GRATTIS!


Grattis yanira, 16år! Ha den bästa födelsedagen!!!

Morgon inlägg

Jag är trött, hehe. Men glad, woho! Idag blir det idrotts prov och jag känner på mig att det kommer gå dååligt. Men det gör inget för idag är det fredag, och valborg!!! Det kommer bli najs! :)

Torsdag

Hej på er mina vänner, jag är trött och smått stressad. Har prov imorgon och jag har inte pluggat ett skit utan tagit förgivet att jag kunnat allt.  Men det bästa är att vi slutar tolv imorn och att det är freeedag, ska på middag och fira födelsebarnet Yanira med massor av folk. Sen blir det väll brasa med andra kompisar. Eller, vi får väll se. Ni får ha det så bra nu, sov gott!

TUFFT!

Lite bilder från veckan som gått







Älskade Mcfly!






Varning för torr humor!!!


Någon som kommer ihåg?






Ni behöver inte lyssna på alla låtar, men kommer ni ihåg alla svennerap låtarna? Den sista, kommer jag specielt ihåg. En låt om en hemskt händelse. Och nej, jag är inte fjortis. Men lyssna lite, ni kommer komma ihåg minst alla... ;)


How low can you go!?

JAO! ;)


Busan

Hej svejs, jag är dödstrött. Kom precis hem från jag vet inte vart men någonstans där det finns tusen el-affärer. Jag skulle köpa hörlurar och en minnesläsare. Hittade inte något av det, trist. Skolan idag gick bra, jag pluggade stenhårt men matten! Woho, och jag är nu klar med stegtest 19, G i matte. Here i come!!! Just nu kollar jag på desperata hemmafruar (enklare att stava på svenska) haha, och det är faktiskt lite roligt! Ska snart dock sova, är som sagt så trött.
Har bildbrist, så här är två bilder på min sötiskatt!


Måndag

Godmorgon sunshines, håller på och fixar mig förfullt inför skolan. Vad ska jag ha på mig? Ångest som vanligt, men det blir nog bra! Idag är det kursdag, dom brukar rulla på snabbt och sen är det träääning!

Celebrate good times, come on!

Fuck yhea, har hittat min mobil! Lovley! :D

Freaky

Nämen tjena, just nu kollar jag på ballar av stål och tänker igenom vilken lyckad dag jag haft. Jag har tappart bort min mobil någonstans i huset, gjort pankakor, kollat på tv, varit inne på datorn, städat, läst,m.m. Lite sådär lagom rolig dag men man orkar inte göra ett skit på bajsdagen söndag, och imorgon är det skola. Inte roligt, jag tycker att man borde få ledigt på fredagar också. Då skulle mer folk uppskatta torsdagar, smart va?! Och man skulle tycka att söndagarna var helt OK för man går ändå bara i skolan fyra dagar. Och tänk er, OLW skulle kunna ändra sin reklam. Det är dags för torsdags myyyyys! ;)

Nämen godmorgon, såhär snygg har man varit hela dagen!


intresseklubben antecknar

Jag har DAMP, min mobil är borta, och på ljudlös utan vibration. Vart fan är den!?

Snart sommar, snart...




Morning sun

Godmorgon, vaknade för läänge sen. Vet inte vad det är för fel på mig men jag vaknar alltid innan åtta när det är helg . Ska ta och ät frukost nu och sen kanske sola lite på altanen? Vill få färg men jag orkar inte sitta ute i timmar, eller. Jag ska nog ta och göra en kopp te och läsa vidare i boken yanira rekomenderade mig, "Dyk i". Lite sådär lagom mysigt en söndags morgon! ;)

Ser ni vad som har hänt med min hårfärg?...

ZzZzZzZz

Ska sova snart, bara så ni vet. Det blev ingen bio med yanira och laila idag. Men ist så åt pizza middag med mig, tacos. Sen kollade hon, jag och erica på supersugen. Den är fan bäst! Och mitt hår, hmm. Jag lägger upp bilder i morgon för jag hittar inte kamera sladden :)


hoppas på det bästa

Nu åker jag och köper hårfärg, visar hur det blir sen.

Jai Ho


ego...





Lördag morgon

Hej på er, solen skiner och det gör mig extra glad. Det som gör mig ledsen är att jag måstee plugga, måste, måste, måste! Igår var jag som sagt med pizza och yanira, vi åkte till skärholmen jao, åt glass. Jag köpte något som ska trolla bort påsar och ringar under ögonen, vi får väll se hur det funkar. Sen åkte vi och köpte hårfärg till issa, hon blev besviken över hennes "nya" färg! Hon tyckte inte att det blev någon skillnad, men jag lovar. Det blev det! Själv funderar jag på att färga håret lite mörkare....


Amanda, Yanira, Isabella!


Är hos söta pizza med yanira. Isabella ska färga hennes hår nu, wish her luck! :)


Imorgon är det fredag!!!

Jag är trött! Kastade sönder mig på träningen och ramlade rakt på armbågen! Men men, volleyboll är det roligaste som finns! Synd att inte så många förstår det, jag menar. Det händer ju ingenting inom såå många sporter, ex fotboll. Gillar ju dock fotboll men ja, ni fattar!

NP & Uganda

Ska dra till träningen strax, vet inte hur det ska gå med tankte på att jag är så trött. Matte np i 100 minuter tar slut på krafterna. Och jag lämnade in mitt land, skrev om uganda. Hemskt, är så glad över att jag lever i Sverige! Aja, vädret är pissigt och jag vill att sommaren ska komma. NU!



Elina, du kan gärna komma tillbaka till skolan också!

Det fixar sig alltid!

Skolan äter upp mig inifrån och ut, är dödstrött. Blev precis klar med mitt land som ska lämnas imorgon. Har pluggat sedan jag kom hem tills nu!

Hammarby is going back up!

Jag är trött, ska sova nu, känner mig som en liten gumma, klockan är inte ens tio, bajen vann, woho, dom är bäst, jag med, aik suger, göteborg med, imorgon är det fotboll i skolan. Godnatt!

Två dagens outfit!



Ignorera ansiktsminerna!

En ny upptäckt!

Jag har alltid avgudat seven elevens brownie, men den har fått en hård konkurren. Nämligen, konsums brownie!! Alltså när jag äter den är jag i himmlen, haha! Hoppas ni fattar!



Dont look back..

Skolan idag gick bra, hade som vanligt en lektion bara. Matte dock -.- Sen var det p.h, det gick bra. Facerapeade lite och pratade kanske för mycket. Sen bar det av till bibloteket med yanira, duktiga vi är! Och nu försöker jag plugga, har matte nationella igen nu på torsdag!

Mina nya tights, i like! :)


I'm not trying to impress you but......I'm Batman.

Idag har skolan gått bra, elina slog bruno och nu har han fläskläpp! HAHAHA! Idag blir det tyvärr ingen träning, jag måste sätta mig ned och plugga ikapp massor av saker... Så kommer det antagligen bli varje kväll denna vecka. Om jag har moralen till det, hehe!

Tidig måndag

Godmorgon, jag är vaken tidigt! haha, har ont magen för jag har ätit för mycket filmjölk :( Idag är det kursdag och dom brukar gå hyffsat okej, är lite stressad men jaja. Det fixar sig nog...




Godnatt!


Isn´t this hot?!






If we ever meet again!


Söndag

Godmorgon, nu är jag glad igen. Ska strax ta och ringa yanira, vi ska ta en fin promenad i vårvädret, sen måste jag dessvärre plugga! Orkar inte skriva så mycket mer, ha det bäst!

Tack och godnatt

Fyfan vilken jävla lördag, jag har så mycket hat inom mig just nu....

Om du lämnar mig nu

Jag är trött, ska vika kartonger hela dagen! Men det går ju till viva la italia så!! Jag kan trösta mig med att efter kartongvikningen har mamma lovat mig att åka till nacka forum.


Jupp, outfit från igår! :)


The facelook of the day

hej på er sötisar där ute, jag hinner faktiskt blogga en snabbis men ska snart möta issa, elina, jassi m.m Har inte så bra koll, hehe! Men ni får ha det så bra, ska snart åka! :) Eller, jag kan säga en sak till (inte för att jag skrivit mycket). Mitt matte NP gick skit idag, misstolkade allt. Skit också -.-


we are not normal...







Criminal minds

Kom hem från träningen för en timme sen, det gick bra. Innan träningen åkte jag hem till pizza och käkade glass, inte det bästa innan träning kanske men gott! Imorgon är det nationella i matte, fyfan vad det kommer skita sig... Och juste, jag måste sluta säga lalala och blablabla mitt i meningar. Ett lagom random inlägg, ha det bra!!

Torsdag

Godmorgon, har allt mer och mer tid på mornarna då jag har börjat gå upp tidigare. Därför kan jag mer ofta skriva morgoninlägg, idag i skolan är det kursdag. Måste verkligen göra klart uppgiften om att "hjälpa ett land" men vi får se hur det går då kursdagarna oftas pratasbort! Och efter skolan är det träning :D

mineralpuder

Jaa, jag behöver det och jag funderar på att beställa Sheer Cover. Man kan sola, bada, sporta med det. Allt ju, jag har tidigare andvänt andra miniralprodukter men vill pröva något nytt, och jag känner mig så naken utan puder och det skulle vara skönt att kunna sola med pudret i ansiktet och samtidigt få färg! Någon som vet om sheercover funkar, jag förväntar mig ingen mirakelprodukt men något som lite bättre en ett vanligt puder!!!


Pics of the day






Just like heaven




hos pizza!

Är hos isabella, hon har fått hem icurl och den funkar inte. Den är knäpp! Man får inte jävla glammiga lockar! Idag i skolan var det simning, det gick helt okej. Efter det blev det mcdonalds med issa, elina och kicki. Alltid lika gott! hehehe! Men nu blir det tyra banks show, ha det!!


Morning

Godmorgon sötisar, ska snart börja göra mig iordning för simningen idag. Så jävla tråkigt! Men är ngt obligatoriskt så är det. Jag hoppas det går bra för mig, om inte Hanna väljer att vara med någon annan.... Ni kan ju alltid önska mig lycka till, behöver ett MVG! ;)

Snacka om att jag inte pluggar!




Angående inlägget innan

Har nu fixat så bilderna kan laddas upp och vara större till inläggen, det blir snyggare då, najs najs! :)

Testbild...


Låten äger ju fan sönder!


Bilder från sm i göteborg!

Snodde bilder från linda och det fanns knappast en normal bild! ;)







HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH!

När man hat tråkigt gör man test på FB!

Your eyes reflect the color yellow. You are a warm and inviting person. You tend to have brighter spirits more often than others. You try to see the silver lining in everything. You are also very open to others' opinions and put your heart in everything you do. You also love to make people happy by being a bit humorous. Because you are so positive when things turn out not as you planned you tend to feel pity for yourself. You can also be gullible and unaware of things. You can also be forgetful at times. In all you are a Bubbly person.

10 things about me!

Jag tar hellre bussen än tvärbanan/tunnelbanan
Jag lyssnar på upptempo låtar under dan och lugna låtar på kvällen
Jag tycker att banan är det äckligaste som finns
Jag skriver dagbok
Jag lyssnar på allt från klassik musik till hårdrock. Allt förutom hiphop
Jag har precis upptäckt att göteborg killar är så mycket snyggare en sthlm killar
Jag tycker att elina ska smsa en eller två personer NU, genast!
Jag älskar sommaren lika mycket som vintern
Jag skulle gärna gå omkring med svart hela tiden men försöker vara lite färgglad
Jag tycker att h&m har grymt snygga kläder men försöker att inte köpa för mycket därifrån

Easy

Sitter och kollar på håkans bar, hahaha. Vilket fail program! Skolan idag var najs, en lektion. Efter skolan åkte jag, issa och yanira och köpte kladdkaka och fanta! YUM, det var gott. Onyttigt men såå värt det! Seven elevens brownies är godast! Ska igentligen plugga lite men ja, det går som vanligt skit med det! Imorgon blir det en härligt skoldag, full med matte! Yes -.-

När jag och yanira lagar mat, smakar det gott! Faktiskt!


Hemma från göteborg!

HEMMA! jag är trött så sammanfattar helgen snabbt. Vi kom sjua, det är helt ok faktiskt. Det är bra!!! Vi hade sjuuukt roligt och jag ska nu sova. Måste vila upp mig till skolan imorn :(

That’s It, I’m out of here

Adios amigos, nu drar jag och laget ner till SM i göteborg. Ha det gött och ta det lugnt nu sista helgen innan skolan... ;) Bloggar när jag kommer hem, på söndagkväll!


This is life




Today´s gonna be a good day!

Oj, oj, oj. Det är redan fredag och påsklovet är snart slut men det gör inget för idag åker jag och laget till SM! Yes, yes, yes. Top sex går vidare till GP också så det är riktigt najs! Igår var jag med linda hela dagen, sen åkte vi till träningen och precis innan fyndade vi glass! Två ben and jerry´s för tio kr. FYND! Efter träningen träffade jag belinda, vi skulle ha fikat på cafe 60 men ångrade oss snabbt och gick till mcdonalds (fetton) Och juste, vi såg björn gustafsson!! :)




Torsdag!!

Morgon på är, solen lyser och jag är glad. Åker ner till götet imorn! Då faaan. Idag ska jag vara med linda och sen åker vi tillsammans till träning. Efter träningen måste jag skynda mig hem å göra mig iordning för då ska jag träffa belinda. Så ha det! :)


Är med linda!

Jupp, rubriken stämmer. Vi var precis ute en stund, och dam. Det är fan varmt ute! Vi myser och dricker varmt te, okej. Vem dricker kallt te, sent in på kvällen (natten). Men ha det bäst nu, jag orkar inte skriva mer...


Dagens

Humör? Trött & glad
Klädsel? Hel svart, lite halvtråkigt!
Frisyr? Utsläppt och rakt
Måste? Plugga
Längtan? En eller gärna flera trollstavar 
Bästa? Mina två nya diadem
Jobbigaste? Föna håret (i-landsproblem!) 
Sämsta? Smutsade ner min vita halsduk!
Vill ha? Mycket! E.x ett par pilotsolglasögon från ray ban och en blus från Zara!
Knark? LSD
Saknad? En bra kamera 
Låt? California dreamin med Bobby Womack

UWW

Som sagt, i något tidigare inlägg skrev jag att jag kände mig sjuk och hade speciellt ont i halsen. Det tyckte min farmor att vi skulle göra något åt, hon gjorde då en "hälsodryck" som ska vara bra för halsen. Den innehäll vitlök (MASSOR), cirton, ingefära, honung och varmt vatten. Så grymt äckligt, varning, varning...

Den är äckligare i verkligheten än på bilden!

7 april

Nej men tjena mitt bena, det är påsklov och jag vaknade tidigt som vanligt. TRÅK! Idag måste jag dra in till stan med lilla farmor, vi ska kolla på tyg till gardiner. Låter lockande va? Senare idag bär det av till träning, vi ska ha möte om italien. Jag ska inte följa med, ska sommarjobba ist.Tror jag... Sen följer linda med hem och sover över. Vi får se om vi orkar hitta på något roligt efter träningen, det ät nog större risk att båda inte orkar... Men ha det bra, hoppas ni inte är vakna som jag! Okej, det kanske inte är så tidigt..!


The sun is back!

Halloj, är det inte härligt? Solen lyser igen och snön är borta! Om ett litet tag drar jag ut för att låna några böcker och sedan möta yanira för en promenad till globen där jag måste handla lite småsaker, smycken, hårspännen m.m. Ha det bra!!!


chanel iman




Rufus Wainwright


Cigarettes and chocolate milk
These are just a couple of my cravings......

Tyler Ward!


Fish Tank

Ush, ush. Jag mår inte bra, känner mig sjuk. Hur gick det till, jag var ju så pigg imorse! Kom iaf precis hem från bion, den var bra men såå hemsk. Stackars flicka! Hennes mamma var knäpp, hennes syster var knäpp. Alla var knäppa.

Jag känner mig som sju igen!

Juste, haha. Jag har barnvakt hela den här veckan ut. Min farmor är här och ska se till att jag inte busar omkring. Men det skulle ju aldrig falla mig på tanken! Det gick tyvärr inte att övertala mamma det!!! Idag blir det bio iaf, fish tank. Verkar som en hemsk film, den handlar om en 15årig flicka som det går skit för i livet helt enkelt! Ha en bra, snöig dag! :)

Bilder från igår!

Vädret var så jävla härligt men nej, nu på morgonen har det börjat snöa. SNÖ! Aja, igår var jag som sagt med pizza, yanira och elina. Vi hade det riktigt mysigt och roligt! Vi tog massor av bilder, hela 111st, exakt! Och här kommer några av dom ;)











Söndag!

Hej på er, vaknade sju idag. Tidigt! Idag åker familjen till fjällen men jag stannar hemma, ska ju till sm fredag/lördag/söndag!!! Jag är taggad till tusen. Solen skiner ute och snön är inprincip borta, idag bär det av till elina. Hon, jag, kicki och yanira ska hitta på lite saker! Men ha det bäst, nu ska jag fortsätta slöa omkring här hemma!

Touch And Go


Wohoho!

Det är riktigt najs väder ute, 8 grader. Så jävla härligt, idag blir det middag med släken, så länge emma kommer blir det roligt. Nu ska jag iaf sätta mig ute på verandan och sola mig! Så jävla härligt!!!

Var på promenad igår med tjejorna + hunden Sune! En liten tjockishund...


Sunshine!

Hej på er, det är riktigt skönt med fredag. Gårdagen var chill, jag gick på en lång promenad med issa. Sen kom jag hem och hade myskväll med mamma, vi gjorde egengjord pizza och kollade självklart på criminal minds. Riktigt härligt, idag ska jag ta det lugnt. Känner mig smått yr, vet inte riktigt varför....



Fredag!

Glad påsk mina läsare, ha ett härligt lov!

Godmorgon!


Lyssna, man kan inte sluta!

Nelly.com

Nu har jag (som alla andra) designat min egen bikini på nelly.com och den blev ju helt ok. Ingen kommer orka rösta men ja. Man kan ju alltid försöka fiska lite röster ;)
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Påsklov!!!!

Tjene babes, hur mår ni? Jag mår mer än bra, påsklovet har ju börjat! Skolan idag gick bra, hade lite so, lite no. Jaja, efter skolan bar det av till globen med pizza, elina och kicki. Jag köpte absolt inget *STOLT* Fick föresten ett sms av linda att hon skulle vara i london under sm i göteborg, jag blev panikslagen för ett tag men kom sen på att det är första april idag ju!-.- Jag blev lurad! Men ska kolla på lite brothers&sisters nu,ha det! 

Min kamera tar knäppa bilder ibland, bilden blir liksom.... Ljus?

RSS 2.0