Afternoon

Har precis ätit upp lite turkisk yogurt med müsli och bär samtidigt som jag kollat på några avsnitt satc, hur underbart? Fick sluta tidigt idag så har verkligen tagit det lugnt, träffat Belinda för en liten promenad, städat, diskat osv. Men det blir det ändring på, dags för mig att gå ut och jogga innan det blir försent. 


New in

Älskar jackor och skulle verkligen kunna köpa nya varje dag om ekonomin bara skulle tillåta. Unnade mig denna när den faktiskt var på superrea och då passar jag på. Den är från hm och jag norpade åt mig sista exet. Bara det inte blir kallare så min trista vinterjacka måste åka på igen.

Lite seg

Godmorgon, äter frukost och äter te. Menar dricker, är sjukt trött idag men vaknar nog till snart. Efter jobbet ska jag träffa Belinda så alltid skönt att se fram mot nått. Och vädret är dessutom riktigt najs just nu, att man kan sätta på dig kappan istället för trista vinterjackan är verkligen lite vardagslyx. Köpte dessutom en ny jacka igår som lägga upp lite senare. 

Tumblr


Följ mig på tumblr förresten: amlin009.tumblr.com

Måndag


Ibland är det riktigt skönt med måndag och så känns det idag, gillar att komma igång med veckan. Idag blir det jobb och lite träning. Snart bara 2 veckor kvar till tjejvasan, herregud. 

Week-end

Denna helg har varit lite allt möjligt, jag har legat hemma en hel dag pga blev magsjuk i torsdags. Kan vara bland det jobbigaste som finns i sjukdomsträsket. Sen kom lördagen och jag blev äntligen frisk, det bästa med magsjukan är att den ofta är kortvarig i alla fall.Började morgonen med en frukost framför SATC som är nya beroendet i serievägar just nu. Sen framåt kvällen gick jag ut med härliga vänner och drack lite. Imorgon är det måndag och ja, låt veckan börja.
 

Start

Nu var det vääldigt länge sen lilla jag bloggade men ska börja lite smått igen. Som en liten dagbok online helt enkelt. Gillar att ta foton, lägga upp foton, osv. Så detta ska nog bli bra. Kram.

RSS 2.0