Framgång&efterfrågan


Maskinens nya album är såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär bra! Kärlek!


Kompisarna/en tisdagskväll


Be mine/ 17:27


Food is king


WooBoost


Allting var så enkelt då, är vad dom säger


Tiden går oerhört fort, nästan för fort. Men ändå så gör det mig ingenting för jag har knappast någonting i skolan just nu och dessutom är påsklovet väldigt nära. Helgen var lugn, hade SM-kval och självklart var det svårt att möta Sveriges top andra, tredje och fjärde placerade lag. Nu blir det en film och sedan godnatt för mig.

På bussen/tunnelbanan

När det är mycket folk på tunnelbanan/bussen sätter man sig inte längst ut. Man äter inte saker som luktar starkt på tunnelbanan/bussen, som chips. Varför, jo det luktar skit. Ät när du kommer hem. När en gravid kvinna eller gamal dam/herre inte har sittplats ska man erbjuda sin egen. När du ska gå på tunnelbanan/buss så väntar man på sin tur, alltså går man inte på innan alla gått av eller tränger sig före i busskön. Punkt slut.


Lite sol är alltid trevlig


Det vore bäst om vi rundar av/sn00k


Det skulle vara så himla skönt med sommar! Hur som, eftersom vi har "hälsodag" i skolan imorgon så börjar jag tio = nu blir det film. Puss.

 


Guds gåva till pluggande ungdomar


Hur kan han va det största som hänt?


Det finns ingen väg tillbaks får nån som är en looser ett riktigt jävla as. Ett riktigt jävla as, ett riktigt jävla as, ett riktigt jävla.

 


Försök till dämpad söndagsångest


Längtar lite


Sommarkänsla/Helg!


Får jag fimpa min cigg i din öl?/Soligt


Det var najs
Skolan idag gick ovanligt snabbt tack vara två inställda lektioner. Just nu sitter jag som vanligt vid fyra tiden och kollar på Top model men senare blir det, tyvärr, plugg. Men hur som, mår väldigt bra just nu då vädret de senaste dagarna har varit underbart. Puss på er!

Detaljer


Inspo/color/black&white


Kör


!

NU ÄR HULTSFRED BOKAAAAAAAAAAAAAAT!


Naturhistoriska


Bilder

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Go'kväll


RSS 2.0