Godmorgon


Såhär känner jag just nu


Påväg upp till mina kära


A day


Ledig

Firar in lovet med Vapiano, fred ut!


Lov

Finns inget skönare än att lovet har börjat, underbart! Även fast lördagsskolan kallar. Puss på er kära läsare, ha ett underbart lov!


Min blogg/mitt liv/mina känslor

Det gör så ont att släppa taget i tron om att något ska bli bättre men visar sig bli sämre än någonsin. Jag har aldrig varit så besviken på en människa i hela mitt jävla liv. Aldrig. Att en människa aldrig hör av sig och faktiskt slutat bry sig är en hemsk känsla. Att man inte kämpar visar ännu mer att personen gett upp och inte bryr sig och för mig gör det ont. Jag får ont längst in i mig, längst in i hjärtat. Men nu ska inte mina känslor få tynga ned mig längre. Nu måste jag gå vidare för att må bättre själv. Nu måste jag släppa taget på riktigt. Jag trodde att det betydde mer än vad det tydligen gör. En så självupptagen människa, en förändrad människa. Jag skulle ha gjort allt för sig, jag skulle fan offrat min hand för dig. Min hand som jag spelar musik med och som gör mitt liv. Det här är mina äkta känslor, skratta ni åt hur töntigt det låter min nu är det slut för fan. Nu ska jag skratta och må bra, vara med person som jag älskar över allt på denna jord. För det är hos dom jag kan vara den jag är, kunna säga vad jag tycker och bli accepterad för exakt den jag är.


Skola


Godnatt/Random pics


12.52/två skoldagar till lov


En lektion i skolan = ovärt att gå. Bokade som sagt biljetter till Deportees som kommer till Dramaten i april. Det kommer bli grymt. Idag väntar plugg då hemtentan ska vara klar tills imorgon. Men nog ska jag ha tid att blogga och göra lite skit där emellan.

Bokat!/Det kommer bli underbart


En hel dag/jag älskar dig


Här kommer ett hundår till/fina vän


"Den som håller sig god vän med alla är inte vän med någon"


BOOM


De senaste veckorna har varit fyllda med otroligt mycket plugg, och denna vecka innan lovet är verkligen inte ett undantag men fem dagar är egentligen ingenting. Så får hålla ut fyra skoldagar till, sen fan är det lov. (undatag min underbara lördagsskola). Fred ut!


Underbara söndag


Värme ur kyla


"Musik uttrycker det som inte kan förenklas i ord och det som inte kan förbli tyst"


Klubbland


Kom precis hem från bion, "En gång i Phuket" som jag såg i sällskap av fina vänner. Kan inte bli bättre en alla hjärtans dag. För vännerna är ju faktiskt dom som man kommer ha kvar resten av livet, som alltid finns där och alltid ställer upp. Till alla mina fina vänner, jag älskar er så otroligt mycket. Ps, här kommer lite klagomål. Jag får nämligen lite sådär lagom nära till damp när jag går in på facebook och ser att hälften klagar på att dom är singlar och hälften visar upp sitt perfekta kärleksliv. Ni får ingen jävla bekräftelse av det. Jag är inte intresserad av verken eller. Puss.

Tea


Slut


Jag bloggar, alltså lever jag


Snett leénde. Har sjukt mycket i skolan nu tre veckor innan lovet, bloggen tar mycket stryk. Jag vet.

Livet

Min kväll har bestått av tre timmars matte, en fredag. Kära vänner, ni läste rätt. Men jag har inte mycket till val, lördagsskolan tas som en extra dag skola i veckan. Och inte kommer helgen bli bättre, imorgon efter matten blir det några timmars plugg med Caroline. FE, svenska och geografi står på schemat. På kvällen blir det dock bio med Isabella, så sällskapet imorgon räddar mig från att drunkna i sorg. På söndag blir det samhälle hela dagen och jag kommer inte alls blogga mer förns på måndag nu när ni vet vad min helg exakt kommer bestå av.


RSS 2.0