Sleep


Godnatt alla fina söta vackra underbara människor där ute, sov så gott. Puss.

Smelly cat



Jag har verken ork eller inspiration nog att skriva något långt inlägg, inte heller har jag några bilder så det får bli två bilder på Busan, alltid något. Puss

One day




Underbara skola, underbara vänder och underbart nytt skal. Dagen har flytit på och bestått av skola, stan och volleyboll. Är hur trött som helst och får se om jag bloggar senare ikväll. Puss.

Monday morning


Varm chocklad på morgonen är bland det bästa som finns, nu när jag ändå har sovmorgonon så får jag väll passa på! Veckan har börjat om igen och jag känner mig oerhört taggad, september kommer bli den bästa månaden på länge. Ha det bäst, puss.

Jag vill ha dig här på riktigt igen


Säger godnatt med en bild på dig vackra Linda, jag är så otroligt glad över att du har det så bra därborta. Snälla ät lite Kentucky fried chicken åt mig, ahah! Längtar så otroligt tills du kommer tillbaka, vi ses snart igen och då är vi båda 18!!!! Får ändå ont i magen när jag tänker på dig, får alltid en känsla av tomhet. Känslan av att inte kunna träffa dig och snacka om allt, krama om dig, spela volleyboll tillsammans, kolla på vänner. Sedan sexan, två gånger i veckan har vi nästan alltid sets. Men inte längre, knäppt´eller vad?! Ett år kommer gå fortare än vi båda tror så vad har jag för rätt att sitta här och klaga. Hur som, jag älskar dig Linda Aamisepp.

"I get by with a little help from my friends."



You are my sunshine



Från i fredags, fika med min älskade underbara Isabella.

Things, new and old







I known you all my life


The Vaccines, ett band som aldrig kommer sluta leverara. FAN vad bra.

I don't wanna be bored again, I'm I ready to take that chance?


Mina käära vänner, jag vet. Jag har varit dålig på att blogga, men igår hade jag verken tid eller ork. Kvällen spenderades med mina bill och bull, ví kollade på film och jag somnade som vanligt på golvet. Idag var det in till Nacka Forum med mamma för att färga håret, blev inte så jättestor skillnad. Men jämt och fint blev det, lovar att blogga senare ikväll. PEACE.

Döda mig långsamt


12:41


Godmorgon alla fina, solen skiner och jag kom precis hem efter att ha sovit hos Sofia. Dagen igår spenderades med fina Isabella, vi fika i stan och åkte sedan hem till mig och kollade på Brothers and sisters! Sedan spenderades natten med Sofia med flera. Just nu sitter jag med frukost i högsta hugg, ska duscha och sedan blir det lunch! Är stört jävla hungrig, peace!

I mitt badrumsskåp




Kom hem från träning för ett bra tag sen, käkade flingor och kollade på True Talent bara för att glo lite. Nu blir det rakt ned i sängen, är slut men som tur är så har jag sovmorgon till tio imorgon plus jag har bara två lektioner, livet säger yes! Bilden har inget med inlägget att göra, städade badrumsskåpter och passade på att fota lite.Puss.

Time for a little bit of action


Du kan inte se när löven faller ner hur ful jag é



Två bilder på mina älsklingar från idag, är så glad att jag lärde känna er! Skolan idag gick snabbt och bra, riktigt skönt med fredag imorgon. Tycker faktiskt att det är riktigt skönt att börja med skolan igen. Sofia kommer försent, Carro skrattar lite för högt i ljushallen, läxor (kommer ångra att jag skrev läxor om två veckor) m.m. Snart är det dags för träning, och till skillnad från igår är jag grymt laddat. Fred ut.

Givemesomepower


Drar till träningen nu, känner mig exakt som bilen visar.

Tocoolforyou


Den här bilden är så stört snygg på Rihanna, på söndag blir det färning av håret till. Ungefär lika röd färg som på den här. Peace.

Riv ned staden



Kom hem från skolan för en halvtimme sen, dom där små melonsakerna är så goda. Skolan idag gick riktigt bra och snabbt. Volleybollen börjar klockan sex så ska ta att gör lite mellis och sen bege mig. Hare bäst!

Jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan


Kom hem från skolan för en timme sen kanske och dagen steg över mina förväntningar. Mitt schema är underbart, lärarna hitils är underbara, vegetariska maten är ganska trevlig också. Ikväll är det träning för första gången på ett bra tag, längtar ganska mycket.

Morgonstund


Dags för skolstart, vi ses snart igen sommar.


Here we go again, god fucking night.


Sommaren snurrar fort när vi bara snöar bort



Kom hem från rålis för ett tag sen, 2 steg från Håkan. Mysstämmningen var på topp, dock var dokumänteren inte alls bra. Man förstår att Håkan är människa, en vanlig person med musikalisk genialitet. Vi gick mitt i,  men ändå ett perfekt sätt att avsluta sommaren på. Fred ut.

3things



Älskar min nya foto app, CrossProcess.
Fick låna hem "Elsas mode" av Emma, bättre sent än aldrig.
Såg det lilla eiffeltornet hos kussen och vill mer än någonsin åka till Paris.

Om himmlen finns är jag förlorad


Ta mig till kärlek, ta mig till dans. Ge mig nått som tar mig någonstans. Jag vill veta om kärlek finns.

River en vacker dröm



Kom hem från ett riktigt mysigt firande av moster för en timme sen, maten var som vanligt underbart och sällskapet från kusinerna alltid lika roligt. Sitter och fixar med Isabellas nya blogg, försöker fixa så att bilderna kan vara bredare men det går inte riktigt min väg. Peace.

Gud det gör så ont att något så nära kan vara så långt bort


Jag ger dig min morgon


Vaknade för en timme sen, gick upp och gjorde pannkakor och lyssnade på Håkan i någon timme. Ute öser regnet ned men det gör inget, tycker att det är ganska mysigt. Och fuck, nu dampar ljudkortet så allt ljud försvinner. Bara att starta om datorn och hoppas på det bästa. Senare idag kommer Isabella hit för Brothers&Sisters kollande. Fred ut!

Det här är min tid


Såhär kommer fredags natten spenderas, ett stort glas cola med datorsufring tills ögonen inte orkar vara öppna längre, puss.

My name is Cash


Drar till Bungis källare för tv-spel med Yanira, fred ut.

Man måste dö några gånger innan man kan leva




Kom precis hem från en sen frukost vid Årsta torg med Yanira, hur mysigt som helst. Låter bilderna tala för sig själva. Puss.


"I like the part where he says Warm Leatherette"


Dags att dra in till stan med Yanira, lägger upp en grym låt istället för någon trist bild.

Sitter på Yaniras jobb, just nu har hon ku...

Sitter på Yaniras jobb, just nu har hon kunder. Har egentligen inte något att skriva om, förutom hur enormt taggad jag är på de kommande veckorna. Se Håkan, The Ark, ta ut tandställningen, höstkläderna, färga håret ännu rödare. Blir helt galen av att tänka på allt. Blir paranoid över att jag inte kommer få bra platser till Håkan, att det ska regna på The Arks sista spelning någonsin och att allt blir inställt. Men nu struntar vi i allt skit som KAN hända och blickar framåt. Jag lever för musiken och framtiden. Jag pluggar för att nå min dröm, att bli skiljsmessoadvokat. Jag försöker att ta mina betyg med en klackspark för jag är lycklig och glädjen för musiken vinner över allt. Dags för höstterminen 2011!


1,2,3,,,

'
Dags att åka in till globen om en timme för att möta upp mina puddningar, puss.

Breaking up with god


Godnatt alla sötnosar, glädjen bubblar över inom mig. Håkan om 22 dagar, sen ska The Ark spela sin sista spelning (NÅGONSIN) en vecka senare. FAN VAD JAD ÄR TAGGAT. Godnatt!

22 dagar kvar!



Ge mig nått som tar mig någonstans


Kvällsläsning av topp kvalité!

Jag dör


Caroline Larsson

Nu blir det in till stan för att möta min sötnöt. Puss.

God put a smile on your face



Säger godnatt med lite spash tagna några dagar sen, innan vandringen med kussarna och älskade farmor.

Redhead


Mitt hår ska bli rödare, men jag vet att man inte ska färga för ofta. Imorgon bär det av till närmaste galleria för att köpa en slags inpackning som ska göra håret rödare. Låter för bra för att vara sant, men värt att pröva. Det är det. Ungefär som på bilden ska det bli, för sådär ser det inte ut i verkligenheten. Fred ut!


Tänd ett ljus





Såhär ser du ut på min farmors sommarställe den 12:e varje år, då grannar sätter ut massvis med ljus i trädgården så att man sen får rösta på sin favortitträdgård. Alltid lika mysigt att vara med hela släkten, äta massvis med god mat och sedan gå och kolla på alla fina små kollonier.

Elina 17år





En väldigt trevlig och fin middag, lite spårat. Men så ska det väll alltid vara? Har iallafall fixat bilderna i timmar, så den som tar bort sina taggar på facebook senare kommer jag senare personligen slå ned, allvarligt. Mer bilder kommer självklart upp då också, smell u later.

Blott de tama fåglarna har en längtan. De vilda flyger.


Mitt nya smyckesställ, gud vad jag har letat! Alla ringar har bara legat i en liten trälåda, så det var på tiden. på Urban Outfitters är den köpt, världens bästa affär.

Du lever bara en gång


Om en timme bär det av ut till farmor med kusinerna, middag och ljusshow står på schemat! Kvällen igår var riktigt trevligt, mycket folk för en liten lägenhet men jättemysigt. Grattis i förskott älskade Elina, sen får vi inte glömma Jassi som fyllde år för tre dagar sen. GRATTIS!

En till jävligt bra låt


Fredag


Har fan inga jävla bilder på datorn, dessa från Gotland får duga. Idag blir det tjejmiddag hemma hos Elina, längtar riktigt mycket. Elina som föresten sov över här fyller år om 2 dagar, snaaart! Detta blir dock ett kort inlägg, för nu blir det städa och fixa sig! Puss

Vilken jävla låt!


Älsklingen


Är med Belinda, nu blir det ännu mer film!

Movietime

img_0670 (MMS)

Movietime


smakar på ett regn


Klockan är nu runt halv sex, ligger i sängen och funderar på följande "ska jag somna, eller gå upp?" Det blir nog det sistnämnda, det var ett bra tag sedan jag dygnade men det klarar jag nog. Föresten, den härliga bilden är tagen idag när Linda och jag trotsade det regniga vädret, gick ut,blev blöta men glada ändå.

Kär i en ängel


Vi ses snart igen älskling.

just little things




(caroline<3)




img_4597 (MMS)


Black and White




HEMMAAA


Ute vid ingenstans

img_6913 (MMS)

Ute vid ingenstans


RSS 2.0