the luckiest


Imorgon bär det av in till Nacka forum med Caroline och Sofia, webcamera står högst upp på listan. Så kan jag och Linda äntligen Skypa. Godnatt och puss på er.


Stockholm City


[INGENTING]
nu är det länge sen jag var där, på den där klubben alla snackar om
jag har stannat hemma ända sen du drog, utan dig rasar min värld ihop
det är länge sen jag var full, jag har hållt mig vit för mina vänners skull
glada nätter slutade jämt med att jag sårade och sa saker som blev helt fel

stockholm city, neonljus, coola kolamänniskor och lilla du
taxi, dörrvakt, krossat glas, bergochdalbanan och lilla jag
här är det som blev kvar

nu är det länge sen jag var hög, jag har stannat nere för mitt hjärtas skull
förr om åren var jag alltid väck, jag kunde stanna borta flera dagar i streck

stockholm city, neonljus, coola kolamänniskor och lilla du
taxi, dörrvakt, krossat glas, bergochdalbanan och lilla jag
här är det som blev kvar


A taste of art


Vaknade tidigt av mig själv runt klockan åtta idag, gick en promenad i det vackra vädret och gjorde lunch till mig själv innan det bar in till fotografiska för att se den helt otroligt vackra utsällningen "On This Earth, A Shadow Falls" fotad av Nick Brandt. Sjävklart kollade vi på andra fotografers utställningar men som dock inte höll samma mått. Jag och farmor avslutade allt med att som vanligt fika där, stans bästa utsikt! Min dag har varit helt underbar, vad skulle jag göra utan dig farmor?

Smile


De senaste dagarna


Morgonstund


Solen skiner och det kommer bli en underbar dag. Kan knappast beskriva hur skönt det är med lov, att inte behöva gå mot skolan. Typiskt mig att vakna tidigt en dag som denna men det är alltid skönt att vara uppe i tid. Dagarna har flytit förbi denna helg och jag gissar på att vardagarna kommer gå lika fort. Idag blir det Fotografiska med farmor och senare träning. Kram på er.

As time goes by


Coca-cola och vitlöksbröd


Dagen har flytit på och snart blir det träning. Hade mitt sista prov och näst sista läxa innan lovet så är väldigt glad! Helt sjukt att det är höstlov om EN dag, hur underbart är inte det? Ska passa på att umgås med alla mina fina kompisar och farmor! Ska snart börja bege mig till träning, kram!

Bildbomb: Jag är grymt shoppingsugen


Snart lov


Det är helt underbart vackert ute så tog några foton, fint va? Hur som, skolan idag rullade på med ett stort FE prov och inte är det slut än, jag har sjukt mycket plugg tills imorgon men sen är allt klart! Vi hörs senare, kram!

Mitt liv innan lovet


An afternoon


Jag ska precis sätta mig ned för att plugga, tidningen är redan utläst och träningen börjar snart. Peace.

La distance


Nu orkar jag inte plugga mer, ska upp tiiiidigt imorgon men kom en bra bit på företagsekonomin och en mindre bra bit på svenskan. Skulle vilja avsluta kvällen med min favvo film "Love songs", men måste nog sova med tanke på den tidiga tandläkartiden.

Just another lonely Sunday


Min dag har bestått av att bota min söndagssångest. Jag har färgat ögonbryn och fransar, gått omkring med ansiktsmask och gjort min egna goda lunch. Senare lyssnade jag på musik och städade rummet, fixade även badrummet. Jag rensade bort smink, och passade på att foto mina favvisar från Make up store. Så, nu står svenska läxa, företagsekonomi och les chansons d'amour på schemat.

10/22/2011


Här har ni ganska bra bild på hur håret blev, är riktigt nöjd! Just nu ligger jag hur som i soffan och kollar på de tre sista avsnitten av Opera, är riktigt trött så det passar perfekt denna gråa lördag.

TPL


En tid tillbaka


Dag 05 – Inspiration







4sekunder


Min dag har bestått av underbart eftermiddagssällskap i nacka forum med Isabella. Kvällen av plugg inför provet imorgon, nu får det räcka och jag ska lova att blogga mer än ett inlägg ikväll! Puss

tänk på din framtid,tänk på vad du ska bli, tänk på dig rykte, tänk på ditt liv


Har knappast tid för att blogga längre men efter provet på torsdag har jag det. Imorgon ska jag klippa mig och kommer få med mig det underbara sällskapet Isabella, och hur det blir får vi allt se.

Typ just nu


"De säger att jag skiter i allt, men det skiter jag i"

Trött

Jag har pluggat geografi i en halvtimme nu och det får fan räcka. Jag är grymt trött efter träningen som var innan så nu blir det sova!!


Måndag


Jag funderar seriöst på att klippa av mig håret till axellängd. Inte för att håret är slitet eller så, utan för att det skulle vara så jävla skönt. Ska tänka på det någon vecka och sen får vi se. Snart ska jag åka och möta Yanira en snabb stund, och senare är det volleyboll träning. Puss

Bilder




Gävle


Bilden har väll inte alls med detta inlägg att göra, men vi är så fina så den blir bra! Ska bara meddela er om att jag är uppe i Gävle med älskade familjen! Just nu sitter jag, lillebror Carl och kusinen Ebba och kollar Harry Potter. Dagen har spenderas på följande vis, äta, sova, fika, shoppa, fika, äta och kolla film. Bloggar imorgon! Puss!

Sena tåg kommer också fram


Inga läxor eller prov kvar denna vecka, yes! Skoldagen flöt på och var lika trevlig som vanligt. Senare ikväll är det träning, men tills dess blir det att kolla repriser av Pluras kök. Hur mysigt som helst, vi får höras senare!

Hem är dit hjärtat tillhör


Äntligen klar med engelskan, ska bara skriva rent allting imorgon bitti. Avslutar kvällen med att läsa lite, är inte tidningar det bästa som finns? Puss

Jag älskar dig mer än du någonsin kommer att få veta


Kom hem från skolan för ett ganska bra tag sedan, men inte betyder det att plugget är slut. Ska dock blogga ordentligt när jag är klar, lovar!


Stressstress



Är ganska stressad, blev utelåst och kom precis in i huset. Om bara några minuter ska jag åka till farmor, vi ska äta middag och sen gå på opera ikväll. Bloggar när jag kommer för nu måste jag skynda mig, ska byta om. Puss!


Klaaaaaaaaaar

Nu är jag klar, klar, klar, klar!

Gudarnas fel

Jag slutade 5 idag, kom hem till kvart i 6. Satt mig och pluggade 6, tog en mat paus vid 7, pluggade till 8, gick ned och gjorde ett glas te och ett glas kaffe. Sedan dess har jag pluggat och det är inte slut än. 60 sidors svenska prov till imorgon! Vi höres när tiden tillåter!

All i need is (not) you


Jätteledsen för dålig uppdatering men har inte haft tid, igår var jag på middag hos Kicki med tjejerna. Hur mysigt som helst, mycket skratt är alltid täcken på en god kväll. När jag kom hem la jag mig på en gång då jag hade volleybolltunering hela den här dagen, från 8 till 4! Det gick inte så bra, inget mer nämnt. Nu är det dags för te och tv. Peace.

Promenad genom stan


Har precis tagit ett långt bad, innan det var jag på stan några timmar med älskade mamma. Jag hittade lite kläder så vistelsen var defenitivt lyckad, vi åt en jättegod lunch och åkte sen hem. Snart ska jag börja göra mig iordning för ikväll, Kristin ska ha en liten födelsedagsmiddag. Lördagen kan knappast bli bättre!


Om vi blundar


Är jättetrött så bloggar imorgon, puss!

Friday


Ligger i sängen och äter Skittles, så himmla gott. Dagen idag har varit riktigt skön, den började med fotbollsmatch. Kärrtorp vann, såklart! Sedan åt vi lunch tillsammans på kanske det äckligaste café jag någonsin varit på, maten smakade väll inte precis gott. Senare ikväll blir det filmkväll med fina Elina. Fred uuuut!

Just nu



Run


Träningen idag gick super, jag längtar grymt mycket till söndag. Nu blir det webb-tv och sen sova för imorgon är det Kärrtorp vs Värmdö. Framåt Kärrtooooorp! Man måste ha på sig något grönt så det förstörde min "outfit" som jag för en gångs skull redan planerde imorse, ett riktigt stort och jobbigt problem. *böhö* 

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Flingor med fil, kyckling med pasta och tomatsås, ostmacka, brownie och wok med räkor.

Kort inlägg


Kom hem från skolan för en timme sen, lagom trevlig dag. Ska snart bege mig in till träning, är sjukt taggad och längtar till matcherna i helgen. Vi höres senare när jag kommer hem, puss!

A litte story about a store


Säger godnatt med tre bilder från stan idag, shoppade själv ett par chinos från Hollister, som nog är den pinsammaste butiken i hela Stockholm. En kille står i dörren och säger "What`s uuuup" till alla, och då menar jag alla som kliver in i butiken. Sedan för man höra samma fras av alla som jobbar där, och i kassan säger dom först något på engelska om att kolla in dom få Facebook och fortsätter sedan på svenska. Pinsamt att Hollister tror att konceptet funkar här i Sverige! Aja, kläderna är väll fina och billiga!


Dag 03 – Det här språket vill jag tala flytande


Franska, vad annars? Mode, musik, filmer, opera, teater och croissanter. Att kunna ta del av kulturen skulle vara fantasktiskt, att kunna förstå språket skulle vara så jävla coolt. Kanske handlar det mer om att vilja bo i Frankrike som land och inte att kunna språket. Dock är franska det finaste språket i världen efter möjligtvis brittisk engelska.

Jag har simmat långt ut från land



Har precis ätit middag och ska snart börja städa mitt rum. Tidigare idag hade vi golf på idrotten och no prov, faktiskt en riktigt bra dag. Åt Mcdonalds för första gången på 3 månader, det känder snarare som 3 år sedan. Efter skolan bar det in till stan med underbara Elina, Jassi och Isabella. Vi köpte en liten födelsedagspresent till Kristin som har middag på lördag, längtar! Vi höres senare, puss!


En del av Wehearit





Sovgott!



Dag 02 – Bästa filmen




Jag är inte film tokigt, men jag fördriver gärna min tid med en kopp te och en bra film. Jag har väldigt svårt med favoriter dock, det ändrats hela tiden beroende på humör och situation. Den franska filmen "Les chansons d'amour" är dock riktigt bra. Låtarna som är med i filmen är underbara, helt jävla underbara. Det är kanske inte är en film för alla, men för mig är det just rätt film. Manuset är fantastiskt skrivet, låttexterna likaså.
"Love me less but love me for a long time"

Hopes and expectation


Godmorgon godmorgon, dags för en ny skolvecka!


Dag 01 – Om mig


Jag heter Amanda Lindberg, jag är 17 år. Jag har precis tagit ut min tandställning så jag ler på det flesta bilder som läggs upp på bloggen nu för tiden. Musik är min passion, jag älskar musik så oerhört mycket. På fritiden spelar jag gittar, piano och munspel. Jag är med mina kompisar, spelar volleyboll och försöker plugga så mycket jag kan och orkar. Jag har ofta nära till skratt och tycker att det finns allt för många idioter i världen, sammanhängande? Lite sådär lagom om mig, peace.


Bilder från igår


Gooodmorgon



30 dagar

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Bästa filmen
Dag 03 – Det här språket vill jag tala flytande
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Inspiration
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mitt drömyrke
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Min släkt
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Framtiden
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Min favoritbutik
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Så här ytlig är jag
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Min favoritserie 
Dag 30 – Min musiksmak


Eftesom alla mina kära vänner har börjat med listan igen, och jag slutförde aldrig min (utan kom till dag 5 eller något sånt) så kör jag det här igen. Jassi har fått alla att haka på tåget, bra jobb. Puss


Remeber to smile


Elina har precis gått, vi har fotat äpplen och bakat äppelpaj (för henne skolrepotage.) En riktigt bra start på dagen, och det blir bara bättre och bättre. Senare blir det fika med Belinda som jag inte har träffat på ett riktigt bra tag och  som jag saknat jättemycket. Vi hörs och syns, puss.

Never endless summer


En beskrivning av min dag: Den började med att jag vaknade upp hemma hos Sofia där vi åt en liten frukost tillsammans och sedan bar det hemåt och direkt ut med båten, jag och pappa köpte med oss bullar och åkte för sista gången iår ut med båten tillsammans. Sedan dess har jag legat hemma och kommer inte röra på mig förns imorgon när Elina kommer hit för äppelpajsbakning. Kram.

En sista båttur



RSS 2.0