Ge mig sommar och presentkort på H&M!







Hahahahaha, är jag en hemsk person?!


Det är slut på veckan nu!

Åhh, jag är så trött. Har haft volleyboll hela dagen och min kropp och mitt sinne är helt slut. Det gick skit idag, vi förlorade alla våra matcher och vi åker nu ner i röd grupp? Hur kunde det händå? Vi åkte typ ner från en tredjeplats till en sjätteplats eller nått. Men nästa tunering, då faan! Aja, tack gode gud att jag har ledigt imorgon!!! Yes, yes, yes. Då ska jag bara ta lungt och kolla klart på brothers and sisters sesong två!


Haha, berättade om pizza för mitt lag idag. Dom diggar hennes sett å tänka! :P


godmorgon, godmorgon, lalalalalala!

Yes, jag drar snart till södertälje och spelar sthlms vollebollcup och jag är pigg och glad, eller. Nej, jag är astrött men vad ska man göra? Det var mitt eget fel att jag somnade halv två inatt. Men vi hörs för nu måste jag dra, adios! :)


Vafan gör jag uppe?!

Godnatt!


Varning för bildbomb!!!













Im tired...

Jag förstår inte varför jag ens skriver ett inlägg nu, borde igentligen sova och ladda inför matcherna i morgon. Kommer vara så himmla trött, laget ska mötas 8.15 liksom, blää! Idag har dagen varit bra, den började med skola och det var kanske inte så jätteroligt men ändå, sen åkte jag och pizza in och kollade på jensen gymnasium och jag säger nog nej tack till den skolan. Men kanske som sista val? Jag kom sen hem och hann precis kolla på ett avsnitt av brothers and sisters, fick snabbt åka vidare till sprallen hallen och kolla min lillebror utklassa sannadals med sitt lag. Och till sist var det familjemiddag med erica å compani, phillip fyllde femton. Kvällen slutade med att alla satt och kollade på paradise hotell XL, haha. Mammorna höll på å dö!!! Men ha det bra ni, imorgon blir det volleyboll hela dagen, wieee!!

Här kommer två bilder från i torsdags när födelsedags barnet ellie fyllde år, grattis i efterskott!! Hon hade med sig en jättefin och god tårta, yummie!!! <3



Födelsedagsbarnet till vänster!!!


Snart är det lördag!

Hey, nu ligger vi här och kollar på tv, vi har varit på mcdonalds och ätit oss feeeeta, sen kom vi hem och då åt vi oss ännu feeetare. Men det var yaniras ide, den dum asset! Imorgon är det skola för oss kunskapssbarn och det kommer inte bli kul, dock kommer jag och pizza få  gå lite tidigare, ska kolla gymnasium, jensen södra, inte för att jag vill gå där men tar det som sista val kanske! Jag lägger in bilder när jag hinner, kanske får ett litet mellan rum på lördag men bara kanske för jag ska på middag, phillip fyller 15, den tönten!


FREDAG!!!!!!!!!!!!

Yes, yes, yes. Äntligen fredag, har dock skola imorgon men ändå!!! Jag, pizza och yanira sitter och kollar på one tree hill, haha! Idag hade jag nationella i svenska, jag var fett nervös innan men jag tror att det gick bra, kommer få godkänt iaf! Sen hade jag inga mer lektioner på hela dagen. Efter skolan gick jag, issa och yanira till konsum och köpte godis och tårta. Godiset är redan slut, hehe! Och snart blir det mer fetto ätning, vi ska till donken! Men hare! Nu ska vi fortsätta glo på tv, och sen spela lite musica!!!


Torsdag

Hej, hej. Kom hem från skolan för ett litet tag sen, hade bara två lektioner så det var skönt. Fick inte ett skit gjort idag, haha. Pratade väll bort all tid, men det känns inte så. Konstigt! Aja, idag är det volleyboll träning och jag är sjuuukt taggat, har inte tränat på över en vecka, ha! Imorgon är det fredag, och då blir det nationella i svenska. Pirrigt värre! Efter skolan kommer yanira och pizza till mig å ska sova över! Men ha det, nu ska jag kolla på brothers and sisters, me löööv it!

En sak som jag tycker är fint på alla människor är ögon. Ingen kan ha ett fult öga ju!


Lika som bär?


Gul Röd Blå?

Halloj, sitter här framför datorn med en skål flingor, haha. Som vanligt alltså! Igår hann jag inte riktigt städa klart mitt rum, hehe. Men någon gång händer det, och då får ni före och efter bilderna. Haha, skolan idag var chill, gjorde klart min berättelse om elina och pontus så den ska lämnas in på fredag, hihi. Sen på gympan körde vi bandy och lite lekar, jag kom först i det röda laget men jag smyg bytte med theo så jag fick komma med caroline. Haha, vi vann en av 3 matcher! Sen var det kinesiska muren, då fuskade alla men det gick bra tillslut. Och nu sitter jag här hemma och lyssnar på världens bästa djurgårds låt, får igentligen inte tycka att den e bra. Men, jag gör det! Hammarby kommer ändå ALLTID vara #1 så det gör inget! <3

Det här är typ det jag gör när jag kommer hem, dricker oboy, äter flingor och är inne på datorn. Haha, what a liiife! :P


Min humor suger, noooot!!!


Snart städning...

Åå, min ångest för gymnasievalet växer för varje dag. BLÄ, men, men. Vad ska man göra? Kom iaf hem från skolan nyss där jag hade en chill dag, fick faktiskt lite gjort och så. Nu ska jag städa, inte kuuul. Men jag kan ju alltid lyssna på musik samtidigt. Jag kan ta ett före och efter foto, haha! Vi hörs senare ikväll, jag kanske drar iväg och kollar på kärrtorps öppna hus :) 


Paradiset!

Tja, kom hem för kanske en timme sen. Har varit på hockey med elina och pizza. Det var faktiskt riktigt roligt. Jag vill gå igen!!! Det tror jag där imot inte pizza vill, hahahah! Inga komentarer där alltså! Men, skolan gick bra idag och jag pratade väll borta halva dagen!

Just nu kollar jag iaf på paradise hotell och där händer det grejor, i löv it! Alltså jag tycker kristoffer blir snyggare och snygare, även fast han typ utnyttjade jackie. Hehe, men han ser lätt bra ut. Eller bläääääää, jag skojade bara. Han är fan göteborgare! UWW! Men jag ska ju dit med laget snart, träffar kanske på honom då? Haha, för göteborg liksom. Hur stort är det? Hah! (a) Har inga bilder från matchen idag, hehe. Glömde kameran precis innan vi skulle gå!


Haha, jag fick inte på min mössa över min höga toffs! :P

Elinas liv!!!



A new day!

Godmorgon alla söta, ska dra till skolan om några minuter men just nu kollar jag på vakna med the voice, haha. Det har jag saknat!! Idag blir det skola och sen hockey, najs. Fast missar träningen, blää. Men på torsdag smäller det, hehe. Men ha det bra, måste gå! Adios :P


01:07

Halloj, självklart kan jag inte sova. Varför? Vet inte. Jobbigt värre, kanske för att man alltid vänder på dygnen under helgen? Kanske. Just nu lyssnar jag iaf på coldplays "yellow". Helt klart deras bäästa låt, helt klart. Jag gillar dom inte så mycket vanligtvis, men när jag lyssnar på vissa av deras låter smälter jag! Nu byttes låten till en anna underbar låt Trouble Sleeping och den passar ju utmärkt nu!

Yellow

Trouble Sleeping


Sweeet nightmare´s!

Är trött, skittrött. Imorgon är det skola och det är inte så najs, men sen blir det hockey och hoppas det blir lite roligare. Men godnatt, är som sagt väldigt trött. Hare :)

Laget, dom var bäst idag!!


Linda, byt inte lag!!!!! I LÖV U!

Jag är inte påtänd, tyckte bara att jag skulle göra en fin min! :)

Jag kom på ideen att belinda skulle synas genom en gaffel, konstnärligt va? :)


bella gästbloggar

hejsaan alla söta läsare , bella här :)
nu är jag med manda hemma hos mig o vi kollar tv och ja ska snart ut o trolla ;)
haha , ikväll ska manda hem o plugga så hon ska inte vara med mig .. vad jag ska göra är hemliigt (a)
puss puss



njut av denna SEXXY bild av mig ;)

NU SKA JAG VARA SOCIAL
(jag o manda ska nämligen t danmark nästa sommar , party all night looong .. så dt måste planeras lite)


Hos Belinda! :)

Tja, sitter i bellas soffa. Vi kollar på tarzan eller nått, haha! Vi har varit å ätit lunch, eller. Belinda åt kladdkaka :P Inann jag var med belinda kollade jag på när mitt lag spela, och gissa vad? Vi kom tre, yes, yes, yes. Vi vann över sollentuna!!! Wieee, är så laddad till träningen på torsdag nu! Men ni får ha det bra, här kommer "några" bilder med webcam!









hej och hejdå!

Yes, snabbt inlägg blir det här. Nu åker jag in och kollar på när spåret spelar! :D


Müsigt!

YES, nu har jag fått reda på av linda att vi är vidare till sm i göteborg. Så himmla najs, och imorgon åker jag å kollar på när tjejorna spelar! Wohoooo!!! <3


Oj, titta vad jag hittade!!



<3


Fjällen

Ja, gud vad jag längtar!!!


Supermassive headache!

Tjo, sitter hät vid datorn och huvudvärken växer, mår ganska pissigt. Jag vet att det inte är så kul å höra någon klaga så jag ska sluta. Det finns massor av roliga saker å göra när man är sjuk, tex ta massa av egobilder!! Bilderna blir ju så fina, liksom. När man inte har smink på sig och har stora feta påsar under ögonen blir man så attraktiv!!! Jag ska snart gå ner å göra en chai latte, mums. Sen går jag nog ner i mitt ny renoverade rum óch kollar på ett eller två avsnitt av brothers and sisters.

Jag kan lägga in en bild på mitt rum någon dag föresten, måste bara städa det först, hehe. Men vi hörs. Ha en trevlig lördagskväll allihopa! ;)


Jupp, såhär snygg är jag utan smink och skit. hehe! :P


Lördag -.-

Heeej, idag är det lördag och självklart har inte ett mirakel hänt. Jag är fortfarande sjuk och får absolut inte spela volleyboll så dagen och kvällen kommer spenderas hemma och jag kommer bara vila, dricka te och ladda tills imorn! Hoppas jag kan spela då, annars så kommer jag och kollar! BLÄÄ! Men jag hoppas att alla ni där ute kommer få en bättre lördag än min. F***!


Jag är übertrött!

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - an easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:

White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

I cuddled with a bisexual because im sexy as hell!


Ja, en sak stämmer ju. Im sexy as hell!


Mer än trött, blää!!!

Godnatt till är, är jättetrött just nu och kommer nog inte orka kolla på när tjejorna spelar imorgon. Men vem vet, jag kanske har tur? Jag kanske vaknar upp helt frisk, HOPPAS! Men goodnight, may the force be with you!

Här får ni två bilder tagna för ett tag sen :)


Tv som börjar när du vill!

Tjabba tjena, ni får många inlägg av mig idag eftersom jag är sjuk och ligger i soffan med datorn i knät. Just nu chattar jag med elina på fb chatten, haha. Hon har bokat hockey biljetter tills måndag och jag ser fram imot det. Samtidigt som jag är inne på datorn så kollar jag självklart på tv  och då kom, com hems nya reklam upp. Haha, tyckte den var lite rolig så delar med den med er!


Hmm!?

En sak som mina tankar just för tillfället alltid dras till är gymnasiet. Har lite, (mycket) ångest över vad jag ska välja som förstahandsval. Alltså det står mellan östra real och värmdö. Problemet är, att jag vet inte vad jag ska välja först. För värmdö tillhör ju inte ens sthlms komun och då måste jag ha mycket högre betyg en alla andra komuner som söker in dit. Men en fördel med värmdö är att skolan ligger jättenära mig och den verkar ha ett jättebra sam/sam program. Östra real där emot ligger väldigt långt bort, och det kommer vara asmycket folk på tuben på morgonen. Men jag diggade skolan när jag var där på öppet hus, dom verkar ha många bra program och skönt folk? Haha, får se hur jag gör! Någon som har lite tips över hur jag ska välja? Det skulle jag behöva! <3


Blake Lively för Vanity Fair

Why can´t I be you?!



Byter du lag så slår jag sönder dig eller byter med dig, biatch!!!


NOO!

Faan, hur lyckas jag?! Varför ska jag alltid bli sjuk vid viktiga tillfällen? idag är det fredag och jag mår skit. Kan inte äta något för det gör för ont. Orkar knappast resa på mig för jag är för trött och virrig. Fan, idag skulle yanira och pizza varit hos mig, yanira skulle sova över. Och sen nu över helgen är det sm-kval i volleyboll och jag kommer inte kunna vara med. Möjligtvis kommer jag kanske bli bättre tills söndag så jag kan kolla på när mitt lag kämpar om en plats till sm! BAJS! Men ni hörs, nu ska jag sova lite och sen läsa. *SUCK*
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Update: Tog bort den fula bilden på mig. Såg hemsk ut, hehe. Kom på det lite senare :P!


How To Break A Heart

Aldrig att jag tröttnar, I <3 westlife!


andreas gursky

Är en fotograf som tar gryymt bra bilder, bilder som är helt otroliga. Har gått på en fotoutställnig där massor av hans bilder visades upp och jag säger bara ett ord. WOW! Här får ni några favoriter! När jag ser dom här bilderna längtar jag så grymt mycket tills jag får en systemkamera som mamma och pappa lovat mig i avslutnigspresent!
Blir så himmla inspirerad av alla bilderna. Och kom ihåg, inget är dataredigerat!





21 januari år 2010

Tja, sitter och lyssnar på musik och ska snart sätta mig ner med lite arbete. Suck, men, men. Idag var skolan ganska chill, hade musik och en föroläsning. Sen senare idag skulle jag igentligen ha träning men jag kan in lyfta på högerarmen, bähö!!!! Ha det!

Det var pizza som utmanade mig, hon sa att hon absolut inte skulle bry sig om den här bilden kom ut på min blogg. Men vi får se... :P


I want it all!





ASHOOOOOOOOOOOL!

Tjaaa, sitter hemma nu med elina. Vet inte vad vad vi ska göra, eller jo. Vi ska vara duktiga å plugga!! Idag var det bib test och jag sög. Alltså min fucking rygg, vet inte om jag kan vara med på volleybollen imorgon. Men till helgen så måååste jag vara. Men vi hörs, nu ska vi vara good girls :)

Här får ni hetingbilder på mig!!!


Insperation


GAHH!

Stress, ja bläää. Jag måste bli klar med ett arbete till fredag som jag får pengar för men just nu går det inte bra asså! Jag vill ju inte hamna efter i skolan, men men. Jag får en liten paus för jag ska snart dra in till östra reals öppna hus! Hoppas det är värt å åka dit, annars får jag nog en liten damp atack. Eller, ne. EN STOR DAMP ATACK!

Kör på utsläpp hår idag, det händer inte ofta kan jag säga. Och en sak till, sök inte på herpes och sen bilder på google! BLÄ!


Nytt!

Kan inte göra ngt mer än å tacka lollo för den nya headern! Tack! <3


Snabbt inlägg!

Godmorgon alla, sitter här med ett glas cola i handen. Bra frukost va? Idag har jag bara en lektion och sen resten av dagen ea, sköööönt. Efter skolan ska jag och några till åka till öppet hus. Östra real. Om det öppna huset suger kommer jag välja värmdö som förstaval, men om det är bra. Då blir det nog östra real! Men inget är säkert än. Hare!


Dagens outfit...

Jupp, såhär ser man ut idag då! (ni får ursäkta min snygga min :P)


I don´t like mondays....

Hej på er där ute, kom hem från skolan nyss. Dagen var chill, vi började på en ny kurs som inte var allt för svår. Eller, jo, den var svår! Påvägen hem diskuterade jag gymnasium med hanna, och blää vilken ångest jag har. Det står mest mellan värmdö, norra och östra real, får se vilken jag väljer. Tror östra real. Hanna hade bestämt sig för att ta värmdö som första val så det är skönt för henne å veta vilken skola hon ska välja iaf!

Men ni får ha det bra, idag är det vollyboll och damn vad jag är taggad. Det kommer bli mycket match tid efter som kvalet är i helgen och det gillar jag

Mitt goda glas varm choklad jag sippar på just ni! :P<3


*GÄSP*

Gud, vad trött jag är. Ska gå och lägga mig snart, det måste jag. Har vänt på dygnet de här två dagarna och måste vara pigg tills skolan! Så godnatt världen, vi ses imorn!

Från igår med lollz! :)

Min barnsliga sida, hehe!


Hemma

Holloj bajskorv, nu sitter jag och skriver för fullt. Hjälper mamma med lite arbete och jag tjänar pengar på det så det är mycket najs. Pappa tjatar och nu har min ångest kommit, var glad hela dagen och längtade tills imorn när skolan börjar men inte nu längre. BLÄ!!! Aja, ni vet iaf att jag lever!


Söndag

Tjena mittbena, idag är det söndag och snart skola igen! Igår var jag som sagt med lollo och såg på bio, old dogs var riktigt rolig sen när bion slutade runt kvart över 10 så åkte jag hem till linda, där träffade jag lite folk och det var chill. Alla åkte dock hem med sista pendeltåget runt 1 men jag och Helin stannade kvar och sov över. V somnade kanske runt 4 så jag är liite trött. Haha, idag ska jag plugga och vara riktigt nördigt så hare!

Utgång snart...

Hejsan, svejsan. Ska dra om en halvtimme till heron där jag ska möta louise! Jag har precis gjort mig iording och jag hoppas alla där ute får en bra lördagskväll!

Från igår, snygga osminkade tjejor!


Hey, its saturday!

Hej alla där ute. Elina och Issa gick för lite mindre än en timme sen. Igår så kollade vi på massor av brothers and sisters avsnitt och vi fetade oss självklart med donken, cola, chips, godis. Oj, oj! Aja, idag blir det lite fix. Måste städa mitt rum, plugga lite och gå ut och röra på mig. Sen senare ikväll  så blir det bio med lollo, vi ska kolla på Old Dogs, haha. Hoppas den är lika rolig som på trailern! Och juste, har ni märkt att det är nollgradigt ute. Äntligen, då kan jag ha min nya jacka och mina nya skor kanske åker på också? vem vet? Aja, ha en bra lördag, bloggar kanske lite mer idag. Innan bion och så!


Med elina och issa!

Vi kollar på brothers and sisters, jag är ledsen för dåliga uppgraderingar men mitt internet har inte varit tillgänglit till nu. Vi hörs imorn! :)<3


Idag är det onsdag, imorgon torsdag och sen fredag!

Heeej! Kom hem för ett litet tag sen, har varit i nacka forum med nora. Det var jättekul att äntligen träffa henne igen, det var år sen. Jag köpte en tröja och ett miniral puder från lumne, och tro det eller ej men tröjan, den var inte helt svart! Och pudret var såklart ljusaste nyansen, lika vitt som målarfärg ju :P

Idag i skolan hade jag idrott, styrketräning. Jag hamnade i samma grupp som ola, eller det blev bara vi i en grupp och fy faan va vältränad han är. Han kan lyfta sig själv när man sitter ner på raka armar. Jag är avundsjuk, men, men. Han är gymnast, och jag är bara en simpel volleybollspelare! Ha det..

HEJ SNYGGING!


16:48

Kom hem för ett tag sen, gick med pizza. Och brrr vad det är kallt ute! Idag skulle jag ha fikat med nora men det blir imorgon istället, hon hade gitarrlektion idag. Men lika bra är det för nu ska jag plugga nån timme och sen laga födelsedagsmiddag till pappsen. ha det bra alla istappar där ute! Vi hörs senare ikväll.

När det är kallt ute längtar man tillbaka till värmen!!!
  


12 januari, 2010...

Godmorgon alla, snart bär det av till skolan. Idag har jag bara en mattelektion sen resten eget arbete! Nu på morgonen så har familjen firat pappa, han fyller 42 idag. Grattis. Men alla vet att åldern bara är en siffra, pappa är typ igentligen 18 eller nått. Efter skolan åker jag in till stan och fikar med nora, sen hem igen och då blir det kyckling med bulgur, mums! :)


Måndag, lovley!

Oj, oj, oj. Vilken tränig, det var riktigt roligt idag. Linda var tillbaka och även ellie, wiee. Linda hade huvudverk tränigen igenom, gissa varför. Inget man ska nämna i bloggen iaf!  Jaja, jag kände mig duktig. Jag blir bara bättre och bättre, och snart är kvalen till sm, för att gå vidara till sm i göteborg måste man vara minst 4:a i sthlm, och vi liggger precis fyra så det blir spännande! Men det blir svårt, det finns 22lag i hela sthlm så det blir en kamp. Men vi ska faan till göteborg. Eller, blä för göteborg. Hehe, men JA till SM! Skolan idag gick också bra, pluggade sådär lagom. Imorgon fyller käraste pappi och då ska jag laga middag för honom men innan det blir det fika med nora, det var såå länge sen jag träffade henne! Men ha det bra, snart börjar paradise hotel, ny kille kommer komma in i huset. Najs :)

Ha en bra kväll sötisar, nu blir det en stor kopp te för mig!

Im a HETING, visst? Haha


Carmen Kass

Jag är inte den första som märker att estländska Carmen Kass blir allt kändare och kändare. Kan det gå bättre för en modell? Hon syns överallt, hon har varit covergirl för Franska, Japanska och amerikanska Vogue, Australienska Elle, UK Image, Franska Numéro m.m  Hon har också varit modell för bla Calvin Klein, Chanel, Gucci, Donna Karan, Dsquared2, Versace, Givenchy, Fendi, Max Mara, Valentino, Ralph Lauren m.m Nya Kate Moss? Vem vet... Jag tycker hon ser vädligt speciell ut, inte så vacker. Eller, vad tycker ni?







10.57

Godmorgon alla läsare, vaknade för en timme sen och jag är hur trött som helst. Skolan börjar imorgon, fan. Så idag blir det lite plugg och en joggingrunda! Vi hörs :)


Godnatt alla, nu ska jag "sova"

Bild från igår med belinda :)


Om jag var singel och kille, då skulle jag lätt skaffa hund!

Haha, kollar på hundtricket just nu på kanal8! Den är faktiskt roligt ju, haha. Bästa var ju när tanten kom och frågade om hunden och killen svarade med en irreterad röst " vi ska till vetrinären, han har skitsofren. Han tror att han är är katt och mjauar och klöser" hahahaahh! Bloggar en snabbis när filmen är slut, vi hörs! :)


Lördag

Tjabba bloggen, ska äta middag om kanske 5minuter eller nått. Idag har jag varit hemma hela dan, tagit det lugnt. Kollat på paridise hotel repriser, so you think you can dance repriser och lite annat. Imorgon blir det också en lugn dag, kanske kommer vara med en kompis men bara kanske. Känner jag mig själv så kommer ångesten komma imorn, dagen innan skolan börjar. NOOOO! Juste, jag lägger ut lite bilder senare ikväll, på mig och hetingen belinda!!!

Såhär kan man se ut klockan tolv på natten när man ska ut å åka pulka!!! ;D
Jag och linda, visst är vi heta? hahahaha

Linda gör reklam för kladdkaka, yumm!



En onödig lista!

Jag är bäst på: volleyboll
Jag är sämst på: matte
Om jag va ett djur skulle jag vara: en tiger eller haj
Jag kommer alltid att vara: Amanda Anna Maria Lindberg
Det finaste som finns är: mod och kärlek
I sommar: ska jag ha kul
Sist jag grät var: igår, sorlig film :(
Jag kan: lyssna på musik i timmar
Jag kan inte: få nog av kläder
När jag vill tänka går jag: omkring
När jag bakar så bakar jag: kladdkaka
Min mobiltelefon är: en smart sak
När jag vaknar på morgonen: är jag alltid lite borta
Innan jag går och lägger mig: byter jag om till pjamas och är inne på datorn i evigheter!
Just nu tänker jag på att: jag snart måste kissa

Jag vill verkligen kunna: göra allt ont,till gott!


Jag vill ha!

Jag vet inte varför men just nu skriker jag efter nya kläder, allt jag har känns så trååkigt och gammalt! Blää, har kollat igenom hm:s nya kollektion och vill ha ALLT! Blää! I-landsproblem, yes i know! ;P


Omöjligt

Hej alla där ute, ska snart sova så det får bli ett snabbt inlägg. Idag har jag först varit med elina, vi såg harry potter, hahaha! Nöörds? Sen träffade jag belinda, det var evigheter sen! Nu på kvällen har jag gått omkring med smärta i hela kroppen, alltså jag gillar verkligen inte träningsverk. Juste, har funderat på å skaffa friskis och svettiskort. Det kostar inte så mycket för ett halvår och jag behöver sköta min motion bättre, inte bara spela volleyboll!

Men godnatt alla där ute, nu ska en trött amands sova. Adios! :P


Trött

Tjabba, kom precis hem från första volleybolltränigen på tre månader. Det gick bättre än mina förväntningar, jag smaschade riktigt bra och blockade många bollar. Det var lite ensamt utan linda men klara var där så det var inga problem :) Idag har jag tagit det lugnt, första gången jag gjort det under lovet, men visst blir man mindre social under vintern? När det är sommar kan man vara ute hela tiden, men men. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Oj, juste. Kom på en sak, idag var det hemstudiedag. Har inte pluggat ett skit, hehe. Fixar det imorgon, innan belinda kommer :)

En sak som är bra med vintern är iaf mandariner, jag äter nog minst tre om dagen!
Och bilden, den såå proffsiga. Är självklart tagen av moi!!!! :P


Hos elina, som vanligt nu för tiden alltså!

Är hos elina, vi har precis kollat klart hockeyn. Bra jobbat svergie pluttar, hihi. Aja, bara så ni vet befinner jag mig alltså i elinas crib! ha en bra vidare kväll! ;)


Nu drar jag

Det blev inget paradise hotel kollande, dom har inte lagt upp det nya avsnittet än. Synd, men men. Nu åker jag till erica, vi hörs när jag kommer hem. Och jassi, jag ska aldrig mer läsa din blogg. Kommer jackie vinna paradise hotel? Det har inte jag hört innan, faan :P

Alltid lika ego!!! :P



Vi blir alltid såå snygga på bild!!!

Dom här bilderna är från i lördags typ, om jag kommer ihåg rätt?! :P


HOT!

Mer HOT!

JAO!



Stressad!!!

kom precis hem från linda, vi vaknade klockan ett idag. Jag stressade men kom alltså hem nu. Haha, dagen innan åkte vi pulka vi hade snyggaste kläderna på oss. Innan jag var med linda igår så var jag med tuffingarna pizza, jassi, elina och olle! Och nu, om 50 minuter ska jag vidare till erica, där blir det middag. Mysigt! Men nu måste jag skynda, ska kolla reprisen från paradise hotel igår, wieee!

Här är lite bilder från måndan med tjejorna! :)




Ibland är man trött!

just nu sitter jag i elinas soffa, hon kollar på hockey och jag tar egobilder med hennes webcam. Hon kollat på en match hon redan sett, suck. Varför ska hon då kolla på matchen igen? Jag kom iaf hit för kanske en halvtimme sen. Innan jag åkte han jag äta frukost och städa mitt rum, duktigt va? Klockan två ska vi möta jassi, pizza och olivia vid gullmarsplan. Vet inte riktigt vad vi ska göra faktiskt men kameran hänger med som vanligt.

Såhär snygg är jag idag!! :D





Godmorgon alla sömntutor

Själv vaknade man för fyra timmar sen!!! Eller, inte. Haha, jag vaknade för kanske en halvtimme sen. Idag ska jag ta det lugnt. Läsa lite, gå ut och gå. För jag orkar inget annat, eller inte just nu. Kanske åker in till stan och fikar med en kompis, men bara kanske.  Jag gissar på att om jag åker in till stan så kommer pengar att flyyyyga, så det är inte en så jättebra ide! Men ni får ha det så bra, för nu ska jag göra chi te och läsa ut min bok "om en pojke" :P<3

 Här får ni fiina morgonbilder på mig, helt osminkad med påsar under ögonen!


Men gud!

Just nu kollar jag på en sjuuukfilm, asså. Den är hemskt, den heter inglorious bastards. Den som man på reklamen tror kommer vara skitkul. Men jag kan berätta att blodet sprutar i nästan varje scen. Skitäckligt ju, och det här ska kallas komedi. NOT! Alltså, jag måste lägga upp ett klipp eller en bild. Allt är helt knäppt, hur kan Brad Pitt ställt upp på en sån här film? oj, oj, oj.....

Iaf, för två timmar sen kom jag hem från elina, tog massor av bilder med kameran men den glömde jag såklart där så bilder kommer om två dagar eller nått! hoppas ni orkar vänta! Det var som vanligt full fart hos elina, pizza var crazy och slog mig hela tiden, jag har märken på mina händer! Sen efter ett tag gick pizza men jag stannade kvar, då fick jag chocklad pudding. YUMMIE, fast det påminnde lite om bajs. Hehe!

Nu ska jag fortsätta kolla på knäppfilmen, så ha det bra alla!



lita på att vi är seriösa ;)

just nu sitter jag, isabella och elina å glor på hockey, eller. Det är nog mest elina som kollar. Jag och pizza tar massor av egobilder och ska snart in på youtube och skratta åt folk som skadar sig. Vi har innan tv:n varit ute med elinas hund, den söta zelda. Hunden ser lite deprimerad ut enligt mig. Men vi hörs, nu har jag skrivit tillräckligt mycket tycker jag :)



tja tja allihopa, dröm om mig ;) / bella


Morgon!!!

Just nu sitter jag och kollar på den amerikanska wipe out, best moment, hahaha! Om en halvtimme eller nått bär det av till elina med pizza. Då blir det promenad med hennes hund och sen hockey! Haha, får se hur jag och issa fixar det :P Jag tar självklart med kameran så bilder kommer när jag är hemma igen! Men nu måste jag skynda mig, har inte gjort mig iordning än!!! Ha en bra dag :)<3


Jag känner mig bättre!

Yes, jag har vilat hela dagen och nu känner jag mig faktiskt frisk, eller. Ja, är fortfarande snuvig och har ont i halsen. Aja, här kommer lite bilder alla från bowlingen. Utom första, hihihi!
 
Snyggt pizza! haha! Ser hon denna bild möördar hon mig!!!







Min "uotfit", väldigt enkel. Visst gjorde jag en snygg min?!


USH!

Just nu ligger jag i sängen med grym huvudverk, idag blir det viila. Skulle igentligen varit med elina och de hundar hon ska ta handom över helgen men det blir kanske imorn. (om jag blir bättre) Jag känner mig iof ganska bra, jag orkar kanske lägga upp lite bilder senare idag på när jag, pizza, elina och laila spelade bowling? Kanske. Haha, men nu får ni ha det så bra där ute. (Inners inne hoppas jag på att alla ligger hemma riiiktigt bakis och har det värre än mig) mohhahaa! hehe!


RSS 2.0