Grymt!



30november2011


Jag kan garantera er att jag inte är lika glad som på bilden, fick inga biljetter till Bruce Springsteen och mitt hjärta är just nu förkrossat. Han är en av mina största idoler, men jag håller tummarna på att han kommer tillbaka. Jag blir nog glad igen, för ikväll blir det stadsteatern med älskade farmor.

Välsignad vare hann i herrens namn


Glad första advent alla, älskar allt som har med julen att göra så humöret har varit på topp idag! Morgonen började med kyrkobesök, min och Isabellas lilla tradition. Senare adventfika med älskade familjen, och kvällen har bestått av städning. Mitt rum glittrar av renhet.

Uppe med tuppen

Idag är det första advent, alltså lika med kyrkan! Puss.


Coola kola människor och lilla jag


Kära läsare, mitt humör har verkligen åkt bargodalbana idag så detta blir ett kort inlägg för mer orkar jag inte. Men imorgon är det iallafall fredag, säger bara ÄNTLIGEN.

Glad

JAG ÄLSKAR SKOLAN!


Snart


Längtar verkligen till december, längtar till julen så jävla mycket. Bästa dagen på hela året, det slår helt klart ens födelsedag! Hur som, min dag har varit lagom lång med volleyboll (!) på idrotten. Hade tänkt ha en pluggfri kväll men Caroline påminde mig så fint att geografin ska vara inne på måndag så ska jobba någon timme med det men sen blir det bara städning, musikspelande, tidningsläsande och tv!


Tråk

Eftersom mitt internet här hemma helt slutade fungera efter klockan 10 så blir det ett litet inlägg via mobilen! Idag var det skola, det är svårt att vara glad hela dagarna när det känns som om jag förstår mindre och mindre för varje dag! Men imorgon är det kör och det är väll det ämne som är roligast, något jag förstår mig på! Puss och kram, lägger inte upp någon bild då det blir så fullt med en jätteliten bild!


Weheartit: Söndagssyssla









Söndag


Sitter och äter världens godaste frukost, hallon blårbär och melon smootie och salladsmacka samtidigt som jag väntar på att reprisen från gårdagens "Så mycket bättre" ska börja. Jag uppskattar söndagar mycket mer nuförtiden, som en vilodag. En dag att ta tag i allt plugg och kolla massor av film.

FF


Kom precis hem från Patrik där beer-pong tunering stod högst upp på schemat. Nu blir det sova och imorgon blir det plugga. Jag längtar inte och känner att söndagsångesten redan är här!

Last friday night


Pga bildbrist får ni en till egobild på mig. Kul för er, jodå! Idag är det fredag och jag hade bara en lektion. Kom hem och kollade lite på tv men somnade i några timmar. Nu har jag precis gjort mig iordning och ikväll blir det bio med tjejerna. Puss


Wild one


Mitt bloggande har på senaste tiden inte varit på topp, ska försöka att bättra mig. Just nu sitter jag hur som och kollar igenom skolkatalogen som äntligen har kommit, helt okej nöjd med mitt foto men sen när blir man riktigt snygg på ett skolfoto? Puss och sovgott!

Avtryck


Ska snart gå och lägga mig, att kolla film lockar dock mer med tanke på den långa sovmorgonen imorgon. Dagen spenderades med söta brunbrända Elina som äntligen kommit hem från the states. Senare på kvällen bar det av in till Isabella, vi myste med skratt, glass och kladdkaka. En underbar söndag utan någon alls söndagsångest.

A room full of lightning


Nu var det ett tag sen jag skrev, återigen. Men idag är det söndag och jag har varit uppe ett bra tag, firat farsdag, städat, läst lite no och snart ska jag åka in till stan för att träffas underbara Elina som är hemma från the states.

11.11.11

Jag har bloggat otroligt dålig på senaste tiden, men lovet tog över. Och den här veckan har plugget och träningen tagit min tid. Bloggar mer idag då jag skippade företagsekonomin för att det blev en fet håltimme. Slutade alltså väldigt tidig. Kram!!

Jag saknar dig


Dags för dig att komma hem kompis!

A bit of shit


savingmoney


Du ska bli min.

One day


Jag och Belinda sitter just nu och kollar på Planet Earth och har precis ätit frukost. Senare idag blir det att umgås med Yanira, vad vi hittar på får vi se då. Möjligtvis bio. Puss och kram.

Kort inlägg


weheartit. Godmorgon på er, jag är uppe i tid. Sitter och kollar på vakna med the voice, idag blir det som sagt nacka forum. Vi hörs senare, puss och kram.

RSS 2.0