Hahaha, blä!

Var precis inne på facebook och hade sju vänförfrågningar, och alla var från olika mohammeds, och sånadär typer! Den senaste veckan har jag fått minst 15st vänförfrågnigar av äckliga killar. Hur fan hittar dom till min profil?! Jävligt äckligt iaf, har tackat nej till alla! Något ni också är vana med? 

Amanda och Ebba!

Igår på stan, var det väldigt roligt att pröva olika solglasögon!



Lördag

Fikat med sanna blev inställd, blää. Hon skulle bli firad av hennes släkt, fun! Men, men. Detta gör att jag kan ta det lugnt hemma ett tag, ska som sagt gå på bio senare ikväll med elina, yanira och kicki! Inatt gick iaf jag och belinda å la oss klockan halv sex, haha. Vi kollade på The vampire diaries, BÄSTA! haha! Vi han till avsnitt sju, jag ska nog kolla på ett avsnitt nu. Yes, yes. Ha det bra!

Jag skulle nog kunna vara med i någon vampyr serie, blek och äcklig som man är!


Ursäkta...

halloj bloggen, ni får ursäkta för att jag inte skrivit några ordentliga inlägg på ett tag men nu är jag tillbaka, haaha. Igår var det torsdag, då kom min lilla älskade Linda hem till mig! Vi pratade och hade det mysigt Och som sagt tidigare så var jag på stan idag med min mamma, kusin och moster. Jag fick hem fyra fiina plagg, alla från hm. Mycket vackra plagg :P Just nu sitter jag i belindas stora soffa, vi har köpt godis och fanta, yum. Jag sover över här, och imorgon kommer jag tyvärr inte kunna skriva så mycket, kommer inte ha tid. Klockan tolv ska jag mota Sanna vit plattan. Och senare samma dag ska, jag, yanira, elina och kristin gå på bio, sen åker vi hem till mig och alla tre sover över! Mycket att göra, så lite tid. Men ha det bra, skriver imorgon när jag kommer hem.





Wihooo

Är ledig från skolan idag, drar in till stan och träffar kusinen nu! :)

Lite tråk....

Såhär går det till:
1. Öppna dina låtar (iTunes, Winamp, Media Player, iPod, etc)
2. Sätt den på blanda
3. Tryck på play
4. För varje fråga, skriv sången som spelas
5. För varje ny fråga, tryck på "next" knappen.
6. Ljug inte.

Kan ni tänka er hur en film med sånna här låter i skulle se ut? Nee! :P
 
Öppning: Every breath you take - The police
Vaknar upp: Love you much better - The hush sound
Första skoldagen:
Ambition - Donkeyboy
Förälskar sig: Everytime - Britney Spears
Slagsmål: I want back down - Tom Petty and the heartbreakers (nej, kämpa på!)
Gör slut: Nothings gonna change my love for you - Forte 
Bal: The funeral of hearts - HIM (haha, låter inte som en härlig bal...)
Livet: On my way - Phil Collins
Nervsammanbrott: Romeo - Shebang
Åker bil: Main offender - The Hives
Tillbakablick: Talk dirty to me - Poison (vad tänker man tillbaka på då? XD)
Bröllop: Never say never - The Fray (En av världen bästa låtar, skulle passa fint på ett brölopp :P)
Födsel av barn: En sån karl - Lill Lindfors ( haha, kul om barnet blir en tjej)
Avgörande strid: Baby can i hold you - Boyzone (Ja, den låten ska man ju slåss till!)
Begravningssång:
 How to save a life - the fray (Lite sent?)
Eftertexterna: Shut up and sleep with me - DJ Ostkurve 


Min ipod, mitt liv!

Heej, kom precis innanför dörren. Idag var det mattedag , och jag lärde mig faktiskt mycket, hade även nationella i engelska. Det gick bra, väldigt bra :) Sen efter skolan stannade jag kvar och hade p.h och det var riktigt skönt att det bara var jag, elina och alex där. Efter p.ht gick jag hem med elina, vädret är så jävla härligt nu. Haha, jag leer. Jag älskar att gå hem från skolan när solen lyser och man lyssnar på någon skön låt med härligt gitarrkomp i! Men ha det najs, nu ska jag ta ett stort glas mjölk och glo på topmoddel! Mycket roligt, och trevligt!

Snabbt morgoninlägg

Tjoo, jag är pigg men längtar inte till skolan. Vi ska ha mattedag, jippie! Jag vill inte :( Men, men. Lika bra det, måste göra klart mitt stegtest, wonderful! Aja, jag ska snart in i köket och äta lite frukost, ett äpple får det bli. Här kommer bilder från när jag bakade! Snyggt va?!



GRATTIS PIZZA!

Grattis, grattis, grattis till min knäppa men älskvärda kompis Isabella! Ha världens bästa födelsedag, LÖV U! Nu är du äldre och lite mer vis, eller hur (!?) ;)<3

Jag är mätt!

Sitter framför tv:n och kollar på rapport. Duktiga jag :D Har precis ätit en thaisoppa, mums. Pizza och elina gick hem för många timmar sen, haha. Mina muffins jag gjorde var goda, faktiskt! Och snart (om två timmar) börjar finalen i so you think you can dance, jippie!!!


issa och elina!

Hejsan, sitter i min soffa och väntar på att pizza och elina ska komma. Jag har bakat chockladmuffins och gjort marränger, haha. Ska strax plocka fram frysta bullar och värma dom i micron ! Om ni undrar varför jag gör detta så är det självklart för att isabella fyller 16, grattis, grattis ,grattis till henne!!!! Lägger upp ett enskildt inlägg för henne sen! Slutade tiiidigt idag föresten, det var nästan helt tomt i skolan, tack SJ! :D Haha, bara jag som gillar dom?


Så sant!

Kollade precis in lindas blogg (amati.blogg.se) och såhär beskrev hon vår söndag, hahah. Du skriver så sött älskling :P

"Idag har jag varit med Amanda. Vi har haft typiskt söndagsmys. Kollat på vampire diaries och beklagat oss över hur fantastikst snygg Stephen är. Kollat på Harry Potter och den flammande bägaren och undrat vad i helvete Edward gör i Hogwarts."

Bajsigt värre!

Min träning är inställd, jag är suuur! Och man behöver typ inte gå till skolan imorgon, pårund av all trafikvel. Men vem går alltid till skolan och måste komma, joo... JAG. Bläää! Piss väder! Eller vänta, jag kan se allt ur en positiv vinkel, jag kan plugga nu på kvällen och lära mig saker imorgon i skolan... -.- Åh, vänta. Vill ni höra ett till "problem"? Jag har grov bildbrist på datorn, trisst.



Till skolan snart!

Sitter här framför datorn samtidigt som jag glor på hockey, ska snart gå ner och göra mig iordning. Börjar nio idag så tar det luuugnt! Men ni får ha en härlig måndag!


Några bilder på mig från igår, och jag kan säga en sak som inte har med saken å göra. Det står -24,2 på min termometer. Fyfaaan, och jag som ska skolan! Brrrr..... Hoppas jag inte fryser fast i marken och blir en isbit! Stackars oss svenskar, vilket problem! *HOST*


Snart är det måndag igen....

Halli hallå, har precis ätit middag och jag är mätt. Tidigare idag var jag med liiinda och vi hade det lika roligt som vanligt, haha. Och nu ska jag sätta mig ned och plugga engelska och no! Ha det najs!


Liiiinda!

Just nu är jag hos linda, bara så ni vet :)

Godmorgon Sverige!

Hej på er där ute, vaknade nyss. Jag har ätit en god och nyttig frukost bestående av digistivkex, hehe. Och jag måste bara fråga, någon som såg på os igår? När svenskarna tog guld och brons? Alltså, haha. Jag har nog aldrig varit så nervös och glad på länge! Just då var jag en stolt svensk! Kollade ni inte på det, missade ni något stort! Tönt jag är, men ibland är sport så jävla härligt att kolla på! Nu ska jag gå upp och spela lite GTA , sno bilar, skjuta främligar på gatan. Hemskt spel igentligen. Ska nog spela ett snällare spel, eller? Neej!
 

Alla ska sova för nu är det kväll? Vänta, klockan är bara 22.16

Säger godnatt nu, är väldigt trött. Hur ska man sumera denna lördag? Sådär lagom tråkig, men jag har varit så jävla hängig hela dagen och då orkar man inte göra något!


Guy Aroch

Hej på er där ute, kollar just nu på melodifestivalen och väntar på Darins bidrag, blev dock lite irreterad över att dom är i göteborg. Haha, töntig som man kan vara. Men jag håller tummarna och hoppas att Darins bidrag äger! Annars blir jag sur som en tant! eller sur som en citron passar bättre!




Jag just nu: Osminkad och gullig!



Jag vill, men orkar inte!

Hej på er, nu har jag ont i magen. Som vanligt alltså, tänkte bara meddela er att det inte går så bra med pluggandet, jag får ju inget gjort. Glor bara på tv, kollade på reprisern av Lets Dance, mattias flickvän var med och det var inte kul. Jag gillar inte henne, inte alls! Men nu ska jag på riktigt, plugga. Ha det bra, gärna bättre än mig! För min hjärna känner sig överbelastad!

En vacker bild...

Yanira är så söt, på sitt egna lilla sätt!


Evighet


Någon som kommer ihåg när Tomas Andersson Wij uppträdde med en evighet under melodifestivalen? Det är han som har skrivit låten, och hans version äger sönder Carolas!

Du finns i varje andetag, i varje steg...?

Godmorgon alla, vaknade för kanske två timmar sen. Jag känner mig utvilad och ska snart börja plugga lite! Igår var jag med yanira och vi hade det riktigt roligt hemma hos mig och ja. Nu är jag, som resten av världen beroende av Vampire diaries!!!! Kollade på alla tre avsnitten på webb tv:n och det äger, killarna är det inget fel på heller. Aja, idag ska jag som sagt bara ta det lugnt, ta igen lite plugg och senare kolla på melodifestivalen. Darins bidrag ska tydligen påminna om irländskpojbands pop, och vi vet alla vilket favortiband som är från irland. WESTLIFE!!! Så jag hoppas Darins låt äger även fast jag inte gillar honom! Inte alls faktiskt...


Snygga killar, yum!

Nu ska jag kolla på det första avsnitten av vampire diaries med Yanira!




Fredag!!!

Hej och hallå. Jag sitter här nere i mitt iskalla rum och kollar på one tree hill med yanira. Det är det avsnittet som Haley blir påkörd! Sorligt! Idag var skolan chill, eller. Jaa, mest jobbig. Hade ingen lektion alls och man blir lätt rastlös då!!! Senare ska vi feta oss lite med kladdkaka, det är ju faktiskt fredag! Jag kan säga att det yanira bryr sig mest om är MAT, hahah. Just nu sitter hon och skriker, det är tydligen en tårta på tv som ser jättegod ut! Men vi höres. Ha det mysigt!


Halloj hetingar!

Jag har riktigt ont i magen just nu. Ville bara säga det! Känn min smärta!



20.42

Hemma, woho. Volleybollträningen gick bra, eller. Ja, helt okej. Ska snart äta mumsig middag!!! Hade NO prov idag i skolan som gick helt okej faktiskt. Sen så är det lite coolt att BBC filmade på älskade kunskapsskolan! Imorgon kommer det bli chill, har inte en enda lektion! Men ha det, är för trött för ayy orka skriva mer! :)


kort inlägg

Halloj, kom hem från skolan nyss, ska gå snart. Hejdå! Volleybollsträning ikväll!

Shit!

Stackars Anja Persson, kollade på hennes åk! Ush, hon som var så nära ett silver men sen så FLÖG hon 60meter i luften! Läskigt värre!

This I like!


New York Fashion Week Fall/Winter 2010, EWW!



Devil cat?...

Här kommer en bild som gjorde min dag, hahahaha. Alltså, katten ser så jävla evil ut! Det är camilla (pappas flickas!!!) katt föresten, hon tog fotot också. Undra vad hon gjorde eller sa till missen som gjorde den så förbannad??? I dont know! hennes blogg kan ni läsa här iaf: www.barabaracamilla.blogg.se 

I LÖVE IT!

Roligt med E.M.D!

Dom är fan inte kloka, haha. Deras humor passar mig perfekt! Hahahahaah!


"Det är bara för att du sniffar i frysen"
"Jag vill inte prata om det!"
"Vart tog Erik vägen?"


"Jag är trött"
"Men du är fin endå!"


"Vill du ha en kopp kaffe?!"
"Jag pallar inte, jag pallar inte världens äldsta människa, nej jag pallar inte"


Erik Segerstedt <3

 


Jag bryr mig inte hur gammla låtarna är, dom är ändå lika underbara. Cover eller inte, vem bryr sig. Låtarna är lika vackra i alla fall. Erik Segerstedt är en av få göteborgare jag gillar!!! :D Han verkar faktiskt vara riktigt roligt, hehe! Tönt jag är.... -.-


Hemma, tiiiidigt!

Halloj bloggen, är på bra humör. Skolan slutade för en timme sen och lunchen var god! Just nu ringer mamma någon tandläkare, ska boka tid för tandställning, jag är rädd, rädd, rädd! Men jag är inte ensam iaf, Hanna ska också få! Hihi, så vi kan se ut som två små nördar tillsammans! Och vem vet, jag kanske kommer passa asbra i tandställning! (NOT) Men ha det bra nu, ska gå och göra en liten kopp te. Eller, ne. Oboy blir det! Haha, varför lura mig själv? Solglasögonen beställs idag, mycket trevligt. Längtar tills dom kommer, hoppas de passar!

Jag och hanni på bussen till falun, snart blir det en sista resa!!!

Mean girls, noo!!! Funny girls!


Godnatt mina vänner, vi hörs imorgon! :)

Helt otroligt!

Yes, yes, yes. Efter tre stora koppar kaffe och nästan fyra timmars pluggande förstår jag NO:n och jag älskar det. Alltså, det är ju faktiskt roligt. Låter som en liten nörd men, det är hääärligt. Jag kan inte sluta läsa häfterna, är heeeeelt hyper. Kaffet förklarar kanske den delen? Men jag pluggar galet nu! Och mer plugg blir det imorgon, och vet ni vad? Hahahahaha, jag längtar!!! Im so happy, wohoooooo!

Hat!

Det finns två ämnen i skolan som bara förstör allt, no och matte. Inga mer komentarer.

I wanna be like you!!!








Lite sådär lagom cool!


Gooooodmooooorgon!

Jag sitter här i sängen och mår inte alls illa, mår faktiskt ganska bra. Skönt!!! Just nu skriver jag på en slags rapport, ska göra klart den idag. För när jag är klar har mamma lovat mig ett par solglasögon från internet, sweat!!! Jag skriver så att fingrarna glöder, vi höres!

Jag får väll se om jag passar i dom, hahah..... Annars är jag körd!

Give me!

Det finns en sak jag vill ha just nu, sommar!

Haha, kul!

Ligger här i sängen och mår illa som fan, är magsjuk om ni undrar. Skippade självklart skolan, men kommer på onsdag. Just nu lyssnar jag på musik, låten "Hide and seek" upprepas gång efter gång. Härlig låt, tänker på dig linda när jag hör den, haha! ;P


godnatt!


Hot, hot, hot!

Såhär snygg var man idag då!


Fyra timmar senare!...

Halloj på er, kom hem för ett litet tag sen. Har varit med laget, vi vek kartonger i fyra timmare, uch. Allså, det var hemskt. Men det är väll värt , eftersom vi kommer dra in ganska mycket pengar genom det här! Nu ska jag äta middag, fast det finns ett litet problem. Jag kan inte röra mitt högra ben, det känns konstigt då och benet känns som om den ska vika sig, någon som vet vad felet kan vara? Hur ska jag ta mig upp för trapporna?




valentine's day

Godmorgon alla, idag är det söndag och jag är trött! Idag är det alla hjärtans dag och jag ska vika kartonger i sex timmare med laget. Härligt va? Sen måste jag plugga, skriva en kärnkraft uppgift och lära mig om berg, luft, jord och solvärme! Shit, svårt där alltså!  Men ha en bra alla hjärtan dag där ute, ha det mysigt och var med era nära och kära!


Godnatt då!


SÖTT!


Jag orkar inte!

Haha, "jag orkar inte" det är den mening jag använt mest under de här två dagarna, i fredags var jag med elina och pizza, vi hade det lite chill, chill. Sen gick jag upp tidigt idag för att hinna med volleyboll. Vi vann alla matcher utom den sista, men alla var så jävla trötta då så, jaa. Skulle igentligen ha varit med älsk lollo och erica ikväll men volleybollen slutade halv sju eller ngt och då skulle jag missa bion! Vad ska man göra? Ni får ha det bra där ute och ta det lugnt!








Min dag!

Hej alla, är helt slut! Men ska ändå orka berätta om min dag, jag gick i skolan, hade nationella i svenska, det gick ganska dåligt för jag hann inte skriva allt jag ville på två timmar och fyrtio minuter. Sen så hade jag en musiklektion efter lunch och vips så var dagen slut. Jag gick hem i det fina vintervädret och vågade inte gå in i köket å äta mellanmål, för vi har byggarbetare som renoverar där. Jag cyklade då med en skakig stil till konsum och mötte av en slump Pizza på vägen dit, vi gick sen tillsammans vägen hem, och nu är jag hemma från träningen och yes vad bra det gick, hela laget var så duktiga. Jag satte många block, skönt!!! Längtar till tuneringen nu på lördag, vi kommer ÄGA!

Ha det bra och ni behöver inte läsa allt, eller. Ni orkar säkert inte! Nu ska jag skriva lite om kärnkraft, faktiskt ett riktigt roligt ämne att skriva om. Eller, SHIT. Måste läsa ut min bok "Shoo Bre", den ska vara klar till imorgon och jag ligger på sida, hmm?! 40!

Säger godnatt men ett roligt klipp!!!


Bästa reklamen, stackars kille!

I LÖVE IT!!!

Glömde att nämna en sak i förra inlägget, jag ÄLSKAR pojkband. Mcfly, Westlife, Son of dork, Buted och.... E.M.D, speciellt Mattias. Jag är så kääär i honom, söööt!!!

Berätta inte för någon...

* Jag är den mest mörkrädda personen som finns!
* Jag tror tror att alla som kollar på mig på tunnelbanan ska mörda mig!
* Jag älskar konstig musik, allt från Madonna till Pantera! 
* Jag är rädd för killar med orange hår och skägg!
* Jag är väldigt fördomsfull!


lika som bär? profilbilder från FB!


Brr...

Det är iskallt i mitt hus just nu, ush. Vet inte om värmepumpen funkar för det känns fan som minusgrader här inne. Idag var skolan chill, vi kollade på teater och hade en lektion. Pjäsen var helt ok, den handlade om kärlek typ. Mellan två killar. dom var inte snygga kan jag säga!!! 
Jag och pizza råkade ta sönder en sak också, hehe. Shh! Dont tell anyone! Jag vet inte hur vi lyckades men det var typ en hylla som vi vilade fötterna på och sen vips så sa det knak och "fotstödet" blev helt snett! Och nu är mjölken slut och jag kommer bli mördad av mamma, hehe.

Svampbob

Godmorgon alla! Sitter och kollar på svampbob fyrkant och äter flingor. Känner mig liten igen, haha. Snart kommer iaf några gubbar som ska renovera vårt kök så därför sitter jag i vardagsrummet och äter min frukost. Haha, ska snart göra mig iordning för dagen, undra vad jag ska ha på mig? Åhhh, ångest!!!



Haha, sådan syster sådan bror? Har man tråkigt på familjemiddagar, då åker kameran fram! ;)

Jag är trött!!!

Åh, halloj! Somnar nog snart, här framför datorn. Trött som man är! Imorgon blir det iaf teater med skolan och jag hoppas på en bra pjäs!!! Haha, sen åker man tillbaka till skolan och lär sig om mat, eller hur man ska göra ett matschema, haha. Mitt kommer bestå av oboy, oboy och..... oboy! Fail på mig, får nog ljuga lite! Och juste, hade nationella idag, det känns ganska lugnt faktiskt. Borde få mitt VG! Imorgon ska jag träffa belinda en liten stund också, tror jag! Men ha det, ska snart kolla på sutucd! :)

Jao, im a mother fucking raver with a hardstyle flavor!!!


Ha!


All that i want is a baby?....

Skolan idag var seeeg, haha. Vafan, pluggade inte ett skit typ. Eller, liite. Fast mina tankar var på ett helt annat ställe, elina och pizza fattar! Men ni får ha det bra där ute för måste plugga nu, SUCK! Och juste, jag kommer kanske få en ny mobil. Vilken färg e snyggast? :)


Så sant!

Drar till volleybollen nu!!!

Låten äger allt!!!



I do like mondays!

Tjabba, kom hem för en timme sen typ. Skolan idag var riiiktigt chill, jag hade en musiklektion som gick helt ok. Eller, det gick dåååligt. Men jag är glad iaf för idag är det volleyboll, jippie!!! Yes, yes, yes. Så jag ska börja göra mig iordning nu, raka benen, sätta upp en bra toffs m.m. Fast, vet inte om jag orkar. Har ont i magen, har druckit för mycket oboy, ahhhh!

Dom är så jävla snygga! Och ingen säger emot tack!!!!!!


Är alltid lika avundsjuk på tjejen i mitten!

Godnatt alla där ute, och glöm inte å komentera på inlägget innan! ;)

Profilbild?

Haha, har ett litet i-landsproblem. Vilken bild ska jag ha som profilbild på fb? Hjälp tack! Och jag tycker att ALLA ska komentera faktiskt!!!





Vafan?

Alltså, vad har dom gjort med den här låten? Fy! Hiphop suger, förlåt till er där ute som gillar den stilen men jag är fan lite irreterad nu!!! Hur kan man förstöra en klassiker på det här sättet!?


Young Forever.... -.-


Team what?....

Halloj, sitter här framför farmors dator. Jag har trååkigt, haha. Emma och compani kommer inte, så det blir familjen och farmor, kul, kul. Aja, hittade iaf en rolig bild som gjorde mig lite gladare!

Nu drar jag in till söder!



I like!


Hej söndag!

Just nu kollar jag på how i met how your mother. Ett av de bästa programen på tv fan! Vaknade för en kvart och känner mig faktiskt nästan helt frisk. Idag blir det iaf middag med släkten (som vanligt på söndagar) och jag kan ju hoppas på att emma är där. Annars blir det tråååk!

Har ni sett något sötare?

Melodifestivalen!

Att jag ens kollar, haha. Men vad ska man göra en lördagskväll när man är sjuk!? :P

Jag skulle passa in twilight, blek och läskig som man ser ut! Grr, im a vampire!

These boots are made for walking!

Köpte ju ett par stövlar här om dagen, i mocka. Här är dom! :)

Du blir vad du äter!

Jag känner mig hängig igen, men det var skönt med en snabb promenad. Kom hem för ett tag sen, jag och belinda gick omkring vid gullmars som två små pundare. Bells var också sjuk så vi träffades bara en timme eller två. Vi fetade oss med en varsin brownie från seven eleven såklart. Alltså, jag kommer föräta mig på såna. Snart anmäler jag mig nog till biggest looser!



Sjuklingarna! <3


Nämen oj!

Jag, glömde att lägga in en snygg bild i förra inlägget ju! Hur kunde jag missa det?

You are not alone...

Godmorgon? Nee, god eftermiddag. Idag så mår jag lite bättre än igår, härligt. Jag kan stå upp och gå omkring i typ nån kvart. Idag så blir det viiila, trååkigt men ett måste. Hoppas på att bli frisk tills imorgon, eller. Tillräckligt frisk för att orka gå ut på stan! Ska iaf kolla på melodifestivalen ikväll, haha. Igentligen ett ganska dåligt program men det är ju tradition att kolla. Svenne programmet nr1? haha!

JUSTE, jag hittade min laddarsladd till kameran idag. Yes, så nu blir det lite bilder ifrån tisdags! Haha, bilderna är tagna med min gammla kamera så man ser blek ut som ett spöke på nästan varje bild ju!



SÖTA! :)

Vi är änglar (a)

Den här var typ den minst blekaste bilden, och gud va snygg man blev på den! -.-


HAHA, FAIL... LOVE U LINDA!

23:45Amanda

hahahhaha, så du sitter hemma, ensam i ditt rum ¨*****? XD

hahahaha!

23:45Linda

jaaaaa

23:46Amanda

hahaha, jag kan tänka mig taken framför mig :P:P

23:46Linda

taken??? HAHAHA KOLLA UPP

DU ÄR EN TUPP

23:46Amanda

du är så jävla tråkig, hahaah :P:P

23:47Linda

neeeeejje så jäävla kuk!!!

kul

!!!!!!!!!!!

23:47Amanda

hahahahaahahahahaha

23:47Linda

KUL

23:47Amanda

haha :P:P


that´s life?

Cha, cha bloggen, Amanda här! Asså jag vet inte vad som hänt men jag mår helt plötsligt skitbra, jag känner mig inte alls sjuk längre, verkligen! Imorgon blir det då shopping med Isabella, måste hitta en klännig. Vill ha en från monroe, ni vet. Den affären som ligger i sturegallerian. Hoppas mina 15 000 kr som jag fick av pappi räcker! ;) Sen ska vi åka hem till Isabella som bor på östermalm (!) och bli sminkade av riktiga make up artister för vi ska på en stor middag som Carl von Platen kommer ha! Han kommer bjuda oss på en härlig middag med ostron och rosé. SÅ AKTA ER DÄR UTE, HÄR KOMMER VI! 

Eller not. Verkligheten är liite annorlunda. Imorgon ska jag bara vila, snyta mig i hårt papper, äta halstabletter, glo på tv ejc. Fan va livet är underbart! <3

Old times...

Haha, var precis inne på fb och hade blivit taggad i ett foto. Ett foto som nästan är fyra år gammalt. Från min tjejmiddag jag hade då! hahaha, sitter och ler nu!

Jag, tove, belinda, nora, filippa och towe!

Tandställning!

Jag tror inte jag har sagt det här till er läsare men snart kommer jag få tandställning, mamma ska bara prata med läkaren och sen åker rällset in i munnen på mig. Jag kommer nog svimma när det sker. Jag kommer aldrig mer kunna le och göra miner med öppen mun. My life is over...


Aldrig mer.... :´(

Scarlett Johansson för Mango

Hej där, sitter här framför datorn och är fortfarande sjuk. Alltid lika tråkigt, speciellt eftersom det är fredag idag och jag måste vara hemma å vila! Ush, och nu när jag kollar ut är vädret stråålande. Blä, blä, blä. Ska iaf fortsätta läsa den otråligt tråkiga boken "shoo bre" Stavning? Vi tvingas att läsa den av skolan... Vilket roligt och glatt inlägg föresten, hehe! :P




Oj

Hehe, jag har sovit från sex och vaknade nu. Härligt, och halsen gör lika ont och huvudet duknar lika hårt. Godnatt alla!

Till vardags

Jupp, har lite tråkigt så kan ju visa vad jag använder för smink till vardags! Jag börjar iaf alltid med å ta en mjukgörande kräm under pudret, sen tar jag på lite rouge med min mjuka borste från valkyria,sen sätter jag på mascara och tar nästan aldrig så mycket på underfransarna för då kan jag se tröttare ut än vad jag igentligen är. Diors mascara Diorshow är asbra, och jag har självklart vattefast. Annars skulle jag se ut som ett spöke efter ett par timmar. Sen avslutar jag bara med vit kajal vid inrefransarna och svart kajal vid yttre! Enkelt och snyggt! Och snabbt går det också, max 5 minuter! Hur sminkar ni er när det är skola och man inte har så mycket tid?


Som vanligt eller?

Alltså jag vet inte vad det är för fel på mig, jag blir alltid sjuk, även fast jag äter extra tillskott av vitaminer varje dag! Jag hoppas på att bli frisk så snabbt så möjligt iaf. Orkar tyvärr inte skriva mer, är helt slut. Ush, fy och blä. Men vad ska man göra? jaja, nu ska jag gå å sova. Godnatt!

Spring Couture 2010




Ibland undrar man....

Tönt jag är!

Alltså, ni förstår inte hur mycket jag har gråtit. Jag kollade upp när sm i volleyboll var och det visade sig att sm och falun (ställe jag åker till en gång per år med skolan som avgör vissa betyg) skulle krocka med varandra och jag skulle då missa sm eftersom skolan och betygen går först. Jag sprang omkring och grät jättelänge, jag vet, jag är patetisk. Men sen kollade jag en extra gång och det visade sig att jag tagit fel på månaderna. Ååå, så big fail på mig!!! Lättnaden är iaf obeskrivlig nu, sitter och skrattar åt mig själv. Hahahah -.-


Snart skola igen...

Hejsan, kom hem från en promedad med elina för en stund sen och nu dricker jag ett glas oboy till middag, gott va?! Men, men, vi höres alla söta där ute! 


So you think you can dance?

Halloj, sitter här och kollar på inspelningen av so you think you can dance, gud vad jag älskar det programet. Och idag är det ett nytt avsnitt på tv, yeee. Hur som helst, kom hem från stan för ett litet tag sen. Elina köpte en fin jacka och Pizza köpte en fin kjol, jag köpte nada. Jag är helt pank ju, haha! Men jag klarar mig, i be fine! Nu ska jag knapra lite alvedon, vitam och halstabletter! Vill inte bli sjuk :´(


Morgon, morgon!

Jaa, hej på er alla. Vaknade för ett litet tag sen och min hals, herregud. Kunde inte prata, det är inte bra. Vill absolut inte bli sjuk! Idag blir det iaf stan med elina och pizza. Kicki kunde inte, hon har provträning för vittra, så jag kan bara önska henne lycka till! Kollade på paradise hotell finalen igår och det var väll ingen överraskning att jackie och patrik skulle vinna. Jag tackar mest för att inte erica vann, kristoffer var det dock lite synd om. Men så går det när man har spelat spelet bra!

Åh, linda. Jag är så glad för dig att din provträning gick bra! Snart blir det väll min tur också men innan det. SM, here we come. Vi ska göra gatorna i göteborg osäkra!!! <3


Aj, aj, aj!

Min mage nu, alltså den kommer sprängas. Jag har precis ätit kyckling med sallad och typ oliv bröd, jag har ont. Damp har jag också, hittar inte laddaren till min kamera så kan inte lägga in bilder från idag men kanske senare. Bara kanske. Just nu kollar jag på "vem vet mest" och ska strax arbeta lite för att tjäna extra pengar, jobbigt men så värt det. Föresten, alla vet väll vad det är för dag idag? FINAL I PARADISE HOTELL!!! Alltså, varför ska det ta slut!!! Bajs, bajs, bajs...
 
 
Jag ser alltid drogad ut på bilder, hehe. Men mina ögon får ofta ryck och små damp atacker så ni får ha förståelse för det!!!


Tisdag

Tja, sitter framför datorn och är helt slut. Vet inte varför, men, men. Idag hade jag idrottsdag, skulle igentligen åkt skridskor men det blev en promenad istället då sjön var oplogad. Lite synd faktist, var sugen på att åka skridskor ju! Aja, sen efter så åkte jag, pizza, och elina in till gloven där jag köpte ett par fina mocka stövlar. Då rök nästan hela mitt barnbidrag, men vad gör man inte för skor tjejer? ;)


Hahaha, hittade gammla bilder som jag tog för två år sedan, alltså 2008!


i´m having trouble sleeping...


Mitt stora beroende just nu är musik från den franska filmen Les Chansons D'Amour, jag är helt jävla fast och kan inte sluta lyssna på låtarna. Haha, förstår inte ett skit av vad dom säger. Eller, i en sång sjunger dom något om "har du någonsin älskat för älskandets skull?" Lite djupt? Ähh, jag gillar sångerna iaf!


Dam i´m a sexy bitch!

Imorgon måste jag upp i tid, ska göra matsäck. Ska åka skridskor med skolan, yes, yes, yes. Så härligt -.- Eller, det kan nog bli ganska roligt! Men Godnatt alla där ute, såhär ser man ut när blixten slår till och man känner sig allt för trött!


GAHH!

Skäpp å hoj, sitter här hemma vid datorn och kollar på outsiders, det handlar typ om människor som är rädda för fett. Kom precis hem från träningen som var så jävla rolig och bra. Innan träningen gick jag en slags promenad med elina och jag har stress atack just nu för det finns ett par skor jag MÅSTE ha, det finns bara ett par kvar i min storlek så oj, oj, oj va hjärtat dunkar. Hehe, vilket probleeem! Men ha det, nu ska jag bada och sen ladda inför paradise hotell, blää. Snart är det slut på det älskade programet :(

 och ja, som ni borde veta nu,i lööv starwars!


RSS 2.0