10:16 Start

Godmorgon, solen skiner och humöret kunde inte vara bättre. Visst suger det att jag är sjuk men med lite värk och halstabletter blir nog även jag frisk. Sitter och äter frukost framför 90210, kan lovet få en bättre start? Hela lovet är fullbokat med kompisar, teater, konsert och träffa släkten. Åh det här sista sportlovet kommer bli superfint.

21:04 Hallstabrunn

Jag är så himla trött, har världens huvudvärk och känner mig riktigt sjuk, men idag har en liten utflykt med klassen ändå varit riktig mysig undantag restiden på sammanlagt 5 timmar typ. Vi besökte ett pappersbruk och fick se hur man gör papper, fråga mig inte varför men har läraren fått för sig det så följer man väll med. Nej nu är jag så trött att dusch och sängen står näst.

19:28 stan


Feb. 14, 2013

sitter i soffan hos farmor och kollar på fråga kultureliten. Dagen började med gymmet och sen mötte jag farmor och så gick vi hem till henne, åt lunch, drack kaffe, spelade kort och åt semla. Hur mysigt? Senare ikväll blir det träning och imorgon är det fredag, kan knapp bli bättre.

15:50 long day

Att vara magsjuk suger, men idag har dagen endast bestått av tv-spel och seriekollande. Jag menar, det funkar ju också om vi säger så.

21:50 trött på snö

Är så himla shoppingsugen att jag dör, vill inte gå omkring i en eskimåjacka från odd molly längre. Funderar på att köpa en ny skinnjacka, den är så himla himla fin men snart kommer skivorna och sånt borde jag prioritera lite högre. Får väll lägga upp något foto på jackan senare och sen fundera över mitt beslut. Skinnjacka är dagens craving, absolut.

21:42 Manic monday

Träningen blev inställd idag pga trafikaosså har precis kommit hem från först en promenad med sofia och sen en snabb joggingtur, känns alltid lika skönt att komma hem och kasta sig ned i soffan. Imorgon blir det en kort dag i skolan och senare gymmet. Att inte ha nått prov, läxa, uppsatts you name it är så himla underbart eller vad ?

20:13

Alltså denna dag, att åka hemifrån halv nio när snön lagt sig, åka hem i världens äckligaste snöväder, somna och nu vakna och känna mig som en zombie. Dagen har varit lång, trög och seg om vi säger så. Har kastat i mig en kopp kaffe i hopp om att vakna till lite, ska ut på promenad med tjejerna.

23:22

Har nog bombat alla sociala medier av bilder på mig och Carro i våra studentmössor idag. Ledsen men vafan, man tar studenten en gång. Blir lite smått nervös bara av att tänka på det, student 2013. Är det verkligen min tur, har tre år gått så fort? Visst kommer det bli underbart man fan vad jag är rädd.


127 dagar kvar


14:43 Sunday with a flu


14:31

Sitter och kollar pluras kök, har varit ute på promenad i det underbara vädret och ätit lunch. Mitt liv just nu består fan av mat och promenader. Senare ikväll blir det bio med Elina och vad kan passa bättre än det en söndag som denna? Allt för att inte tänka på skolan som börjar imorgon.

17:26 fika

sitter och fikar med bästa Linda i gamla stan, hur mysigt? Vi pratar om allt och åh vad jag har saknat henne, sånt här ska vi göra oftare.

14:53 A pretty day

Att vakna upp efter en utgång känns alltid lika bitterljuvt, men det är bara att ta nya tag, dricka vatten och göra det bästa av dagen. Ska snart åka in till stan för att fika och promenera med min finaste Linda, kan ju inte undvika att inte skriva om det fina vädret. Hur skönt är det inte att solen för det mesta har varit framme den senaste tiden?

RSS 2.0