22:42 en promenad


17:15

Förresten så har Carro världens mysigaste lägenhet i hammarby sjöstad med massor av keramik, ljus och glasbord. Så himla fint.

17:07

 
 
 
Har kommit hem från världens godaste minibrunch för bara någon timme sen, amerikanska pannkakor, oreo milkshake och mango. Hallå, hur gott? Tur att det är träning ikväll. Måste verkligen plugga innan, ge mig ork och snälla ge mig fredag!

22:32

Ligger i sängen och känner mig så himla seg i kroppen, somnade efter skolan och vaknade för nån timme sen eller två, blir kanske svårt att sova nu men eftersom jag är ledig imorgon så spelar det väll egentligen ingen roll. Ska äta brunch med mina fina tjejer och kolla serier imorgon, hur skönt?

17:41 space

_____________________________________________________________________________________________
Dessa fina skal får stå för dagens cravings, det är dags för mig att skaffa lite nya skal. Speciellt nu när jag äntligen fått en 5:a, lite dyrt med 35$ kanske men det räcker ju med ett skal och då är det värt det, lugnt.
 

23:05 sova

att försöka sova efter träning är antigen skitenkelt eller jättesvårt. Ska duscha nu och sen verkligen försöka sova på en gång.

-

Ska orka ta mig till träningen nu, har varit konstant trött sedan jag kom hem. Vad är grejen med måndagar, haha. Blir alltid trött, hängig och världens segaste.. Hur som, imorgon är världens skönaste dag som kommer spenderas med en kort skoldag och gym. Måste bara orka ta mig upp för när lektionen är veckans tidigaste.

16.23 måndag

Att inte kunna gå upp ur sängen, bara vilja sova vidare och tvinga sig upp för sedan inste att man försovit sig och att något som normalt alltid står på morgonrutinerna måste strykas känns sådär. Att sen komma till skolan för att där få reda på att ekonomiläraren själv försovit sig känns minst lika surt. Dock avslutades dagen med god skollunch och dokumentär. Senare ikväll blir det ju volleybollträning som alltid alltid alltid räddar mina långa, gråa och normalt trista måndagar.

Att orka gå upp ur sängen


22:52 Ljus

Mina cravings för ljus under denna mörka årstid är inte nådigt, måste inhandla lite nya under veckan. Hur fint och mysigt är inte massa massa massa ljus?

22.41 det kalla Sverige

Det är alltid lika skönt att kasta sig ner i sängen under alla varma filtar efter en kylig promenad. Känner dock att vintern kan ta slut typ nu, längtar efter att kunna använda skinnjacka, se asfalt och kunna sitta på uteserveringar med öl och fint sällskap.

Lite helg


 

Weekend

Har köpt en ny jättefin jacka på Zaras rea, ett riktigt kap. Helgen har förresten varit jättehärlig med både filmkväll, volleyboll och hemmafest. Idag har jag och Elina tagit det lugnt och käkat brunch för en hel arme, och som om inte det var nog med mat. Mamma och pappa är o handlar sushi just nu. 

RSS 2.0