21.15

Godnatt på er, så trött. Är får ni en liten bild på hur jag ungefärligt såg ut idag. 

20.00

Idag har jag varit på moderna museét med farmor, verkligen den perfekta söndagen. Vi var iallafall där för att se "Nils Dardel och den morderna tiden" inte riktigt min smak men han är trots allt en utav Sveriges mest folkkära konstnär och han var verkligen före sin tid och oerhört skicklig, alltid roligt att se. Sedan promenerade jag hem i det härliga vädret. 
Har precis ätit middag med kära pappa och sitter framför datorn och kollar nu igenom Amnestykonserterten från 88- med Sting, Springsteen, Peter Gabriel osv. Vill bara gå på konsert nu nu nu.

22.49



Godkväll, sitter i soffan och har precis ätit en sen middag efter en springtur. Idag har jag latat mig för att sedan möta upp Elina i stan, hittade ett par nya träningstights. Nöjd. Sedan promenerade vi hem och köpte dessutom typ stans godaste glass enligt mig. Sommaren är verkligen över nu, men solen skiner och luften luktar sådär rent så jag klagar inte. 

14.35

Såhär vill jag gå klädd i höst, enkla basplagg i färger så som svart, grått, beige och möjligtvis lite mönster på accesoarer ex väskor, halsdukar och skor. Ett par byxor i skinn är dock mitt craving plagg just nu men det är så svårt att hitta ett par snygga som inte ser för plastiga ut.

12.52



Godmorgon/god eftermiddag, vaknade hyfsat tidigt och åt frukost för att senare baka kakor (gjorda på havregryn, kvarg och russin typ) som jag nu sitter och käkar samtidigt som jag kollar på vetenskapens värld som i detta avsnitt handlar om västvärldens köttkonsumtion och vad konsekvenserna blir när man äter för mycket rött kött. Har själv den senaste tiden dragit ner på min egen köttkonsumtion enormt, äter kanske någon gång i månaden om ens det. Känns dock rätt skönt att jag inte totalförbjuder mig själv att jag inte får äta kött, ibland är ok.
Rekommenderar hur som alla att gå in på SVTplay och kolla.

21.56

 
 
Min glossybox bestod den här månaden av lite allt möjligt men är dock besviken över att de verkar glömt en bronzer som jag såg mycket fram emot. Men mascara, ansiktsmask, olja, parfym osv är ju inget att klaga på med tanke på de 139/kr per månad jag nu betalar.
 

16.46

Åt precis sen lunch bestående av någon slags linsgryta och ska snart bege mig ut i regnet för att hämta ut månadens glossybox, hoppas på bra produkter men man vet aldrig. Förresten, ha en trevlig fredag!! 

23.59

Härlig dag med jobb, träning och middag hos mamma och lite tvätt men glad är jag för imorgon är det fredag!! 

10.36

Denna soliga morgon förtjänade en extra lång frukost med härlig läsning utav styleby. 

10.33

Glittriga gummistövlar och ett 
rött paraply, allt för att pigga upp denna regniga tisdag. Dags för jobb. 

22.52



Från efter träningspasset idag och kvällens sena middag. Jag och Jassi är alltså inne på vecka 7 utav 12 på det träningsprogram vi kör, hur duktiga? 

22.46

Hemma från träning med Jassi och idag var det legday, som i fredags. Lord. Innan det hann jag även träffa Elina på en promenad och det tåls att upprepa, Stockholm är verkligen en vacker stad med så fina byggnader. Att kika in i kyrkor är något jag garanterat kommer börja göra oftare! 


23.04

Söndagar, oftast min segaste dag på hela veckan men jag och Linda har verkligen carpat diem genom att laga en supergod eftermiddagslunch, kolla film och sedan ut o springa 7.5 km. 
Imorgon börjar en ny vecka med jobb och träning men för mig gör det inget, trivs med min tillvaro just nu. Undantag lite ledsamt att älskade Yanira drar till Portugal just imorgon. 

21.40

Denna lördag, vaknade och var seg som tusan. Dessutom är lördag för mig lika med vilodag från träning. Lillebror fick idén att köpa varsin pizza och kolla både Borat och Brüno, that's my brother!! 

14.34

                


                          
 
 Dags för mig att boka ny tatueringtid! Så mycket fint som finns att föreviga på sin kropp.
 
 
 
 

00.39

Gammla bilder på mig och Yanira som jag precis sagt vi ses om 6 månader till, hon drar till Portugal på måndag. Kommer bli mycket mycket tomt utan min fina vän, men tur att jag har massa underbara kvar i Stockholm!
Idag har jag tränat på morgonen med Jassi, ben, inte roligt. Sedan käkade vi lite lunch och jag drog o jobbade. Sedan hem, käka snabbt och sen hejdåfikat i 4 timmar...
 

21.43

 
Har precis varit o fikat med denna pingla, det var ett tag sen så riktigt mysigt att träffas igen! Innan det var det träning med Jassi och inte nog med att skrapans träningsrum var bokat, vi gick vidare till ringen som även där hade båda sina träningshallar uppbokade. Duktiga nog orkade vi gå till utegymmet och köra ett utepass där. Nu blir det snart PH! 
 

12.32

Lunchdags, tycker verkligen lunch är dagens tråkigaste måltid. Men äta bör man... Är mer av en frukostmänniska som gärna hellre äter frukost x2

09.33

Godmorgon, lyxar till det med frukost framför tv:n. Idag blir det jobba som vanligt och sen till gymmet o köra intervaller ikväll. 

21.44

Hemma från gymmet, nu börjar det bli mörkt när man går ut där ifrån. Halvt deprimerande men är hur som så glad att jag och Jassi verkligen kör fullt ut under våra pass
Har förresten precis börjat käka kosttillskott i from utav b-vitamin, misstänker att min konstanta trötthet beror på bristen av rött kött som jag imprincip helt uteslutet ur min kost. Snart blir det att kolla in nya säsongen av paradise hotell.

en gång till

Ska försöka på att blogga yttligare än gång, Jassi som smått fått mig sugen igen. Mest kanske för att skriva av mig ang vardagen, träning o att få lägga upp lite fina foton.
 
 
 
 

RSS 2.0