22:33


22:41 MK ultra

Har hängt med bland annat brudarna på bilden idag, vi gav Olivia hennes födelsedagpresent, åt middag tillsammans och kollade på foton från nian. Går tiden verkligen så fort? Uppenbarligen. Nu blir det att kolla lite avsnitt av The Office, dricka te och njuta av de sista timmarna innan de nya skolveckan återigen börjar.

21:38 grått


21.34 eleven days


12.19 Instagram

 

15:43

Att inte vara frisk suger, att inte ha någon som vill följa med än till dramaten suger, att inte ha sin mobil suger, att tycka att allt det här suger är ett i-landsproblem. Jag vet.
 

23:09

Vill bli frisk, nu.
 

18.33

Att vara sjuk suger. Ett litet tips bara, klipp aldrig håret själva, snälla. Gå till en frisör.
 

17.02

"for something to be beautiful it doesn't have to be pretty" Rei Kawakubo

12:47 Slussen

Sitter inne vid slussen och arbetar med UF och projektarbete, kram.

13.14 Saturday

Att längta tillbaka till sommaren och Nice är onödigt, speciellt om man kollar ut och ser det fina vädret Stockholm bjuder på idag (ironi). Om någon halvtimme bär det av att spela lite badminton med Sandra och Emma men just nu så sitter jag och kollar film med en kopp te bredvid mig och kan inte hjälpa att längta bort till värmen. 

17.48 Tordag

Dagen har varit allt för lång idag med mattestöd på morgonen, vill verkligen bara klara matte B. Kom hem för ett litet tag sen och sitter just nu och kollar på Sons of Anarchy ,dricker te och äter mandarin. Senare ikväll blir det träning, allitd lika skönt. 

23:53/Tumblr


Årets bästa dag


Ljusare tider

 
 
 
 
Att längta till våren redan nu känns lite för tidigt, ovan är bilder från mars iår. När knoppar börjar slå ut och solen kommer tillbaka. November kallas ju för depression månaden, men mysig är den allt också. 

Efter fyra koppar te och en kopp kaffe

Vaknade för några timmar sen och har sedan dess hunnit dricka fyra koppar te, en kopp kaffe, kissat ex antal gånger och sitter just nu och kollar på så mycket bättre. Att skolan börjar imorgon känns sådär men lovet har varit en lång mysfest och kanske är det dags att återgå till vardagen.

 


Lite frukost


RSS 2.0