Eftermiddag


André Kertész, riktigt vackra foton och är nu aktuell med utställningen "my france" på fotografiska. Ska snart börja bege mig till träningen, eller rättare sagt. Den börjar om två timmar så inte så snart. Imorgon är det fredag och sen är det helg! Den kommer bestå av att träffade mina älskade vänner igen, som jag har saknat er mina fin fina kompisar! Och på söndag blir det att spela Stockholm volleycup. Kan knappast bli bättre. Puss på er!


Istanbul


13.44/Torsdag


På Arlanda passade jag på att införskaffa mig två nagelack i lite mera, udda färger och en ny, välbehövd mascara. Nu är skolan igång som vanligt och gamla vanor börjar snabbt sätta sin prägel på vardagen. Påsklovet var riktigt skönt och Istanbul med mamma var verkligen helt perfekt. Ikväll blir det första träningen på två veckor och om jag taggad! Finns ingen bättre känsla än att gå in i sin träningshalls och veta att man har 2 timmar volleyboll framför sig.


Det var underbart

image descriptionimage description

Hemma igen!


Mobilt


(500) days of summer

Finns ingen mysigare film att kolla på en lovdag som denna, har suttit och jobbar i några timmar innan så tyckte en paus verkligen behövdes. Imorgon drar det av till Istanbul, kan inte säga annat än hejdå till detta pissväder.

Sommaren 2012

Kommer bli den bästa i hela mitt jävla liv!


En bit av sommaren


We dont sleep when the sunt goes down


Säg mig vad vi väntar på


Jag ser himmel, moln och vänner som går bredvid mig


Drömmer mig iväg


Try


22.57/Movietime


Släktmiddag stod högt upp på schemat idag, och maten var som vanligt undarbart god. Tiden går så himla fort och snart är det lov, kommer bli riktigt jävla skönt. Ska hur som, avsluta veckan med en film och lite te. Puss på er.

RSS 2.0