopprep och trappor. Sedan blir det byta rum med mamma och pappa, så får härmed bo högst upp. Efter det ska jag lyssna på Håkan och The Ark kanske lite Vaccines och Biffy Clyro bara för att. Hur som, exakt så ska min dag se ut, plus lite film, mat och bloggande. MVH, the lonely emooo.

Lovelifelifelove



Godmorgon alla pigga, vaknade självmant för en timme sedan. Var med söta Elina igår och vi hade mycket att ta igen, vi kollade fotbollen ihop och spelade wordfued hela kvällen. Jag har helt enkelt saknar henne jättemycket! Peace.

Life is full of fake people and the real ones so


Forever young




Lura mig, nej nej vad folk än säger.


Åh jag hade skrivit ett lång inlägg så blir det självklart något jävla fel med internet! Hur som, får väll börja om. Vaknade halv sju av mig själv imorse, även fast jag hade sovmorgon till tio. Skitkul, verkligen. Åkte som vanligt till skolan och gick på svenskan, sedan lunch och sedan. Ingen företagsekonomi!!! Slutade 12, jätteskönt! Så nu sitter jag hemma och väntar på att mamma ska komma hem med lite nyponsoppa och flingor. Senare ikväll blir det som sagt vara med Elina, vet inte vad vi ska göra men något hittar vi på! Puss.

Det dom aldrig nämner


Nu drar jag till träningen allihopa, imorgon är det älskade fredag och då blir det att träffa Elina, äntligen! Vi höres lite senare ikväll! Peace.


Hugh Lippe, insparation.






Mmmm


Raindrops keep falling on my head



Kom hem från skolan för ett litet tag sen, regnet öste ned och åh vad jag fryser nu. Skoldagen gick bra och ikväll blir det träning! Nu blir det varm oboy och lite flingor, peace!

RSS 2.0