The vaccines

Snodde en bild från Elina.
Ibland kan livet inte bli bättre, var på Vaccines konsert i fredags. Åh mina älsklingar! Yanira fångade 2(!) plektrum och fin som hon är så fick jag ett. ÅH HERREGUD DET VAR SÅ BRA.
 

Godmorgon

 

En dag


13.51 Söndag

Just nu sprudlar glädjen, The Killers kommer till Sverige 2013. Det kan inte bli mer underbart. Just nu har jag en paus från lite extrajobb som kan skötas hemifrån och senare när det är klart blir det middag hos fina farmor. En regnig söndag kan knappast bli bättre.
 

Dream


Måndag

Skulle inte sitta fel med bara en solig sommardag nu. Har precis kommit hem från träningen och däckar när som, prov imorgon och det är alltid lika roligt. Wiho. Kram.

Aftershave Ocean


Lördagsmys innan utgång

Ska kolla film, Paris je t'aime, passar perfekt nu när det blir mörkt redan klockan 6. Senare ikväll blir det öl, fira fina Kristin som nyss fyllt 18. Puss på er.

Sugen på nytt hål i örat


Tillbaka

Godmorgon på er kära vänner, efter ett långt uppehåll är jag tillbaka! Sommaren har varit helt underbar, Hultsfred var det bästa någonsin, Nice var så vackert och att kunna vara med sina fina vänner varje dag kan vara det bästa som finns. Just nu är det frukost och pluggande som står på schemat, plugg plugg plugg. Allt är som vanligt.

RSS 2.0