Club remix, WOW! XD


Åååhh-Ååhh-Åh-åhåh Jag är 15 åååå-ååå-åå-ååår
Jag är 15 åååår, jag är 15 år och jag gör vad jag vill
Jag är 15 åååår, jag är 15 år så säg vad du vill

-

it´s sad when people you know become people you knew

31 mars 2010

Hej mina fina läsare, jag är trött. Riktigt trött, men måste tvinga mig själv att plugga lite,hur ska det annars gå för mig i engelska? Skolan var iaf rolig idag, vi hade rittävling på englskan och tennis på idrotten. Imorgon blir sista dagen innan påskolvet, YES! Är t.a.g.g.a.d!

-


Het bild!

Morgon, jag är trött. Vaknade mitt i natten av ingen anledning. Är iaf laddad för skolan idag, har tennis på gympan. Det är nog det jag längtar till. Och imorgon är det sista skoldagen, sen LOV! Yes, yes. Och det betyder att laget ska till göteborg, härligt!!!

Hahahaah, snön e borta nu. Jag är glaaaad! :D

Matte är inget för mig

Jag är jättenervös, har nationellaproven i matte idag. Ush, jag vill inte...... BLÄ

När jag får ork...

Jag suger på att blogga, det gör jag verkligen just nu. Hehe, men snart så. Då fan!

Mars 28, 2010

Jag är såå trött, förlåt att jag inte skrivit på ett bra tag men hela helgen har bestått av volleyboll. Nio matcher rättare sagt, vi vann 7 och förlorade 2. Men det är bra, femma i sthlm!! :D Nu är min kropp helt slutkörd, jag har ont överallt men imorgon blir det träning igen. Kollar iaf på ballar av stål nu. Roligt, jag skrattar. Inte lika mycket som vanligt men lite. Ni får ha det så bra för jag orkar inte skriva mer. Mina fingrar har träningsverk, eller. Går det igentligen?

Torsdag

Morgon, dagen idag kommer gå lika snabbt som igår. I skolan blir det film och sen blir det träning!!!!! OM jag längtar, och hela helgen kommer bestå av volleyboll! Jippie! Är taggad! Men ha det, hinner inte skrive mer, måste göra mig iordning!

Bilder från igår kväll!

Juste, yanira kör ju på att börja leva ett nyttigare liv. Men ja.... bilderna säger väll allt?

Love Today

Tjena mittbena, dagen har varit härlig. Den började med nationella i engelska, det gick helt okej. Lite svårt att avgöra! Sen flöt allting på och dagen slutade halv två, najs. Sen bar det av hem till elina, med kicki som drog efter x antal minuter. Men yanira kom sen, och vi hade roligt. Yaniras danser, hahaha! Lägg upp bilderna sen elina!!! Hahaha, men ha det. Nu ska jag sätta mig ned och plugga på ordentligt!! ( eller glo på tv.... hehe)
 
Vädret var så jäkla härligt imorse, jag hoppas att snön förvinner snart. Tänk er en varm sommardag, ett linne, jeansshorts och converse. Åh, ge mig bara sommar!!!

De finaste låtarna med Westlife!!!


I’ll see you again
You never really left
I feel you walk beside me
I know I’ll see you again



I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you

I don't wanna feel the way that I do,
I just wanna be right here with you,
I don't wanna see, see us apart,
I just wanna say it straight from my heart:
I miss you

Ps. Alla deras låtar är fina men det är något med dom här sångerna som gör att man får den där klumpen i magen. Nu är det fan dax för Westlife att komma till Sverige!!!

Haha!


2006-2010

Jag saknar falun, ush. Det är så tråkigt att vi aldrig kommer åka dit igen.Men, men. Det är väll början på något nytt!

Tisdag...

Jag är hemma och fortfarande sjuk, jobbigt. Imorgon blir det iaf skola, för då är det nationella i engelska. Uppsatsdelen, oj, oj... idag ska jag ta det lugnt, det finns inget annat här hemma att göra. Eller inget jag orkar göra! Så ha det!

Jag har verkligen bildbrist....


jag har aldrig tyckt att rött hår är coolt, men har nog ångrat mig lite nu...


http://stockholmstreetstyle.feber.se/


Icecold







Det går seeeegt...

Just nu är tv:n på, jag försökte plugga för en liten stund sen men orkade verkligen inte. Så nu ligger jag å halv sover i soffan. Samtidigt som jag glor på tv:n tänker jag på sommaren. Jag längtar så, och snart fyller jag dessutom år! Jippie, om typ 50 dagar. Haha, gick iaf till skolan idag och sen raka vägen hem. I skolan var det enda jag gjorde att dra ett land som man ska skriva om, jag fick Uganda. Hela 9procent barn dör när dom föds . Det heter något, barndödlighet? Ne, jag har glömt... Eller jo, juste. Spädbarnsdödlighet! Medelåldern på personerna i landet är 14!!! Helt sjukt!

Måndag

Halloj, ska sra till skolan om 5minuter, ska börja gå med yanira på morgonen. Haha, men jag är sjuk så ska bara till skolan för att kolla om det är några viktiga pappaer jag behöver, sen måste jag hem och vila upp mig för nationella imorgon!


Vilodagen...

Just nu sitter jag i soffan och gråter, men jag är inte verken ledsen eller arg. Utan sjuk, tårarna rinner, halsen gör ont och huvudet snurrar. Jag är så trött att jag inte orkar sova! Gick upp tidigt idag för att åka och dömma en volleybollmatch, jag kom två timmar för tidigt. Jävligt jobbig! Det finns tre saker som kommer göra den här dagen bättre...
1: Det är ballar av stål 21.00
2: Jag ska beställa hem 4tröjor från H&M!
3: Jag får mitt barnbidrag

Jag vill att all snö och is försvinner NU, så jag kan ha mina converse på utan att halka!

Har vikt kartonger hela dagen....

Ush vad jag är trött, är nog sjuk också. Typiskt! men, men. Vad kan man göra? Dricka te och vila. Ska sova nu, bara för att orka med morgondagen. Ska upp tidigt och dömma volleyboll!




Jag och Belinda!


I<3GLOBEN

Igår var min dag riktigt rolig, jag började skolan halvnio, gick vid elva med elina. Vi åt lunch hos henne, och mötte sedan upp issa vid globen. Gissa vem jag såg då? Jacob joseffson! Alltså åhh, han är så snygg! Det gjorde min dag, men nej, nej. Det blir bättre, vi gick sen in på H&M och där hittade jag världens finaste tröjor! Sen efter det bar det av till någon lagerlokal, jag vek massor av kartonger men hade trevligt sällskap av sötisen Linda! Och efter det mötte jag upp belinda i stan, vi fikade och hade det trevligt. Jag ska försöka att inte sjunga högt på tunnelbanan!!! Och till slut, kvällens höjdpunkt........ Mattias gick till final i lat´s dance!!! WOOO! :P


hos elina, alltid!

Vi gick hem tidigare från skolan, eftersom vi inte hade någon lektion!!!


Torsdag

hej på er ,idag har dagen gått sådär lagom snabbt. Vi hade det "stora" so provet, det var inte så stort och jag hoppas att det gick bra. Sen efter provets slut åkte jag hem, hämtade träningskläder och sen mötte jag upp elina vid liljeholmen. Vi chillade lite och glodde på tv, hahaha. Top model! Träningen var rolig idag, som vanligt. Men jag var inte på topp... Kanske för att linda min honey inte var med!!! Men ha det, ska fortsätta kolla på criminal minds! ;)

Hey , jag är liiite finare, liiite bättre! hahahah!

P.L.U.G.G

Kom precis hem från tandläkaren, bläää. Ska snart typ få tandställning! Så jävla fult, ush. Måste iaf plugga nu för ett stort äckligt so prov som är imorgon. Önska mig lycka till....


Jag vill....

Kunna spela fiol, lite sådär lagom töntigt eller? Nej, tycker att det är riktigt coolt. Men jag skulle aldrig ha ork att lära mig, jag skulle inte vilja betala för lektioner, jag skulle inte vilja köpa en svindyr fiol som skulle ligga och damma! Hehe, men men. Man får väll alltid drömma!?

Jag menar, visst skulle det vara riktigt coolt med en silvrig fiol i bokhyllan?!

Nytt!

Har precis skapat en ny katogori som heter jag vill... Tänkte att jag skulle kunna slänga in ett eller två saker i veckan jag vill ha, vill kunna göra m.m. En sådär lagom kreativ sak, inviger katigorin senare ikväll! :) Eller, varför inte i ett inlägg efter detta? Så gör vi! ;)


AJ!

Halloj mina vänner, just nu sitter jag och slöar. Har ont överallt, jag ska berätta varför. Igår var jag så trött i slutet av min träning att jag bara ramlade, och ramlade och ramlade... Men det var lugnt i början av passet, då var det lika roligt som vanligt, speciellt att vara med linda!!! Sen idag blev jag slagen, av typ alla. Fuck dom!!! Stoppade iof in ett tuggummi i brunos öra, så det kanske inte är så konstig, men lätt värt lite stryk! Sen så har ju dagen endå varit rooolig, jag har skrattat så mycket! Speciellt åt en video där elina slår bruno och det blir värsta ljudeffekten, HAHA! Men ska försöka plugga lite nu, eller. Nej, det går inte. Kommer aldrig komma på det hemliga knepet för att orka plugga när man kommer hem, hur gör folk?! Och juste, ramlade idag på isen, rakt på rumpan. Det gjorde ont, nu har jag nog rekord i blåmärken!?

Tjenis penis på er läsare!

Väntar på att topmodell ska börja, bjuder på en lisa medans! ;)

McDonalds
eller Burger King
Blondiner eller brunetter
Surt eller salt godis
Vanlig Cola eller Cola light (?)
Bada eller duscha
London eller Stockholm
Osminkad eller sminkad
Kaffe eller te
Adriana Lima eller Miranda Kerr
High heels eller Converse
Desperate Housewives eller Gossip Girl (inget...)
Scrubs eller How I met your mother
Blåögda killar eller brunögda
Sony Ericsson eller Samsung
Wii eller Playstation
Utekväll eller hemmakväll
Julafton
eller nyårsafton
Gina tricot eller H&M
Britney Spears eller Lady Gaga
Personlighet eller utseende (?!, hehehe)
Pengar eller kärlek
Chips eller
ostbågar
Att alltid gå runt och lukta lite prutt eller att prutta 100 gånger om dagen
Felix eller Heinz
Svarta kläder eller vita
Mörk choklad eller mjölkchoklad

NP idag!

Slänger in ett snabbt morgoninlägg, ska dra till skolan om 10min. Idag har jag nationella i engelska, pirrigt!


Dagen i bilder

 Jag och pizza hade vår mini sommar idag, bara för att vi längtar såå! Drar iaf till volleybollen nu!!! :)

Varför vann han inte? :´(


Måndag=Ledigt!

Solen skiner utanför mitt fönster och jag kan inte sluta tänka på hur gärna jag vill ha sommar, GE MIG! Men, men. Jag får njuta av det vackra vinter vädret ett bra tag till! *Suck* Dagens planer är iaf att vara med pizza, vi ska ta en liten promenad runt årstaviken, och kanske hoppa lite på isen! Haha, exakt som förra året! Sen senare bär det av till volleybollträningen, är så jävla taggad. Har inte tränat på tre veckor eftersom saker har kommit emellan! Men nu fan! ;)

Im blue, dadididadidi....

Hej, ni! Ska snart börja göra mig iordning och åka in till eriksdalshallen. Ska kolla på handboll med jassi, elina och olle! Kommer nog titta på annat också, mohahah! Sen efter det bär det snabbt vidare till skärholmen där jag ska döma en match med linda, snäll som jag är (a) gör jag det frivilligt, + att jag missar ballar av stål. Spelar nog in det istället! Men ha det, nu måste håret fönas!
För några dagar sen kända jag mig väldigt kreatvi, så jag målade mina naglar blåa!

SO HOT..... NOT! :P


Ballar av stål!!!

YES, ballar av stål är tillbaka, prämier ikväll. Haha, fyfaan vad roligt. Detta kommer göra att söndagarna blir lite mer värda! :D Godmorgon föresten, hihi! Har lite ångest nu, ska jag åka in till stan eller inte? Blä, kommer bara köpa massor av saker då. Hihi (h) Är jävligt sugen på att köpa en ny fin tröja, men. Jag ska spara, det kanske blir en london resa senare i vår! :D


Ego bilder från falun... Tro mig, det finns fler!

Godnatt

Är jättetrött, ska snart gå och sova. Imorgon blir det iaf plugg, plugg, plugg. Eller, kanske åker inte till stan med någon kompis! Tidigare idag dömde jag en volleymatch med Damla, det gick så seegt för matchen gick till fem sett. Och juste, gick på en liten promenix innan det, med elina! Det var trevligt, har en viktig nyhet till dig sen elina!!! Jag har löst en gåta! Ha det ,nu ska jag få min skönhetssöm! Kollade nämligen mig nyss i spegeln, den behövs. Tro mig!
 

Just nu!

Kollar på melodifestivalen med familjen nu, riktigt mysigt! Jag vet inte vem jag vill ska vinna för alla bidrag är faktiskt riktigt bra!!! Tänkte bara uppgradera lite!  


FALUN 2010!













Lördag!

Halloj mina vänner, sitter här inne i min varma lägenhet och ska snart ut på promenad med elina. Ska även senare idag vara domare med linda i någon volleyboll match för a-laget. Har iaf lagt in alla bilder på datorn, så nu blir det biiilder. Ha det bäst, ikväll är det melodifestivalen och darin MÅSTE vinna, hahaha!



Här är lite bilder från tjejkvällen som var för en vecka sen, bilderna från falun åker upp i ett eget inlägg senare idag! <3

HOME!

Är hemma nu, från sista falund. NÅGONSIN!!! Känner mig lite deppig, men lägger inte bilder senare ikväll! Eller, så snart jag kan! :)

Stressad!

Halloj, sitter vid mammas dator och känner mig sönderstressad. Ska snart på släktmiddag och har inte ens börjat packa inför falun imorn! Blää, men, men. Igår var det iaf roligt hos elina, tog tyvärr inga kort. Eller, jo. Typ lite foton på jassi och mig, haha. Inte fiina!!! Men hinner inte skriva så mycket, måste skynda göra mig iordning. Men som sagt, jag åker till falun imorgon och kommer nog inte skriva något under de dagarna. Ha det!

Vi är vackra, brunis och blekis.... -.-


Lördag

Halloj, yanira gick hem för ett tag sen. Jag passade då på att gå en liten promenad, vädret ute är härligt. Igår kollade jag och yanira klart på vampire diaries, damon är HET! Klockan sex möter jag upp några tjejer i liljeholmen och då blir det tjejkväll typ. Men måste skynda, ska föna mitt hår och det tar sin tid. Vi hörs, ni får bilder imorgon från både igår och idag! :)


I´m waiting

Väntar på att yanira ska komma, gissar att det dröjer ett tag. Cirka tre timmar! -.- Medans kan jag ju alltid kolla vampire diaries eller äta bajs!...... Moget! Jag är mogen!


Morgonstund har guld i mun!

Godmorgon alla, vaknade nyss. Tidigt alltså, solen lyser starkt och idag känner jag mig glad. Yanira kommer klockan 1, så jag måste skynda städa mitt rum!Skynda och skynda... Under dagen ska vi väll spela mycket musik och under kvällen blir det vampire diaries. Just nu kollar jag på vakna med the voice, jag har saknat det. Men har inte tid att glo på tv under morgonen normalt. Ska äta frukost nu! Hörs!

Godnatt!


Kolla vad som kom med posten här om dagen! Hihi, och juste. Min min, i know -.-


Torsdag kväll!

Bion med kicki var najs, gillade faktiskt filmen! Riktigt bra, och lite lagom konstig. Ska snart sova, imorgon kommer dagen spenderas med yanira, natten med föresten! ;)

Jag och söta kristin!

Shut up!



Hahaha, jag kan inte sluta lyssna på den här låten, tänker tillbaka på mina "unga" år ( Misstolka inte mina unga år med låtens text! :P)

Hemma i enskede, äntligen!

Haha, det känns som om jag har varit borta i evigheter från bloggen men nu är jag tillbaka! Jag kom hem för kanske en timme sen och ska ikväll på bio med kicki, vi ska se Alice i underlandet, hum...? Haha, vi får se om den är bra! Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva så slänger in några bilder från i lördags!





Uppe i norrland!

Hej alla, ni får ursäkta att jag inte skrivit på ett tag men är uppe hos mormor och morfar. Dom har inget internet så jag bränner mina sista pengar från mobilen för att skriva detta inlägg. Kommer hem på torsdag och ska då gå på bio med kicki :) i lördags sov yanira, Elina och kristin över hos mig, vi kollade på bio. Den sög! Men vi hade det roligt iaf, jag kastade en bok i yaniras huvud och det var nog höjdpunkten med hela kvällen. Bilderna får ni på torsdag när jag kommer hem, men tills dess får ni vänta. Vi hörs snart!

RSS 2.0