Streetstyle


Me and my man


Dags att ge sig av


Slänger in ett snabbt inlägg sådär innan träningen, snarare att slänga in en bild från mobilen. Men kunde inte hjälpa att inte ta kort på hur fint eftermiddagssolen lyste. Puss.

Godnatt


Till min Linda

Det känns så absurt att inte ha träffat dig på månader, att du är borta i USA. Du är halva jorden ifrån mig. Jag vet att jag har varit otilgänglig, vi skypar aldrig och det är mitt fel. Men på något sätt så känns det bättre att inte höra din röst och se dig sitta där, skrattandes och leendes framför skärmen. För det får mig att inse hur jävla långt borta du är ifrån mig, det får mig att inse hur mycket jag vill ha dig hemma. Hemma i Sverige, sittandes bredvid mig och spela rockband, springa omkring och larva oss på träningarna. Det känns nästan bättre när jag inte pratar med dig, för då kan du lika gärna vara hemma, hemma i Stockholm. Men vad tjänar det till, att jag inte skypar med dig? Jag slösar bara tid på skit, tid som jag skulle kunna lägga ned på att prata med dig min fina vän. Jag vet att du kommer hem, jag vet att vi kommer träffas igen. Så förlåt för mitt beteende. Om en vecka så skypar vi, blir söndag en bra dag för dig? Jag älskar dig.


EverybodyHurts


Börjar gilla söndagar allt mer och mer, nästan så att det börjar bli min favoritdag. Idag åkte jag lite spontant till Sofia där vi bakade cupcakes och kollade Paradise Hotel. Kom hem, åt god middag med familjen och kollade film. Det är så skönt att bara ta det lugnt. Hur som, denna vecka kommer bli helgrym med Gavin DeGraw på onsdag och noll läxor, prov, skrivningar m.m.
PS: Mina kära vänner. Ni börjar fan bli sämre än mig på att uppdatera bloggarna...
Uppdate: Alla hade visst bloggat på ganska bra, typ iallafall.

Morgon

Godmorgon på er, det är lite för tidigt men har man lördagssklola så har man inte mycket val! Senare idag blir det promenad och lunch med Elina och Caroline. Puss.


Några timmar själv


Nu ska jag gosa ned mig med en varm filt, några glas te och en macka samtidigt som jag ska kolla på Guldbaggegalan som jag missade i måndags. Lite egentid helt enkelt i några timmar innan pappa kommer hem med middag, sushi. Kan inte blir bättre. Imorgon blir det lördagsskola för min del, Matte B står på schemat. Ha en trevlig fredagskväll. Puss.

Fredag


En kväll som denna


Take me there

Jag vill att det ska bli juni, nu.


i skolan


18år

Kom för ett tag sen hem från Alex överraskningsmiddag! Hur mysigt (och gott!) som helst, grattis Alex 18år. Tiden går för fort! Snart är hela gänget vuxna, sjukt.


I skolan


Drömmer mig bort


Är ganska sugen på sommar, riktigt sugen. Skinnjacka och solglasögon, konserter och båtturer. Men tiden går fort och snart är det sommar igen. Jag och Isabella till Paris, kan knappt vänta. Helt stört. Har alltid velat åkta till Pari. Men tillbaka till verkligheten, skolan gick snabbt och träning står näst på schemat.


...


Hos farmor


Har haft det urmysigt hos fina farmor och kom hem för någon timme sen, vi åt mat i massor och kollade film. Söndagar kan ändå vara ganska mysiga ändå.


River en vacker dröm


Godnatt på er.

P3


Sitter och kollar på P3 guldgalan, Deportees vann precis årets grupp. Dom är så värda det! Kan knappt vänta på att Peace and Love ska börja där bland annat Deportees uppträder! ÅH! Ska kolla vidare och gör inte annat än hoppas på att mina favoriter vinner pris.


Hon kunde va någon annan, någon bättre

Hon har bytt, höghusen mot champange och hennes nya fina vänner tror dom vet vart hon kommer från...
Åren har nog slitit hårdare på mig så jag säger inget vill inte genera henne..


 Nej men nu blir det Pluras Kök och sedan sova, tack och hej.


One day


Kom hem från skolan för någon timme sen, hade NO redovisning och debatt. Just nu är det project runway som gäller, men efter det blir det direkt att börja plugga. Orkar verkligen inte men fan, det är fredag imorgon!

Eva Eva, du måste börja leva


Random bild från Weheartit, bara för att få en bild till inlägget. Sitter i skolan och drömmer mig bort till sommaren. Paris, Peace and Love, Allsång och Grönalund. Inte för att tiden går snabbare av att längta, snarare tvärtom.  Det mest realistiska att drömma om borde väll vara lunchen som är om två timmar, puss.

Magiskt, men tragiskt


Gloria


Min dag har bestått av en lång håltimme. Pågrund av lärarens otydlighet kom halva klassen till skolan klockan 8.00 i onödan men klaga ska man inte göra för jag, Sofia och brattis åkte in till stan och fikade innan ett besök på nationalmuseumet med hela klassen. En riktigt mysig dag även fast vädret var skit. Systemkameran var med hela dagen så bilder kommer upp i ett separat inlägg snart. Puss.

Håltimme

Kan inget annat göra än vänta.


I skolan


JAAAAA

Artisterna som ska till grönan i sommar, SÅ JÄVLA BRAAAAAAAAAAAAAAA! FAAAAAAAAAAN VAD UNDERBART. Sommaren 2012, kom nu!


Ursäkta men 1D har släppt musikvideon till låten One Thing så





 


I skolan


För sant...


Let go


Fullt upp


Min dag har bestått av att försova mig, ha en onödig lektion i skolan och hem och plugga. Tillbaka till rutiner helt enkelt. Imorgon har jag som tur var sovmorgon och senare ska jag in till stan i sällskap av Elina för att köpa ett par hörlurar från WeSC, kommer bli super.

Vi går ut och brinner upp i natten


Söndag och detta innebär som i vanlig ordning igen, skola imorgon. Lovet har gått alldeles för fort, underbart är kort. Sitter och lyssnar på Håkan, älskade älskade Håkan. "Vi protesfabrikens stängsel". Jag ska påriktigt, om jag nu gifter mig. Dansa brudvalsen till den.

moviestar


Filmdags och fredagsmys.

Om en stund är den död


Gårdagen spenderades med en god middag i sällskap av Elina och senare bio med Isabella. Simon och ekarna, hur bra som helst! Är väl medveten om att jag bloggar dåligt som fan under lovet, men det är snart slut så för bloggen är det iallafall bra. Bilderna har föresten ingenting att göra med själva inlägget, bara lite nya ringar och julgransljus.

2012


Har ni haft ett bra nyår? Lite sent sådär fyra dagar senare, men mitt var hur mysigt som helst. Bilden är tagen från tolvslaget där vi stod och räknade in det nya året. De senaste dagarna har varit hur sköna som helst, jag har helt enkelt varit riktigt lat. Men det har jag planerat att vara tills skolan börjar, puss!


Ingenting alls

Har man lov så har man, jag och lillebror har bestämt oss för att inte göra någonting Idag! Puss.


RSS 2.0