en dag i bilder













Bild från midsommar

jag suger på att blogga just nu, men mitt jobb dödar mig långsamt. Och om två dagar är det slut, haha. Kommer sakna de söta små gamlingar och arbetspolarn linn fan! men nu på lördag bär det av till gotland!!!!! wieeeee! Jag  och linda kommer ha det mys, och ja, vi ska även jobba! all work work....




Sommar

tjena tjena, har varit rätt dött i min blogg på sistonde men jag har haft en fet familj helg och kom precis hem från båten! Tack gode gud att man har kusiner iaf! Min mage är röd som en kokt räka, eller är det kräfta? Glömmer ju lätt bort det där så vi säger väll att jag är röd som en tomat istället! Den här veckan som kommer ska tydligen bli en super vecka med sol varje tag och tyvärr (!) så måste jag jobba alla 5 dagar men men. Sen åker jag till gotland, visby och jobbar, men bara två timmar under kvällen mellan 6-9! Najs, åker dit med linda och det kommer blir så skönt! Men ha det najs, ska ta ett långt bad med hårinpackning och ansiktsmask!



Vm:s 2 hetaste spelare!



alltså snyggaste!!!!


wawawawa

Hejsan svejan, sitter ute vid farmors landställe och firar midsommar med kussarna! Har ätit god mat och nästan dansat kring stången, notera ordet nästan! Nu undrar ni säkert varför jag sitter framför en dator och skriver när solen skiner? (Rim!!!) öhm, dom vuxna sitter och dricker champange! tråkigt för oss! Som inte får röra en droppe av den fina skiten! Bilder kommer senare, ha en fortsatt trevlig midsommar! tråkigt inlägg för er som bryr sig!


me like!!!!!!!!!!!!!!!


det går en vind över vindens ängar

tjenaaaa, sitter på verandan, känner grillukten och solen lyser sköönt! ;) idag var jag som vanligt och jobbade och fick gå lite tidigare, skulle in till aftonbladet och skriva på anställningsavtal med linda, ska åka till gotland med henne och tjäna lite riksdaler efter mitt nuvarande sommarjobb! På dagarna är vi lediga och gissa vem som ska badaaa + steeeeeka, vi ska även hyra en moppe som linda kan köra omkring oss på! Aja, efter aftonbladetsaken och en snabbis i globen bar det av till nacka forum med mammi, och nu känner jag mig lite uppgraderad gällande kläder, lite iaf! Men ni får ha det, ska göra en ansiktsmask! ikväll blir det inte göra någonting!!!

godnatt


Haha, en dag påväg hem från da work kan man se en sån här rolig reklam från SL!. It made my day!

mohahahah and love


en ny face min har lagt in sig i registret "mina uttryck" och den gör så att jag ser evil ut! mohahah

tjena, klockan är två och jag sover inte... överraskning... Nej men tänker på lite saker och orkar helt enkelt inte sova! Idag jobbade jag som vanligt och drog sedan hem för att vara med älskade linda, puss på dig!! Sen efter det bar det av till årstaviken där jag var med lite folk, typ elina, olle, alex, pizza, jassi, cissi, johanna, avesta,  + ex antal. Det var trevligt och eller, njaa... spårat. Tog faktiskt med kameran och har redan nu lagt in bilderna på datorn. wiee!! Och här kommer dom, eller, några iaf!





-

det är enklare att vara sur på någon man litar på, för man vet att den kommer älska än oavsett vad man gör!

Kom änglar

Nämen godkväll, sitter och kollar på systrar i jeans och lyssnar på magnus uggla, normalt ja! Såg honom igår så det passar sig ju, var nämligen i kungsan med isabella och yanira! Det var väll inte riktigt planerna men men. Thomas di leva som uppträdde med "vi har bara varandra" och carpark north (som var grymma på scenen) uppträdde med låten "humen" ! Jag blev så glad! (snacka inte skit om di leva asså! gr...)  Sen idag var jag på stan, med pizza och yanira igen och det första som hände var att någon skit snodde min plånbok! Jag hade endå runt 500kr och 500kr i presentkort! Blev så sur att jag åkte hem, isabella och yanira fick klara sig utan mig, skulle nog inte ha varit vidare till sällskap endå... Imorgon blir det jobb igen, ha det bäst!

från idag, glad brud på morgonen!


Prins Daniel och prinsessan Victoria

Jaha, då har dom gift sig (eller igår då). Bröllopet var jättefint och jag tycker att fler folk borde vara glada, och sluta snacka om skattpengar. Speciellt dom som är under 18 och inte behöver betala nått! Om det är några som ska klaga är det era föräldrar, men gör de det? Nix, och intäkterna de får in på alla turistprylar, muggar ska , t-shirts, boende m.m ger mycket mer pengar än vad bröllopet kostar. Jag tycker Victoria var jättevacker och hade en underbar klassisk klänning! Daniels tal var fint, jag grät lite... Men man såg verkligen att dom har väntat på att få gifta dig, jag menar 9 år! Det här händer bara än gång och vi borde vara glada, grattis till dom!


nu har hon fått sin prins!

old pic

morgon morgon, vaknade för cirka en timme sen. Idag gifter sig Victoria med Daniel och det är ju ändå ganska mysigt. Det kommer säkert bara hända en gång i mitt liv iaf så därför skiter jag i att åka in till eken cup, jag menar. Den är ju varje år ... Yanira är hos mig, hon sov över och det var skoj. Senare ikväll åker vi in till stan med isabella och ja, JAOOO!


Ibland undrar man

tjenis! Kollar på criminal minds och läser om olika fobier, haha! vissa är ju bara knäppa! Alla är klassade som riktiga fobier men jag plockade ut några som jag tyckte var de knäppaste! Hahahahaha!
Alektorophobia=Fear of chickens
Cacophobia - Fear of ugliness
Eleutherophobia - Fear of freedom
Geliophobia - Fear of laughter
Leukophobia - Fear of the colour white
Russophobia - Fear of Russians
Telephonophobia - Fear of telephones

Men ni får ha en trevlig sommarkväll, själv måste jag nog gå och lägga mig nu med tanke på att jag ska upp halv sju imorgon. Fan tidigare än dom som ska spela eken cup. Puss på rumpan, ha det!


Luminary Ones


up close

Förlåt får dåliga uppgraderingar, men glömmer bort att bloggen existerar ibland. Mest för att jag inte har haft tid, jobbar ju på dagarna och är med kompisar efteråt. Jobbade idag, men har bestämt mig för att inte vara med ngn kompis, vet att det bara blir sent då och jag behöver några extra timmars sömn! Så nu lyssnar jag på musik och läser lite olika bloggar, ha det!


när man tror att kameran inte är inställd på zoom

Hos elina!






Trött jävel

Är hos linda, är skittrött! Dagen på jobbet har varit knäppt, och sista timmen var seeeg. Linn somnade till och med i soffan! imorgon åker iaf linda och laget till italien, snacka om najs! Och jag skulle igentligen följt med, men jobbar man... Aja, dom kommer ha det bäst! det kan ni också ha, bye!



snabbt inlägg

Sitter och äter frukost med yanira, kaffe med spraygrädde! Igår jobbade jag och var sedan med pizza och yanira, skoj skoj. Yanira sov över och jag ska snart dra, ska träffa linda i eftermiddag för sötnosen ska till italien med älskade volleybolllaget!


Måndag morgon

godmorgon alla pigga, klockan  är halvåtta och om cirka en timme drar jag till jobbet. Är lite nervös men mest omotivirad, tänker på alla som bara kan sova ut, vakna klockan tolv! Men vad gör man inte för att få en bra erfarenhet + lite pengar! När sommarjobbet är klart, då ska jag sova ut riktigt ordentligt och shoppa! Sommarrean! wieee!

gammal arkiv bild! förra sommaren

In my head...

ska snart sova, måste upp tidigt imorgon. Sommarjobbet börjar då! Idag eftermiddag var jag med elina, pizza och yanira, vi körde chatroulette. Isabella sopttade även på min sko, den ungen alltså! Aja, är lite nervös inför imorgon. Har tystnadsplikt så kan dock inte skriva om någonting som händer där. Ha det bra nu, ska sova!

påvägen hem hade en bil kört av vägen och börjat brinna, lite läskigt. Det första jag gjorde var att ta upp kameran och ta kort, lite sådär lagom knäppt tänkt!

Ä.G.E.R



Kan inte sluta lyssna...

tufft




Äntligen hemma

Är hemma nu, änligen, skönt! Har endå haft det bra där uppe, varit med kusinen ebba, ätit god mat, fått försenad födelsedags present m.m! På vägen hem skedde det en bil krach, lite läskigt. Jag tog kort på röken, och vi fastnade väll i trafiken cira 40 minuter extra pårgrund av det. Borde kanske skriva grattis till min kusin som tog studenten, och och tre år är det min tur, vill sjunga "vi har tagit studenten" men det dröjer ett bra tag! Ha det, drar till elina snart så att hon kan få alla tuuusen bilder på när kompisarna hoppar på min "nya" studsmatta (ny för mig, köpt begangnad) 

jag har färgat ögonbrynen , bara för att matcha mitt lite mörkare hår som iaf blir ljusare för varje dag :P

weheartit.com




Hos kusinen

Som sagt, är uppe i gävle, för er som inte vet vart det ligger, norrland! Aja, här uppe spöregnar det, inte najs! vill ha sol, vill kunna bada. Sitter iaf i ebbas säng och vi ska snart kolla på film, movietime! Senare blir det släktmiddag! Just so you know, min lilla kusin är 14 bast och fortfarande kvar i lilla fjortis åldern. Det är cider och fjortisboys som gäller, hon hälsar!!

Daft Punk vs Benny Benassi


i like <3

Adios!

Tänkte skriva hejdå svergie men kom på att gävle faktiskt ligger i svergie! Ni får ha det så bra för nu ska lilla jag upp till norrland, sola, bada och äta god mat. Chill i rill!


länge sen (typ), vi måste träffas snart sötnos!


regn

Godmorgon, godmorgon. Alla pigga och glada? Regnet duggar utanför mitt fönster, och hahah, jag har längtat till det här. Men det känns verkligen inte som sommarlov, det känns som som skolan börjar igen nu på måndag. Gissar att det är rutinerna som fortfarande sitter i. Igår var jag med pizza, yanira, jassi, kicki och elina! det blev studsmatta och bad! Idag åker jag upp till gävle för att fira att min kusin tagit studenten, ska på studenmottagning. Kommer hem söndag *SUCK* men ni får ha det roligt. Måste göra mig iordning nu, åker snart.

Bara för att jag och elina gick ut med 275 poäng ;)

Kunskapsskolan enskede <3

Tjaaaaa, amanda här! Igår var det som sagt skolavslutning, och ja, tårarna kunde inte sluta rinna. Allt kändes så jävla sorligt! Men sen när tårarna lagt sig så kom man på en sak, SOMMARLOV!  Jag kommer ihåg första dagen i kunskapsskolan som om den var igår, jag och jennifer gick med matchande pikér som var röda, haha! Vi planerade vad vi skulle ha på oss varje dag, haha! Vi pratade med kristin och tyckte att hon verkade som en oskyldig snäll flicka, men dagen efter fick man äta upp dom orden, då hon stod och skrek håll käften till alla i klassen. Sen blev jag och jennie kompis med dessie, trion för två veckor typ. Sen helt plötisligt gled jag och jennifer ifrån varandra och jag fick nya vänner, hon med. Träffade bland annat på hanna och deneec. Hahaha, och senare elina och kicki. Och då var det jag, kicki, hanna och elina som gällde. Det här sista året blev jag bra kompisa med isabella, min älskade pizza. Är så glad att vi blev kompisar, hur skulle jag klara mig annars? Och nu, till sista terminen träffade jag på yanira, tack för det med! Och jag får ju inte glömma två andra knäppa killar man lärt känna sistonde, brono och alex. Snacka om knäppa men faktiskt snälla killar. Alltså om ni har orkat läsa hit är det fan en bragd, men jag är inte klar än. Måste nämna Laila också, och erna, puss på er!!! Li min lilla mattekompis, vi klarade godkänt tillslut! Och kicki och elina. Vi har ju fan hållt ihop längst! älskar er... Haha nu får det räcka, under denna tid (4år) har vänner kommit och gått men vissa har bestått! Som bruno skrev i sin logg "jag kommer sakna folket, inte skolan" Kommer sakna ksab, alla härliga rutiner. Sovmorgonen till nio, varje måndag, alla studiedagar, misslyckade samlinagar med bernt, allt prat, den eviga rasten.

Det var det, nu måste jag skriva lite om falun. En eller två veckor per år åker vår skola dit för att plugga. Med plugga menar jag att ha ämnerna HK, träslöjd, bild m.m. Jag måste bara säga att det har varit underbart, underbart att åka upp dit med vännerna, skratta, gråta, lära sig nya saker! Det sista falun var nog roligast, jag hade en knäpp men rolig grupp. Markus den lilla bögen, haha! Jag och isabella upptäckte nog vissa saker där om honom, hahah! Jag kommer sakna falun enormt, den där känslan man får på morgonen, då man går upp i tid för att äta frukost och sedan gå till samligen! Kvällsfikat, misslyckade discon. Pizzas rapar, bråken, allt!....

Och det är najs nu iaf, men sommarlov nu och jag ska ju börja gymnasiet. Det kommer bli roligt, spännande och nytt! Ångrar dock mina val men vad ska man göra nu? Lite sent att ändra sig, haha! Kram, så hörs vi snart.

Kärlek <3

Elina in the house !

tjooo breee !
Bella,Yanira och jassi ligger och sover i min säng jag och amanda snackar och kollar film.
Vi har varit i Hellas och haft det trevligt men drog hem ganska tidigt pga regnet!
Känns helt sjukt att vi har slutat 9:an nu, kommer sakna klassen och bernt så sjukt mycket !!!!! men de flesta i klassen ska ju börja i Kärrtorp så får väl komma och hälsa på, vi öres imorgon, då jag tycker att amanda ska uppdatera lite !!!!!!!

Älskade klassen på balen !


Slutet är nära

Jupp, idag går man ut nian då? Är jag ensam om att ha en stor fet klump i magen, jag är inte glad alls. Konstigt nog, hah! Men det beror kanske på att klockan bara är 7, jag och yanira ska nämligen vara i kyrkan tidigare för att uppträda för alla 6, 7, 8 & 9, lite sådär lagom nervöst! Men man får se det positivt, jag slutar niiiiiiiaaaaaaan! Och efter sommaren börjar jag gymnasieet, kärrtorp here i come! ;)

Hos isabella!

Är hos älskade pizza nu, hon duschar och medans är jag inne på datorn. Yanira kommer snart och då ska vi göra oss iordning inför balen ikväll, wiiee! Fixa smink och hår, och sen bär det hem till mig där alla ska mötas up och sätta på sig klänningarna! Tar självklart foton, se u! :)

just nu, osminkad! HOOT, NOOT! ;D



en tjejkväll <3





KLANT

hej svejs, har inte bloggat på ett tag men har haft fullt upp, tro mig... Idag i skolan hade vi idrottsdag, eller, den håller på nu men jag gick hem. Gissa varför? Jo, det första jag gör är att skrapa upp hela knät, och det svider som in i helvete. Dessutom är det fult till balen ikväll, jag är fett ledsen. Måste nog ha nylonstrumpor. Men ni får ha det bäst, ska försöka komma på ngt sätt att duscha utan att nudda såret, fy!


var ute med båten igår, härligt!

Nationaldag

Måste skynda göra ett inlägg om Sverige innan klockan slår tolv, världens bästa land!

GÄSP

jag är trött, haha! Har varit duktigt och lagt uppe lite bilder på fb! Men ni får ha det bäst för jag är dödstrött!

Raw

Nämen tjena! Sov över hos yanira igår så kunde inte blogga! Vi försov oss (eller yanira trodde att vi började tio) men vi han till skolans musikal. Låtarna var dåliga (sry) men vissa, speciellt Maja var duktiga på att skådespela!!! Sen efter skolan gick jag och pizza hem till mig i värmen, och sen bar det av till älvsjöbadet där vi träffade på yanira och kicki. Snacka om iskallt vatten! Är iaf hemma nu och är ledig imorgon, snart är det sommarlov! Skriver på mammas dator så lägger inte lite bilder senare, ifrån min egna! :)


RSS 2.0