ruuuuumpaaa


Sen

Fan, jag har försovit mig. Haha, vaknade för 20 minuter sen och missar träningsvalsen! Får be någon kompis att gå igenom det med mig. Som tur var är det inte mera lektioner i skolan idag, så ska passa på att göra klart engelskan som ska redovisats imorgon. Sen senare ikväll är det avslutning med volleybollaget, haha. Alla lag ska möta alla, + ett vuxet lag. (gissar att det kommer bli minst 3 vuxen lag) Min pappa kommer, hahah!
Känner mig smått stressad föresten, vet inte riktigt varför, men jag vill inte att skolan ska ta slut. Det känns konstigt, man har aldrig riktigt gillat något. Hatade personer, hatade kunskapsskola, hatade skolmat, hatade lärare. Men nu vill man inte sluta, knäppt! Eller, det kommer bli jävligt najs med sommarlov och det kommer bli roligt med en liten förändring! Haha, snacka om att man ändrar sig varje sekund...



Godnatt, JAO!


Slut på veckan

Heej, svejs. Ska snart sova, skola imorgon... Helgen har varit, trevlig! På lördagen var det maskerad, och sen åkte jag, yanira och pizza och kollade på film hemma hos alex. Idag var jag först på stan med mamma, hittade min skolavslutningsklänning, gick emot strömmen och valde en blå klänning. Sen mötte jag upp elina, pizza, yanira, och även senare bruno och alex. Hittade mina balskor och jag känner mig jävligt nöjd!
Lite bilder från veckan kommer också :)






Stress

Ska till linda på maskerad snart, var med kompisarna igår, Pizza färgade håret, blondt, fint, har varit och köpt maskerad outfit, en hatt, en jacka, ni får se sen... Måste skynda, ska vara två hos linda, stress...

Friday I'm in love

Nämen tjena, fan va dålig jag har varit på att blogga! Vaknade av att ingen var hemma och ytterdörren var öppen, hela huset var en isbit! Idag blir det sova över hos pizza med x antal personer, vet inte riktigt vilka. Sen imorgon blir det maskerad hos älsklingen liiinda! Temat är kända film karaktärer men vet fortfarande inte vad jag ska vara, PANIIIIK! Hjälp mig någon? Kanske åker in till stan och kollar på något, vet inte. Alltså, fan. Nu blir det rota omkring i garderoben! Ha en bra dag, se u!

När jag har tandställning ser min överläpp lite mera "plutig" ut, fatta när tandställningen under säts in!


Jag är kär!





Ursäkta för så många videos men dom är ju fan underbara! Sjuuukt!

Tidig morgon

Vaknade sju idag, hur. Jo, jag behöver inte en väckarklocka, i mitt hus har vi pappa! Och jag somnade liksom 3! Aja, är ledig idag och resten av veckan! Idag ser vädret helt okej ut och det blir nog picknick iaf, härlgt. Jag har värsta planen på vad jag ska ta med mig! Haha! och jag känner mig jävligt bokig nu föresten, bibloteket öppnar tolv, då ska jag ta och lämna tillbaka några böcker men även hyra massor! Ska även beställa hem 11 böcker av nicholas sparks. Min sommar ska fyllas av underbar läsning!!! Ha det bäst!


Amanda likes!


Ingen har väll missat den här låten, så jävla bra! ;D

You think it´s over, but it´s just begund

Nu ska jag sova typ, eller inte sova. Bara säga godnatt till bloggen liksom... och mina ögonbryn ser jävligt buskiga ut på bilden!!! Charmigt. Och jag ser inte så glad ut, ännu charmigare!

Jag vill se!


Giftigt

Nämen tjena, vaknade tidigt idag. Åkte sedan in till fridhemsplan för praon, snacka om att jag och pizza har levt på varm choklad och kardemumma kaffe! På vägen hem stötte jag på min lilla kusin (okej, hon är bara ett år yngre men, men...) hon skulle göra något moppe prov tror jag, kul! Sen gick jag hem i regnet och lyssnade på musik, alltid lika mysigt, men det skulle vara lite mysigare utan skavsåren...  Imorgon blir det picknick om vädret tillåter, ha det bäst för nu ska jag vara en snäll flicka som ska hjälpa till med maten!


Alltid lika cool, wohooo! Amanda är mitt namn, livet är som vanligt ingen skillnad på verken nu eller då...
jag ba stilar på jao ;)

Stockholm










Bomb...


Tre favoriter!






<3

Vad ska man göra en söndag? Oj, fan. Det är måndag ju!

Tjoo, är hos älskade linda! Imorse kände jag mig så sjuk men det har gått över nu och jag är laddad för att praoa med pizza imorgon, haha! Idag kollade jag på the notebook och grät som in i helvete, (allt är som vanligt alltså) Har aldrig velat se slutet för att jag vet vad som händer, men nu gjorde jag det och ja, bähä! Ska beställa hem lite mera böcker av nicholas sparks, allas favorit! Men varning, läs hans böcker innan ni kollar på filmerna!!!! Annars blir tant amanda sur!






Oj oj, vad åren har flygit förbi! Emo, fjortis, allmänt ful!!....


Jag sökte dig och fann mitt hjärta






Girl and boy?...

IInte för att det är vinter nu, hehe, inte alls. Men det här är fan det sjukaste jag hört på länge, wtf?! Lyssna klart på klippet!!!!!!!!!!

Potatissallad är gott!

Hej svejs, sitter hos yanira och lyssnar lite på musik. Hon duschar, (stavning). Aja, kom hem igår från Trosa, snacka om att det är mysigt där. Och glöm inte alla snygga killar, jag dog lite när jag var där. Jag och nora hade iaf jättetrevligt, på kvällen cyklade vi in till kajen och chillade. Sen dagen efter (lördag) var det dags för årets första dopp. Vi åkte dock hem klockan fyra på eftermiddagen sen , med en jävla lokalbuss utan luft kondition!!!!! Senare bar det av till tanto där jag och massor av andra grillade hela kvällen, till sist var det bara jag, pizza, yanira, elina, jassi, olle, cissi, bruno och alex kvar. Vi gick hela vägen från tanto till eriksdals där våra planer inte riktigt fulländades! Inbrott och not! Sen bar det som vanligt av till donken, apelsin killen stod i kassan och en surgubbe stod också där. Han hotade att slänga ut oss för att vi lät för mycket, sen när har det varit förbjudet att skratta? Aja, till sist bar det av hem med yanira och vi ska snart dra inte till stan för en fika! Om ni nu orkat läsa hit, ha det bäst!! Juste, alla har redan skrivit det här men olle ramlade ung 10000 gr + en gång i vattnet. Med kläderna på, LEGENDARY!

Med nora!!!

Är i trosa hos nora nu, så fiint. Vi ha precis varit ute och chillat omkring. Innan trosa var jag inne i stan, åkte någon båt med skolan. Har nog tuuusen foton på min systemkamera nu! Efter båtturen bar det av till subway med yanira, kicki, pizza, elina, erna, alex, bruno och markus. Oj, oj. Värsta namnlistan! Aja, ha det bra. Kommer hem imorgon på eftermiddagen! ;D

Fredag!

Godmorgon, har sovmorgon idag för hela skolan ska in till stan och åka båt. Efter båten blir det stan, sen hem, packa, åka in till centralen och möta Nora. Kommer hem lördag eftermiddag! Vi åker till illa mysiga staden trosa (räknas det som en stad) och vi kommer ha det bäst. Se u!

en dag


Fint!

Heej, dagen har varit... ja, vaaarm! Hade gympa i den stekande solen och höll på att dö. men har dock fått lite färg. Bättre än inget jao! Efter skolan fikade jag med belinda, och det var på tiden. Sen åkte linda hem till mig, hämtade lite saker hon glömt och sen pluggade jag i 4timmar (i wish). Eller, jag försökte...

Hemma...

Nämen tjenis, jag och elina sitter och glor på tv! Vi blev hemskickade från skolan, elina fick mjölk i håret. Jävla Bruno... Men men... Jag har tandställning nu, det känns kooonstigt! Senare ikväll blir det lite uppträdande för föräldrar. Ha det bra nu, vi ska förstsätta glo på tv:n och sura lite...


Imorgon är en annan dag

Godnatt, nu är man 16 då! Känns som vanligt... Aja, ska nog inte sova. Kan alltid kolla webb tv! Imorgon blir det jobbigt, ska upp tidigt, in till stan, till skolan, hem, tillbaka till skolan och sjunga, hem igen, plugga, sova...

Imorgon klockan 8 ska jag vara hos tandläkaren, då åker tandställningen på övre raden in. :,(

Bilder från idag med nya kameran; normala tjejer!!



Yey!

Dagen idag har gått bra, och OM det var varmt ute?! Jag kommer dö i sommar, haha! Erica och hennes familj har precis gått, min middag blev kladdkaka, kakor, äppelpaj, och cola! Najs! Åkte en snabbis till globen också, hittade lite snyyyyygga smycken! Fick även en ring av yanira och pizza i födelsedagspresent. Och juste, jag fick även VÄRLDENS finaste armband av elina med en liten hammarby logga på!!! Taaack!


schteek!!!


17 maj!

Idag fyller jag år, YES! Fick en systemkamera, nu fan blir dt bilder på bloggen! Ha dt bäst!

1 dag kvar...

Cha, cha. Amanda hääär! Vaknade för ett tag sen, eller, min lillebror väckte mig. Snacka om skit unge, idag kommer iaf släkten och det blir väll någon liten födelsedagsmiddag! Ska dock försöka plugga lite innan dess, hur det än ska gå... Eller. jag kanske ska kolla på lite andra avenyn ist! HAHA, igår inne på fb så skrev jag i en av skådelpelarnas logg, han accepterar nämligen alla vänförfrågningar! Jag skrev följande (han heter stefan på riktigt)

"steffe, steffe, äh. Det var nog inte steffe, men kanske han från andra avenyn!!!
iaf, du Ä.G.E.R och var bästa skådespelaren från andra avenyn!!! ;)"

Haha, fyfan va rolig jag är! Väntar på ett svar nu, han är 40 så han fattar nog inte mitt roliga skämt! Men ha det bäst, nu ska jag äta lite te! Eller dricka :P


Godnatt

Ska sova nu, imorgon blir det firande med andra halvan av släkten. Najs, och sen, dagen efter dt. då fan!


mer bilder, snart sommar fan!










pics








två dagar kvar....

Tjeenis, igår var det najs! Först hade jag en liten middag, och fick världens finaste smycken av sötisen linda! Sen efter så träffade vi lite folk och kvällen var minst sagt händelserik! Sov över hos yanira och vaknade idag av att hon stod och sa godmorgon med en vit ansiktsmask på huden. Blev rädd som fan! Sen idag kom mormor och morfar, vi firade min födelsedag med en god middag. Var även på en liten promenix med elina! Men ha det bäst, imorgon blir det ännu mer firande med släkten! :)


Ny header?...



Lalalala!

Tjeenis! Kom hem för ett litet tag sen, var med yanira, elina, alex, bruno och compani. Dagen har gått snabbt och jag känner mig taggad inför imorn. Ska först ha en liten tjejmiddag, och sen blir det utgång med polarna! Najs price på burger king. Ha det bra, ska skypa nu med yanira som vanligt!!! :) <3

Låten Ä.G.E.R


Just human

Efter som jag har så tråk så skriver jag ett litet inlägg. Just nu väntar jag på yanira som vanligt kommer lite senare.. (fint folk kommer inte i tid...) Och jag kan ju upptatera er lite om en sak, det kommer regna imorgon. Hela dageen, hääärligt.... Jag vill bli brun, jag vill ha sommar! Fatta, på torsdag den här veckan kommer allt plugg vara slut. 9 år i grundskolan kommer snart vara över, yes :) Ge mig sommar, nuuuuu!



i väntan på yanira.... känner jag mig väldigt sexig!




Röd dag

Just nu sitter jag på altanen, solen skiner och jag hoppas på att få lite färg. Vaknade för inte alls så länge sen, var uppe sent på grund av den där yaninra som håller uppe mig hela natten. Idag ska ta det lugnt, städa rummet, plugga, träffa den där yanira och sen senare fram emot kvällen blir det nog en cykeltur med elina och kanske yanira som först måste pumpa sina deck vid årstaberg. Aja, ni får ha en super torsdag. Själv ska man gå och äta ny gräddade pannkakor nu, adios! ;)


Stockholm <3


03:09

Har skypat med yanira i 4 timmar nu, är trött. Och vi pratar fortfarande så vet inte hur lång tid det här dröjer. Mina ögon kommer slockna snart, eller. Måste kolla klart ett avsnitt av andra avenyn också. Jag har gjort mitt gymnasieval nu, det blev kärrtorp sam/ekonomi. Det är chill, ha det bra ! :)

När du ser detta elina, ha den här bilden som profilbil på fb!!! Fett gullig!


Om sju dagar....

Heeeej på er, jag har ett stort behov som måste ske denna sommar. Jag SKA till göteborg, måste, måste, måste! Fråga mig inte varför men det känns självklart! Aja, nu vet ni dag. Dagen idag var chill i rill. Jag lämnade in min tekniska rapport och gjorde klart min grym snygga bild! Efter skolan bar det av till något stort hus som ägs av enskede/årsta komun och skrev på massor av papper inför sommarjobbet, najs! Nu är jag hemma och är mätt och glad. Men ha en bra kväll alla, ska snart kolla på svenska hollywood fruar. Haha!

abeautifulfriendship


Snyggt!

Jag orkar inte skriva något, förlåt men har lite bloggtorka... eller, jag ska försöka skriva lite. Imorgon är det skola, men fyfan vad härligt med det, går bara på måndag och tisdagen *SMILE* SÅ, ha det bra :)

HAHA!


<3


Vem bryr sig om SM-Guld? Vi är Hammarby! Bäst iaf!




HAHA!



Skype <3

Har pratat med yanira i jag vet inte hur många timmar nu, eller vi slutade precis. Fan va roliga vi är!!! Iaf, är inte så trött så ska nog kolla lite andra avenyn! najs!

Skype med snyggingen yanira!!!



im alive

Jag är sjuk, inte dödssjuk. Men jag mår dåligt, och det räcker för mig. Kommer inte orka göra något denna fredagskväll. Får istället glädja mig över ex antal saker.  1, Min älskade mamma är hemma från usa nu, och hon hade köpt en balklänning till mig, den är riktigt fin! 2, Jag fyller snart år, hela 16! haha... 3, Andra Avenyn äger, har kollat på det hela dan, undantag när jag sovit! Kims pappa är het (inga motargument tack!) 4, Jag har fått sommarjobb, yhee! 5, Snart är det SOMMARLOV!


Drar till skolan nu!

Går till skolan nu, efter blir det plugg och träning! Härligt...

Söt!

En stor klump i magen!

Det här är inte kul, andra avenyn är slut nu. För alltid, och jag som precis börjat följa serien. Ska fan kolla på alla 185 avsnitt, frågan är var jag hittar dom! hum...

i only wanna be with you



Onsdag

Nämen hej hopp! Idag har jag nästan bara haft jävla nationella prov, labben sket sig! Rejält! Efter skolan åkte jag, pizza och elina in till stan. Jag köpte en tröja, till min mamma. Gulligt va? Hon ska få den när hon kommer från usa, hon kommer hem på fredag. Läängtar!!! Ska plugga lite nu (naaaooot) bye! ;)




Random pics från idag :)

Snygga!!


Rubriker, så onödiga...

Tjena, ska snart sova. Eller, jaa. Om ett tag, hihi. Jag var som sagt hos tandläkaren idag, min tandställning åker in 18 maj, en dag efter min födelsedag. Längtar så mycket efter min födelsedag att jag inte ens känner mig bekymmrad över rälset. Ska dock bara sätta tandställning på övre tandraden då, undre kommer en dag innan skolavslutningen! Härligt, är mer bekymmrad över att jag ska ha gummisnoddar i käften då, under DAGTID! Men dom förvinner dock efter ett tag och jag behöver bara ha dom under natten! Nu fick ni lite härlig uppdate om min tyffa tandställning som snart åker fast på mina tänder. Ha det bra, lycka till alla nior med NP kemi imorgon!



Någon som längtar?

Godmorgon, godmorgon...

Godmorgon, kollar på sportnytt just nu, Haha, göteborg missade en straff igår, den tredje i rad!! Idag är det en häärlig mattedag. AIK näst sämst genom tiderna i början av en tabell, hahaah. Roligt att kolla på sporten denna morgon! Aja, förlåt. Idag är det som sagt mattedag, fifan! Och efter skolan bär det av till tandläkaren. Bähä!

Wyclef jean - Perfect gentleman


Bort från Sverige!






Frankrike, Egypten, Skottland, New York, Hawaii... Några av de få ställen jag vill dit!

Den konstiga musikvideon!


Turn the lights of, helt jävla weird musik video!!!

Jag hinner ju med ett till litet morgoninlägg, men frågan är vad det ska handla om. Äh, slänger bara in en bild på mig och hetingen yanira! Och så måste ni ju hålla med om rubriken!!!

Hold on

Idag är det måndag, härligare än väntat! Börjar nio, chill i rill! ;D Idag blir det träning, får se hur det går med min fot. Den gör så jävla ont... Kan ju alltid säga att jag måste ta det lugnt, då slipper jag fys! hihi! Eller nej, jag behöver all träning jag kan få! Ni får ha det så bra där ute, le och var glada för snart är det fredag igen!

Imorgon är det dag att gå till tandläkaren, då sätts datumet för min tandställning.... scary!

Söndag

Kom hem från pizza för ett par timmar sen, ska snart på släktmiddag. Söndagar=släkmiddag! Imorgon är det dags för skolan ingen, noo! Men men, helgen har varit härlig och allt bra måste någon gång ta slut. Blir smått stressad över att skolan snart tar slut, snart slutar jag nian! Böhö!



NÄR JAG GICK I ÅRSTASKOLAN LÅTSADES JAG ATT JAG VAR OSMART // YANIRA

GÄSTINLÄGG
shooo aliigopa som nu läser amandas blogg under dessa valborgstider ;) Det är jag isabella , men tyvärr även kallad pizza som har fått äran att lägga in ett inlägg på den här bloggen :P
Idag vaknade jag amanda och jassi upp hemma hos mig , och ja man kan säga att DET VAR LITE LAGOM GALET ;)
Eh sen åkte vi alla hem till oss själva och fräshade upp oss lite innan vi träffade den lite underliga yanira och åkte hem till mig på östermalm, lite finare lite bättre, mm jag vet... :P
sen drog vi till enskede och hängde lite med den ännu underligare olivia som i princip var hög på vattenpipa... jag smakade och det var faktiskt ganska gott :P haha
sen klockan tolv gick vi och åt värsta mycket mat på donken på kungsgatan, yanira frågade som vanligt dessa frågor om min och amandas mat:
1. får jag lukta på era pommes frites?
2. får jag smaka dina nuggets amanda, jag älskar verkligen dem???
3. säg till när du är färdig med dina pommes frites amanda, eller när du är mätt!
4. amanda får jag smaka din dricka, dina salta pommes frites torkade ut min mun!!!!

nu sitter vi hemma hos mig och ska titta på film kanske :P

MEN DET HÄR VAR VÄL TREVLIGT , NÅGON ANNAN ÄN AMANDA SOM BLOGGAR I HENNES BLOGG OCH SOM KAN SKRIVA ETT INLÄGG UTAN BAJS OCH KISS :)

Lördag morgon

Jag känner mig sliten, min hals gör ont som in i helvete! Igår var jag först och åt middag med yanira och compani, det var trevlig stämmning och maten var grymt god. Sen efter det bar det av till enskedes majbrasa , träffade lite folk och kvällen avslutades med att jag och jassi sov hos pizza! Har precis kommit hem nu, och jag känner att vi gick upp lite för tidigt men så går det om en yanira ringer klockan halv tio. Vi planerade iaf att hon, jag och issa ska kolla på film och äta födelsedagstårta senare idag, framåt kvällen!

bild från middagen, mer bilder från kvällen kommer senare :)

RSS 2.0