21.51

Ett försök till att börja blogga lite smått igen, kanske kommer gå kanske inte. Idag har jag hur som tränat med Jassi och fan vad gott med yoghurtglass efter ett grymt benpass!

12.51


 Foton från tumblr. Har precis kommit hem från ett rikigt tufft armpass med Jassi, tycker vi var duktiga som orkade. Ibland är det riktigt svårt att hålla motivationen uppe gällande träning, men med tanke på att man faktiskt ska träna resten av livet så är det är viktigt att komma ihåg att inte bara träna för att få större rumpa, mindre lår och midja osv utan för att det är roligt och håller en frisk och stark. Nu ska jag laga en rejäl lunch. Kika gärna in på min tumblr förresten.
Amlin009.tumblr.com

00.18

Sorry för lite dåligt bloggande senaste dagarna men försöker oftast blogga från mobilen under dagarna och min mobil lever sitt egna liv just nu så blir lite svårt ibland. Nya tag denna vecka. Bild på mig och min kära bror från i helgen när vi firade fina mamma i förskott.

09.41

Godmorgon, sitter med kaffet i ena handen och skummar igenom tumblr. Idag blir det att handla mat som står högst på schemat. Älskar att handla mat så inga problem. 

22.23

Om det är såhär hösten kommer bli kan jag inte direkt klaga. 
Dagen har varit bestått av träning med Jassi vilket alltid är något att se fram emot. Sedan lite kort barnvakt och senare promenad med fina elina. Hur bra dag? Nu blir det PH och en kopp te, sedan sängs. 

RSS 2.0